Spartoo

Välkomna till min garderob :)



550 kr från spartoo.se




.

Glad. Förväntansfull. Ledsen. Förvirrad. Nervös. Rädd. Stolt. Arg. Skulle kunna fortsätta i evigheter, mycket känslor och tankar nu. Snart börjar "mitt nya liv" och jag har ingen aning om vad som kommer hända o ske. Jag är både nyfiken men samtidigt livrädd. Åker till gymmet och rensar huvudet.

Sen ska jag mysa ner mig i soffan och titta på serier med bästa älsklingsjycken. Ska inte ljuga om att hon är megadryg ibland men samtidigt så gör hon mig så glad och jag känner mig så trygg när hon är här hos mig ♥




Höst

Riktig höst ute! Då är det tur att jag min gris som mer än gärna ligger i soffan med matte :)

Kom just hem från en promenix, 1h 20 min vart det. Har dock sen några veckor tillbaka en inflammation i fotleden som vägrar ge sig. Eftersom mamsen är sjuksköterska så har jag fått order som att vara så still som möjligt men det är inte så lätt me en byracka som ska ut i tid och otid. Har inte så mycket att tillägga mer än att jag tänker ta en lång dusch och sova fram till Maj nån gång när det börjar bli varmt igen!

 


Sparks


jag saknar dig

Hjärtskärande. Sorglig. Underbar. Fantastisk. Grät floder till den här filmen men den är så otroligt sevärd!

Mys

Igår var det myssöndag i dubbel bemärkelse. Gym, promenader och film i höstmörkret. Idag är det måndag och back to work :/


Gymmet

Är på gymmet och har bränt av ett sjukt bra ryggpass. Har kört marklyft, lat pulls, chins, smal och bred rodd och två andra övningar för övre rygg. Ska hem och gå en sväng med doggy sen hjälpa mamsen rensa svamp :-)




RSS 2.0