Twilight

ÄNTLIGEN har jag sett den!! Men nu ångrar jag mig nästan lite... Har sett fram emot den så länge och nu är den slut. Jag tycker den är värd mer än 6/10 i betyg. Minst 8-9. Jag är helt förälskad! Finns det sån stark kärlek i verkligheten? I så fall vill jag ha lite av den... Den filmen kommer jag se ett antal gånger, ska köpa den original när den kommer ut :)

I´m in love.




Hahaha













Ska vi ta bilen till affären??

Toni&Guy

Köpte ett vårdande schampo från toni & guy eftersom mitt hår började brinna vid blekningen för nån vecka sen.. Det var bra, men jag förväntade mig mer för 110 kr. Om jag ska vara helt ärlig så är ett vanligt schampo från coop lika bra. Tycker inte det gjorde underverk precis. Dock glömde jag det i badhuset så jag hann använda det 3 tvättar. Och även bikinin blev kvar. Sånt är kul, kunde lika gärna ha slängt pengarna i toaletten! Ska i alla fall gå dit och fråga om de har hittat det. Det är ju en liten stad, och ett ganska litet badhus så det är väl inte helt omöjligt....

















Nu ska jag äta lunch och sedan sola, skönt!

Kärlek

Var till Borlänge för att gå på bio, men var såklart tvungen att gå in till kupolen också. Hittade ett par jättefina, och sköna skor som jag bara var tvungen att köpa. 100 gånger finare i verkligheten eftersom min kamera inte är den bästa i det ljuset... På skohuset, alltså inte den bästa kvaliteten men dom håller så länge dom håller :)




RSS 2.0