Lördag

nu kör vi!




Nelly

skulle behöva köpa lite nya kläder.. Mycket fester framöver. Skulle vilja ha 2 klänningar från nelly och ett par skor från have2have men det finns så myyycket fint!

 

 

 




Hugo Boss

Köpte en ny parfym idag. Love it!

17 Maj

Just hemkommen från en promenad i elljusspåret. Runkeeper kan vara det bästa som hänt mig, sjukt bra app. Det är verkligen peppande när den talar om hur snabbt man gått, då vill man öka tempot yttligare. Det tog 50 min att gå 6,5 km. Mina stackars fötter skuller verkligen behöva inlägg i skorna, får så ont i benhinnorna. Men jag kommer inte till skott som med så mycket annat. Har tänkt att köpa p&l biljett hur länge som helst och när jag ÄNTLIGEN var in på sidan igår var det slut. K U L!!!

På tal om ingenting ska jag klippa mig på Måndag. Nervös? Ja! Varför? Kolla bilderna nedan... Men det blir bra, dags för förändring!




12 maj

Vet ni när jag somnade igår?! 18.30 la jag mig i sängen för jag mådde så illa. Vaknade 12 timmar senare och var fortfarande lika orkeslös. Har grymt ont i magen, samt huvudvärk. Tackar min kollega för smittan.

Idag lär det inte bli mycket gjort. Men samtidigt är jag på tok för rastlös för att ligga här i min ensamhet. Men vad gör man... Har laddat ner 2 filmer så det kan jag roa mig med! Förresten, den som har lust att handla åt mig räcker upp en hand :) När du ändå håller på är det helt ok att dammsuga, diska och tvätta också hahaaa..










Smart liten björn

Nalle Puh och Nasse sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?" Puh tänker en liten stund och svarar: "Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"








don't trust anyone

Av flera olika anledningar har jag svårt att lita på människor. älskar att lära känna nytt folk men det finns saker jag nästan aldrig berättat för nån. blir ofta rädd när jag tycker om nån mycket, och jag överanalyserar en hel del. det brukar sluta med att jag tror en massa saker och slutar träffa personen jag egentligen tycker är en bra människa. Har grymt svårt att prata känslor, eller egentligen att beskriva känslor med ord. har blivit bedragen och sårad så djupt av människor jag verkligen älskat. eller vad är älska, egentligen? Lär nog släppa lite på kontrollen. Ingen är perfekt...tror jag.

Vad jag vet är i alla fall att jag tänker hoppa rakt ner i min säng nu!


 

 






RSS 2.0