new

 

 


Ta mig till kärlek

En mycket bra helg har passerat. I Fredags hjälpte jag mamsen att flytta in i nya lägenheten, kommer bli great!! Den är verkligen hur fin som helst. Lördagen fortsatte vi med bärandet. Vid 2-tiden åkte jag till Söderbärke på bröllop. Pappsen var bartender vilket resulterade i att jag minst sagt vart rund under fötterna.... Ni kan alltså räkna ut vad gårdagen bestod av.
Idag var det måndag igen och jag kom precis hem från jobbet, lite stressigt för tillfället skulle man kunna säga. Men det är väl positivt antar jag.

Ska byta om och kila ner till Ica och handla lite, samt hämta ett paket som kommit. Kan bli spännande o se vad det är för nåt. Sen lär jag köra en tvättmaskin och göra mat :)


Jag & syrran i nya hemmet

 

 


:'(

Heartache.

 

 

 

Jag kommer sakna dig nå grymt.....

Man skulle kunna tro att nån dött. Men jag vill inte att du ska åka!!

 

 

 


Odd molly

Måste bara köpa mig lite tröjor från odd molly, precis min stil! Lite väl dyra kan tyckas men man får ju vad man betalar för och jag bara älskaaar deras detaljrika kläder.



 

 


I hate to say i told you so

Helgen bestod av trevligt sällskap, för mycket vin, god mat, kaffe, godis, skratt, skämt, gråt, tårar, kräftfiske, promenader, film m.m. Ganska lyckat rent ut sagt :)

Nu väntar en ny vecka... Imorgon kommer min mamma hit så ska vi laga mat och titta på film, mys! ♥

Pic från helgen

 

 


Mr Hellström

Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns


 


elf

Saragullet tipsade om en sida som heter eyeslipsface.se. Det är egentligen en engelsk sida men de skickar till sverige, och om man beställer för över 30 pund får man gratis frakt. Har ingen aning om vad det är för kvalitet på sminket. En hel del av det som säljs kostar 18.30 svenska kronor. Tänker lägga in en beställning för så stor skillnad kan det väl inte vara på det jag använder idag. T r ö s t s h o p p i n g är underbart!

 

 


Doktor

Kl 11 ska jag tydligen träffa Doktor Anus på Avesta vårdcentral. Det kan bli intressant!
I onsdags vart jag sjuk, alltså snart en vecka sen. Kan ju inte vara hemma hur länge som helst då får jag ingen lön!! Men det är inte det roligaste att gå till jobbet när man inte kan svälja, har feber och huvudet håller på att sprängs eftersom jag har bihåleinflammation. Jag som aldrig brukade bli sjuk, det måste ha med åldern att göra.

Senare kommer mamma och tar hand om mig, gött. Tills dess ska jag väl lyssna på Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut och tycka allmänt synd om mig själv. Och såklart bästa True blood :)





-

 

 

Every little thing gonna be alright.. (?)


Putte i parken

Var till Västerås i Fredags och grattade kusinen som fyllt 17 år. Lillkillen som börjar bli stor, det måste betyda att jag också börjar bli till åren! Det var trevligt, vi åt mat, pratade om en massa och tittade på Snabba Cash. Jag somnade som vanligt till filmen så det vart en ganska tidig kväll. Jag hade tänkt att inte slösa så mycket av den här lönen, men jag måste säga att det gick åt pipsvängen. Har slösat äckligt mycket pengar...var med mamma till Ikea bland annat.

Igår var jag & Hunken till Karlskoga på Putte i parken. Det var grymt, men kanske inte så grymt som jag hade föreställt mig. Men tack ska du ha ändå ♥

En bild tog jag, på bästa The Hives! Våra fagerstakillar =)
Det var helt galet i publiken, stod först längst fram men vi kunde knappt andas emellanåt så vi bytte plats.



 

 




RSS 2.0