Domingo

Tack för igår mina sötnosar, det var hur roligt som helst :) Mina tjejer är dom bästa i hela världen! Idag är jag dock inte riktigt lika kaxig...


Spetsss

 

Snöbollskrig...

 

 

 

 

Mina kalaspinglor <3

 



Freitag

FREEEEDAG!!!! Som jag längtat :)
Imorgon kööööööööööööööööööööööööör vi, då skålar vi högt, lågt, brett och smalt. Jag har varit nykter i evigheter nu, och dessutom tränat 5 dagar i veckan. Förtjänar en fylla, även om jag har jävligt dåligt samvete att jag inte hinner träna idag. Ska till mamma på taco mys.

Lär åka vidare. Lateeeeeeeeer ; )



...

Jag vet att man inte borde skriva nåt när man inte kan berätta allt, men i det här fallet kan jag inte låta bli. Jag hatar att bli besviken. Har blivit det många gånger men det här tog priset... Det är mycket nu, alldeles för mycket.

Nog om det. Här om dagen köpte jag en kamera, tröstshopping kallas det. Riktigt tjusig tycker jag!



 

Canon Ixus 100 is

 

 


Mina <3

<3

Saknar dig så mycket Norsken, come home!

Mina filurer =)

Jag & lillsyrran

Bästa mami och papi :)

 

 

Mina underbara babes :)

 

 


Måndag

Hemma  från jobbet idag med extremt stora halsmandlar, snuvig näsa och huvudvärk. Igår hade jag även feber och snoret bara forsade ur mig hela dagen. Men imorgon är jag fit for fight och tillbaka på min bank igen :)

Har tittat på Beck - i stormens öga. Inte den bästa av alla filmerna men helt ok. Får nog ta hem ett par filmer till om jag ska hålla mig sysselsatt idag... Nu ska jag ta itu med diskberget som envisas med att komma tillbaka ;)


Alla hjärtans dag

Har varit på ett gympass nu på morgonkvisten. Var där mellan 9 och strax efter 10. Fast det var nog inte det bästa jag kunde ha gjort eftersom förkyldningen känns 5000 gånger värre nu... Idag är det som ni vet, alla hjärtans dag. Lite överskattat. Men jag har i alla fall redan fått en liten söt nalle av världens gulligaste tjej :)


Nu blir det duschen, och vad resten av dagen har att bjuda på återstår att se!


 

 

 


20 bast

Om 27 dagar fyller jag 20 år. Herregud, då blir jag gammal som gatan!! Men vuxen blir jag defenitivt inte;). Idag var jag hos farmor på mat, även min gamla pappa gjorde oss sällskap. Vi pratade om vad jag önskade mig i present, och han hade funderat på att köpa en bil(!) Men min nuvarande ska först och främst vika hädan så det lär dröja innan den står på min uppfart.


Jag har redan valt min pärla. Inget snack om saken.




Nu ska jag till gymmet, skiter i att jag är dyngförkyld. Här ska tränas. Hejjjjs!


<3

Måste börja med att tacka mina hjärtan för igår. Tycker sååå mycket om er!!
Låter bilderna tala som jag tog från baby. Nu är det tamefan på tiden att jag skaffar en riktig kamera :)





Mina gullungar!




Saturdayyyyy

Idag har det varit en mycket bättre dag. Började med att åka till mamsen för att ställa min bil där, sedan for vi till min moster & kusin och fick en kopp kaffe. När den var uppdrucken åkte vi vidare till Ikea och shoppade loss. Brände närmare 3 lax... Men det var i alla fall nyttoprylar! Efter 2 timmar där inne åt vi lite käk och sen bar det av hemåt igen. Nu på kvällen har jag varit med mina pinglor och myyyst. När jag träffar dem blir jag alltid på bra
humör :)

Det var mycket trevligt och måste göras om SNART! Nu ska jag bädda i min nya bäddmadrass och kudde. Sen är det natti natti.


<3


Friday

Hemkommen för 20 minuter sen. Ska stax åka till affären och handla nåt att äta, har inte ätit någon lunch. Jävla pissdag har det varit. Ingenting har gått som det skulle. Imorgon ska jag i alla fall åka till IKEA och tröstshoppa lite grejor till lägenheten.

Vi hörs nån gång när jag möjligtvis är på bättre humör :P


investerat

I lördags gick det minsann åt en slant när jag handlade lite i stockholm. Hittade mycket fint. Bland annat 2 par skor. Ett par underbart sköna från Puma. Värda varenda öre. Och ett par från scorett som var på rea :)

 

 

En del av samlingen. Svart är favofärgen....

 

 





RSS 2.0