Sista inlägget för iår

Snart kommer pappa och hämtar mig så ska vi ut o övningsköra en smula i min nya biiil :). Efter det ska jag hem och städa lite, fast vi är ju 2 som bor i den här lägenheten så jag ska nog lämna över det ansvaret på person nr 2, hihi. Och så måste vi handla mat till ikväll, förslag någon? Ikväll ska vi ta det lugnt. Micke har jouren och eftersom man inte kan vara själv på nyårsafton stannar jag också hemma. Dock har en gäst bjudit in sig själv, jag är inte förvånad då han ALLTID är här. Sover på min soffa. Och äter av min mat, som han inte betalar nånting för. Inte för att det gör nåt egentligen, men det är principen! Nåväl, det är ju nyår. Jag ska vara snäll mot honom....



Har förresten halsfluss & feber. Toppen!

2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, tror det..
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ihåg om jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Näe
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är
5.Vilka länder besökte du? Underbara Thailand och Sverige såklart
 6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Körkortet
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 14 September, kom till THAILAND!!
8. Vad var din största framgång 2008? Mitt jobb på min älskade bank
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk
11. Bästa köpet? Finns nog inget sånt är jag rädd
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder i guess
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket.
 14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? i belive i can fly
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lika skulle jag tro
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och ätit minder onyttigheter. Men man lever ju bara en gång!
 17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat så onödigt mycket pengar på onödiga saker
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? Nej, för ca 3 år sen
20. Favoritprogram på TV? GOSSIP GIRL!!!
21. Bästa boken du läste i år? Bakom stängda dörrar & Äcklig
22. Största musikaliska upptäckten? Pink, hon är ju inte ny men hon gör bra låtar!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Näe, men en bil i julklapp, det var det bästa.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej inte direkt...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Var hemma hos mami och åt smörgåstårta & drack baileys
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Körkort
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Vanlig?
29. Vad fick dig att må bra? Mest mamma, och baby offcourse <3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Heath Ledger ironiskt nog
31. Vem saknade du? Pappa....
32. De bästa nya människorna du träffade? Mina arbetskamrater =)

Det här året har gått alldeles för fort! Har varit ett vanligt år, inget speciellt har inträffat. Hoppas nästa år blir ännu bättre!

Julafton


Jag & tomten. Undrar vem som är vem...


Jag & mami <3


Granen :)

Nej nu har jag bråttom till bussen! Idag väntar ännu en dag på banken.

Mellandagsrea

Jag har nog aldrig sett så mycket folk i ett köpcentrum förut, har varit på mellandagsrea förut men detta slog alla rekord. Det gick inte ens att komma in på Gina Tricot eftersom alla skulle handla nu när dom har halva priset på allt... Och resten av stället var smockat med folk.


Köpte bland annat detta. Ser fram emot att prova serumet till håret, ska tydligen hjälpa mot kluvna hårtoppar. Behöver klippa mig ändå men det kan ju vara kul att testa :)


Nu måste jag laga mat till matlådan & ta en låååång dusch!

Dagen efter

Sjuk, lite bakfull och MEGATÖRSTIG! Har gått o blivit förkyld som fan... Gårdagen var rätt kul, förfesten var helt ok men älvan var dock väldigt fullproppad. Köerna till baren var milslånga och det tog ca 40 minuter att beställa. Det är synd om personalen som blir utskälld av fulla människor. Och folk som köpt biljetter innan kom inte ens in vilket var väldigt dåligt, då ska dom väl se till att det finns plats till de som köpt innan.

Träffade en bekant kille i matkön på sibylla efter krogen som senare på natten hade kört ihjäl sig. Hemskt, dont drink and drive. Han hade hela livet framför sig...



It´s movietajm. Taken visas idag, mina damer och herrar!


Partyyyy!

Idag blir det utgång. Har aldrig gått ut på juldagen förut så detta kan bli kul :). Har festat lite väl mycket på senaste känns det som så efter det här är det träning, träning, träning!! Ska först till svärmor och fika lite + få lite julklappar. Vart väldigt nöjd över mina klappar igår. Fick 2 halsband, presentkort, pengar, glas och mycket mer. Vaknade dock med en MEGATJOCK hals, kan knappt svälja.

Nu väntar frukost gott folk, om det går!

Grills



Tjusiga, eller hur! Behöver dem så jag inte ska se så dåligt :)

Julstämning

Njaa... Inte speciellt mycket. Har i alla fall klätt våran fina gran idag, den vart väl sådär. Funkar väl. Och så var vi och handlade de sista julklapparna. Folk är som galna, alla puttas och ska komma fram FÖRST! De kanske blir utan annars.... Not. Ska åka till papsen imorgon, då märks det att det är jul för det är enda gången jag är där.

Nu ska vi gå och köpa nåt gottis och titta på en film :)


Allt jag någonsin önskat mig! Eller?

Loggade precis in på min internetbank för att se hur mycket ångest jag behövde ha efter krogbesöket igår. Inga pengar har dragits?! Inte ens från i Torsdags då jag också handlade på kortet. Betyder det att allt kommer samlas i en stor klumpsumma och dras senare? Då vet jag ju inte riktigt hur mycket jag har kvar. Eller ska jag prova att köpa allt jag någonsin önskat mig? Kanske aldrig dras några pengar. Det vore ju synd om det blev alternativ 1...



Ska jag slå till?

Gårdagen

Jag var inte på festhumör vilket resulterade i snefylla. Ingen lyckad kväll med andra ord. Den började bra, vi satt här och spelade kort och hade jättetrevligt och sedan gick vi på krogen. En väldigt tom sådan. Efter det gick vi på efterfest som urartade efter en stund... Inget mer sagt om det. Vaknade för 20 minuter sen, kom hem hit vid 6 imorse.

Idag mår jag kasst, som jag antagligen förtjänar. Ska snart gå till Hemköp och köpa Ben & Jerry och gräva ner mig nånstans. Det är vad jag känner för idag.

JULLOV!!!

Äntligen lite vila. Fast jag har ändå lite plugg att göra. Historia, näthandel, företagsekonomi & bokläsning. Så går det när lärarna inte har riktiga lektioner och vill att vi ska hinna ändå ;p. Behöver i alla fall inte gå upp 6-7 varje morgon!

Funderar på om jag ska följa med ut idag eller inte... Måste äta nåt innan och allt vi har i kylskåpet är sprit. Duger det till middag kanske?

Julblomma till bossen

Yes, man måste ju fjäska lite! Som tack för att jag fått vara där och ska vara där som praktikant fast dom egentligen inte tar emot.. Och för att jag får jobba lite. Hoppas han ska bli glad :)

Snart väntar film och sedan sova. Orkar verkligen inte gå upp 6 imorgon bitti, jobbbbigt!

Thailand

Åh vad jag inte vill vara i det här kalla, gråa och tråkiga landet just nu. Jag vill vara på en varm och solig plats, som tex Thailand. Vilket underbart land! Fast regeringen är lite sådär... På det viset är Sverige bättre. Och man har det bättre ställt i Sverige, men jag kan arbeta hårt! Föredrar Thailand ändå.



Tänk att bada i det varma kristallklara vattnet, ligga och steka på stranden och hämta en kall drink. Nja, så bra kanske man inte kan ha det året om men jag ska dit nästa år igen. Får jag inte flytta dit ska jag åtminstonde dit på semester. Så enkelt är det, punkt slut.


Styrketräning

Är på god väg mot mina bamsebiceps, hihi.
Imorgon är sista dagen i skolan! Och på fredag blir det jobbbbba & träna stålar.. Missar dock Idol-robins uppträdanade här hemma i avesta. Synd? Nja, inte speciellt va.... Tycker inte han gjorde nån jätteinsats där.

Nu måste jag in i duschen en snabbis innan jag ska kika på Disturbia med min älskling. Älskar den filmen, en av mina favoriter faktiskt!

Nyårsafton



Funderar på att köpa den här att ha på mig på nyårsafton. Har inte direkta planer än men något ska jag väl kunna hitta på. Men den ser så pluffsig ut.... Undrar vad jag ska ha för nyårslöfte i år då?! Fast jag tror att jag struntar i det, det är överskattat =)

Sova

Mina ögon är alldeles röda. Mina ögonlock kan knappast hålla sig uppe. Jag är helt slut, behövs ett lov NU! På Lördag ska jag ligga i sängen tills jag får liggsår. Tänker inte röra mig ur fläcken.

När jag kommer hem senare idag tänker jag inte röra en fena.



Såhär trött känner jag mig....

Panik

Vaknade runt 7.40 och trodde att jag gått upp i tid. Men icke, skulle gå upp 7 men jag kommer inte ens ihåg att klockan ringde då. Jag är oändligt trött, behöver verkligen jullov nu. 4 dagar kvar. Men på Fredag ska jag jobba istället, det är ju inte direkt mindre jobbigt... Nu sitter jag och väntar på Micke innan jag kan gå till skolan, han måste hämta plånbok och nycklar.

Nästa lektion är företagsekonomi. Blä.


Du & Jag



Jag älskar dig
Snart 3 år med världens underbaraste


Party!

Har spelat kort med männen i mitt liv, Micke & hans innerboende Robert. Ska börja göra mig klar nu. Alltid klädproblem när man ska iväg, får väl vända upp och ned på garderoben som vanligt. Men jag tror att det blir en klänning från Ichi med rosett på och strumpbyxor :). Har dock ingen bild...

Skål gott folk!


Världens bästa serie

Självklart talar jag om Gossip Girl! Grät som ett litet barn till förra avsnittet. Brukar inte gråta till serier, skillnad med filmer som kan vara verklighetsbaserade.. Och hur snygg är inte Chuck?! Fick en tankeställare, livet är kort och man bör ta vara på varenda dag och uppskatta det man har. Man borde också göra det man vill, inte tänka för mycket på andra.


Hur fina är dom tillsammans?!

Med eller utan tå

Imorse när jag duschat hade jag ganska bråttom eftersom jag alltid tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har. Så när jag sprang runt råkade jag sparka in foten i en dörr, och jag trodde jag bröt en tå. Den är alldeles svullen, blå och har inte så stor rörlighet. Den gör j*vligt ont när jag går på den. Om den är bruten går det ändå inte att göra något åt det så jag struntar i att gå till farbror doktorn, den får läka om den vill...

Idag ska jag träna igen, med eller utan tå. Det är så kuuuul!




Idag ska biceps, triceps, rygg, axlar och bröst få sig en omgång.





Trött!

Varje morgon vill jag ligga kvar i sängen och snooza klockan minst 2 timmar till. Det värsta jag vet är att gå upp tidigt... Undrar vad jag ska skaffa för jobb, tror jag siktar på att bli chef. Då bestämmer jag att hela företaget får flextid. Great. Idag blir det praktik som vanligt på Onsdagar, sen träning & lite telefonförsäljningsuppgifter så jag har en chans att bli klar.

Nu ska jag snart sätta mig och sova på bussen =)



Julshoppande

Vilka roliga dagar det har varit! Älskar att vara med min mamma. Tänk att jag kan säga så nu, om det varit för något år sedan hade jag sagt tvärtom. Vi var på Ikea, Nisses, Rusta, H&M, Gina Tricot och masssssa fler affärer. Men jag fick med mig klappar till pappsen, farmor, älskling, lillasyster och min låtsaspappa. Och såklart lite saker till mig själv också :).
Vi sov hos min moster & kusin, så vi hade filmkväll igår + Trivial Pursuit. Kul!

Nu sitter jag här och äter köttsoppa till lunch.



Om jag är snäll kanske tomten kommer i år också....




Tjejkväll

Nu är det snart dax att åka på tjejkväll! Kommer säkert bli kul. Hörde talas om Tacos, fika, julklappsutdelning och film :). Men det kommer nog inte bli så sent då mamma ska hämta mig ganska tidigt imorgon bitti... Kul o shoppa lite!

För nån timme sen kom mickes syster & pojkvän hit då dom hade kommit från sjukhuset. Dom hade varit i en bilolycka och voltat med bilen ner i diket. Det gick bra med dom, inte ens ett skrapsår. Helt otroligt. Dock är inte bilen körbar. Tycker man borde ploga vägarna när det snöar.... 

Nej, måste väl tyvärr ta på mig nåt annat än mjukisbyxor! ;p



Ny mascara




Har köpt den en gång tidigare. Den är BÄST! Dock måste man använda den ett tag för att den ska bli bra, alldeles för blöt först. Mina ögonfransar är varken långa eller tjocka men mascaran gör sitt jobb.
Mycket bra, rekommenderar den verkligen.

Ben & Jerry

Var bara tvungen att köpa den omtalade glassen. Köpte smaken Fossil Fuel, och nu fattar jag varför alla vill köpa glassen. ÄLSKAR!!! Vart dock ingen träning idag, har redan en fruktansvärd träningsvärk sedan förra passet. Inte bra! Men jag får ta igen min slöhet nästa pass. Då ska mp3:n vara packad med bra musik som man kan prestera till. Nu gäller det. Just nu är det kul och träna, måste försöka behålla motivationen.

Nu ska jag kika på ett avsnitt av Greys Anatomy!


Ingenting

Vilken tråkig dag det har varit, eller långsam.Tycker det  mesta är det. Vill ha en förändring, åka utomlands till exempel, NUU!!! Har inte haft så mycket att göra på praktiken och tiden gick ovanligt sakta... Men chefen lovade löneförhöjning innan jag ens fått nån lön. Då jag ska jobba i mellandagarna så tyckte han att jag skulle ha lite mer än standard :). Det är ju inte fel med lite extra cash!

På Söndag åker jag och mamsen till Västerås och handlar julklappar. Har ingen julkänsla och det känns mest jobbigt att köpa massa presenter. Vet aldrig vad någon vill ha... Det är ju roligare att lägga pengarna på mig själv ;)


Nu måste jag ha lite kvällsmat känner jag!

Migrän

Vaknde vid 7 och hade huvudvärk.. Eftersom jag somnade vid halv 2 inatt så kanske det har med saken att göra men när huvudvärken började bli värre och kändes som migrän så tog jag en treo och gick tillbaka till sängen. Nu känns det inte speciellt mycket bättre så resten av dagen tänker jag vila. Om det är bättre mot eftermiddagen är det ett gympass som gäller, för om man vilar går det oftast över under dagen. I alla fall för mig.

Har varit ganska mycket på senaste så jag antar att jag vart för trött när jag sov så lite. Det var droppen för att det skulle bryta ut ;p. Nu ska jag ta en kopp te och göra rummet riktigt mörkt.



Min vän för dagen...



RSS 2.0