måndag

Ska ut på promenad/joggingtur med min köttbulle. Hoppas det inte är så halt, har ingen lust att komma med med nåt brutet eller en stukning. Först ska jag ner i tvättstugan och sätta igång 2 maskiner till, har inte tvättat på 2 månader! Det var alltså inte lite....

Köttbullen & jag i somras. Vem som är vem är en tolkningsfråga :)

 

 


24:e november

En månad kvar till julafton :)
Har fått halsfluss så detta är 3:e dagen utan mat. Har druckit så mycket nyponsoppa & blåbärssoppa att det snart kommer ut ur öronen på mig. Var så otroligt rastlös så jag gick en långpromenad med hunden på dan, hoppas det inte blir värre i halsen men det känns som att det är på bättringsvägen :)


quote

 




Sent

Igår, alltså på lördagskvällen var det 25-års fest hos Victoria. Det var kul men efter att ha tagit lite för många tequila-shotar på föregående fest så bestämde jag mig för att ta det lugnt. Drack 6 cider på hela kvällen, det innebär alltså mellan kl 18-02. Kände mig nästan nykter när jag traskade hem på natten. Ack så fel jag hade, har mått så fruktansvärt dåligt och mest sovit hela dagen. Hur kan det komma sig? Nåväl nya tag imorgon. Det behövs för det är total-kaos i mitt huvud. Vad ska jag bli när jag blir stor? Söka jobb? Plugga? Bo kvar? Flytta? Andreas? Inte? Ja? Nej? Vad vill jag? Vad vill jag inte? Hur blir det nu? Vad ska jag äta imorgon?

Kommer med ett filmtips så länge för ovanlighetens skull, Drive med läckra Ryan Gosling. Den handlar om en kille som är stuntförare och som spenderar nätterna med att köra flyktbilar åt bankrånare och inbrottstjuvar. Han är en riktig ensamvarg som inte säger många ord i onödan men när han väl blir arg så blir han riktigt arg, han gör rollen så makalöst bra!







Viloläge

Var nyss ute på promenad/springtur med hunden. Måste ha felbelastat benet för nu känns det som att inflammationen i fotleden är påväg tillbaka. Nu tänker jag inte gå eller springa i onödan på några veckor så den får en chans att återhämta sig. Det går att köra annan cardio på gymmet som tur är för i början på December är det dags för mätning och vägning igen. Så tills dess kan jag ju säga adjö till godis & alkohol. Ikväll ska jag köra biceps och triceps så det ryker :)

Lunch. Kesella mina vänner, det är inte dumt!

 

 


Uttråkad

Vill att det ska hända nåt skoj.. Är så galet rastlös. Har ändå varit på gymmet 1,5 timme idag och försökt bli av med lite energi och gått promenader med hunden. Inget hjälper.

Tagen i våras på älvpromenaden



Tatueringar

Har just nu 4 st. Är sugen på att göra fler, har några idéer men måste ha nån som är bra på att rita.


Första


Andra som jag älskar


Tredje


Fjärde som vi ska fortsätta på. Ska skriva mitt namn
längs med fjärdern




A little bit of heaven

Tittade just på filmen som rubriken säger. Otroligt fin film. Kate hudson gör huvudrollen suveränt bra eller så är det bara jag som är blödig. Både och kanske. Livet är på tok för kort, det borde inte vara så mycket snack och lite verkstad - tvärt om. I vilket fall så gav den mig en funderare och den här filmen har ett himla fint budskap. Se den!







Do you belive?







lördag

Det är lördag för mig varje dag nu men det är ändå skönt med helg. Ikväll är jag väldigt lugn & skötsam, det har blivit alldeles för mycket partaj på senaste så eftersom det är "50-års fest" (dubbel 25-års fest) nästa helg behövde denna bli hemma i tv-soffan. Sitter här och dricker kaffe som jag doppar mariekex i, det är föööör gööött!! blir nog relativt tidigt i säng idag eftersom jag ska till kupolen och fika med camilla imorgon, behöver träffa henne så hon får smitta mig med sin otroliga energi.




Saknar mitt långa och blonda hår!!!



Kocken


Hemma


 

 

Hemma i Avesta igen. Ska byta kläder och dra till gymmet =)




Rekommendation

Före träningspasset: Jacked XX från mmsports. Var säker på att du ska träna för annars kan man bli galen, känns som om det sticker i hela kroppen och under skinnet. Man får bättre pump och blir starkare :)




Sunday

Fyfaaaan så trötttt man kan vara!!! Igår måste varit min längsta krogvistelse någonsin. Följde med på en middag & fest som ett gym anordnade. Alla fick ta med sig en valfri person så jag fick äran att vara kvällens date. Maten serverades kl 19, sen vart det kaffe och efterrätt, sedan började en dj spela och höll på till 02 när vi gick hem.
Riktigt bra kväll! Och riktigt trött idag men det var det värt :)

Köpte 2 klänningar på Nellys rea och den ena är den jag hade på mig igår kväll. Från Sisters point.




Dag 4

Dagarna flyter ihop. Sena nätter. Segt att ta sig ur sängen. Det är tur att jag har underbara människor runt omkring mig, älskade hunden och älskade gymmet. Men jag ska inte klaga, det är skönt att vara ledig för det löser sig förr eller senare. Det gör det alltid. Har plöjt igenom en massa avsnitt av vampire diaries, true blood, pretty little liars, gossip girl, supernatural, 90210 etc...

Sitter här och dricker en kopp kaffe. När den är uppdrucken ska jag dricka en till.

 

 




RSS 2.0