Cheeeers

Lööördag!! Med strålande sol.

Ikväll mina vänner, blir det fest! :-)
Nu ska jag duscha och allt där till, sen gå och handla både det ena och det andra. Skål!





dum blondin..?

17 blondiner gick in på en bar och beställde en varsin öl men ingen av dem drack av den. Till slut frågade bartendern: Smakar inte ölen bra?
En av tjejerna svarade, det gör den säkert men man måste vara 18 för att dricka.

Kul... :)




Lördag

Helt amaziiiiiiiiiiiiiiiiiing väder ute!
Har hunnit vara på gymmet, gått en promenad och ätit thai-lunch. Nu ska jag stänga in mig i lägenheten ett par timmar och måla lite i mitt kök. Evighetsgöra!






9 Mars

Ännu ett benpass avklarat. Grymt!
Det värsta med att träna så mycket är att i alla fall jag blir så jävla hungrig!!! Dessutom stundar snart en deff, då kan jag inte vräka i mig så mycket heller för när det väl är time för svälta räv får man ju en chock. Jaja, nog om mat...

Tar en titt på dessa finingar istället. Ut åkte ett par, in kom 3 nya. Love them!








Fooood

Här kan ni ta del av kvällens mat via denna fantastiska iphone-bild.

Ser ut som glass, en milkshake och ett äpple. Men i själva verket är det keso, lite vaniljyoghurt, myo fusion & ett grönt äpple ;-)




Stockholms Marathon

Maran nästa!




Rastlös

Har städat lägenheten på förmiddagen. Förstår inte vem som stökar ner så mycket hela tiden.. Nu ska jag snart ner på stan och köpa nya löpardojor och sen titta på en handbollsmatch. Resten av dagen ska jag försöka ägna åt mitt kök som aldrig kommer bli klart. Skulle vilja göra nåt riktigt kul, som man tänker tillbaks till och minns länge efteråt.
När det verkade som att jag skulle bli arbetslös erbjöd en tjej att jag skulle få komma till Krabi och jobba som guide. De behövde mer personal just då. Hur häftigt?!






Träning

åååh det är så kul just nu!!! Har kört dubbla pass 2 gånger den här veckan :-)
Det går så grymt bra. Har kondition jag aldrig vetat om att jag haft, sprang en mil på löpbandet igår. Höll en snitthastighet på 10 km.
Jag är awesome.





Inspiration....




RSS 2.0