Hemma

Idag vart det ingen långvarig dag i skolan. Ännu kortare imorgon eftersom vi inte ens börjar! Istället blir det stek på balkongen till en början, sedan kubb och stek på holmen med klassen. När det är avklarat ska vi väl äta nåt och festa natten lång!


Ska kika på Greys Anatomy nu eftersom jag missade avsnittet igår. Sedan träna :)
Måste bara säga att jag saknar Ellinor, vi som träffades ganska mycket ett tag. Snart igen hoppas jag?!

Åska

Oj vilket väder... Imorse höll min lilla bil på att blåsa av vägen och när jag åkte hem såg jag inget fast jag hade så mycket torkare som det bara gick för det regnade så mycket. Åskade gjorde det också. Blixten slog ner i mammas hus, tur att det inte började brinna i alla fall, även om en del elektriska saker gick sönder.

Har varit och kikat på studentbal idag. Längtar inte till min egen eftersom alla har så himla fina klänningar och min är helt vanlig. Skulle ha köpt en i butik i alla fall, har ju ingen fantasi (fick själv bestämma hur den skulle se ut). Det får bli som det blir!

Nu måste jag skriva recensioner så fingrarna glöder om jag ska hinna klart till imorgon!

picnic

Idag har det varit underbart väder! Var på holmen och hade picnic med skolan, och lyssande när nyföretagarcentrum pratade om att starta eget företag. Visste det mesta redan men det var bra med lite info. Trevligt att umgås med klassen och på Fredag ska vi dit igen och mysa, sola och spela kubb :)

Idag ska jag skriva lite recensioner på böcker till svenskan som snart måste vara klart.. Och så ska jag söka till Robinson. Inte så stor chans att komma med men jag vill ändå testa, skulle vara en dröm för mig att få åka dit. Har tänkt på det varje säsong att jag skulle vilja vara där. Men det är så mycket pakter som avgör om man får stanna eller inte. Ska även titta på film med min underbaring.



Världens bästa <3

8 mil...

Kul att man glömmer hälften av det man ska ha med sig jämt! Glömde näthandelsboken hos mamma som jag absolut måste ha eftersom jag har en uppgift kvar och ska vara inlämnat imorgon. Då är det bara att sätta sig och åka 8 mil till då. Det är ju inte exakt det man längtar efter, och vägen är dessutom den tråkigaste i Sverige.

Bara att sätta plattan i mattan på min racerbil. Bye!

The babysitter

Dagen har inte bjudit på något speciellt. Tog det lite lugnt imorse, var ner på stan och kikade lite. Åkte sen till mamma och är nu barnvakt till 4 ungar. Två av dem är mina syskon och de andra två är deras kompisar som tydligen ville sova här. Har lagat lite käk, tittat på robinson och pluggat en del. Ett måste med tanke på att det ska vara inlämnat på Måndag.

Men nästa helg är det "festival" i Avesta så då blir det party! Måste dock hitta något fint att ha på mig...


Nej nu ska jag göra ett par situps, snart sitter magrutorna på plats. Eller inte :)


Dagen

Ibland känns allt bara så enkelt och bra. Har klippt mig idag, frisörJoya var här med sin sax. Det vart bra, toppade mest men det vart mycket fräschare än innan. Sedan åkte vi 3 stycken tjejor till Lappens i Hedemora och käkade lite glass. Fick världens monsterglass och jag orkade inte ens hälften...

Vi drog vidare till Fagersta på fest (nykter). Stolt att jag sa nej fast flera ville bjuda! Åkte hem ganska snart eftersom jag fick så hemskt ont i magen, plus att Micke var i Fagersta ändå.. Så då åkte jag hem igen och ska snart lägga mig i sängen för att kika på en film. Ska nog åka till sjukhuset någon dag, har dock haft problem i flera år så de lär nog inte hitta något mer fel nu. Men det är inte kul att ha ont varenda dag!

Okej, sängen låter väldigt inbjudande.

Nytttt

Eftersom skorna jag ville ha på Nelly var slut får jag välja ett nytt par! Jag tror att det blir de här från H&M men jag vet inte vilken färg...?
 

Studentfest

Gårdagen var grym! Supertrevligt sällskap, kunde inte ha varit bättre! Råkade tappa 200 kr men vad gör det? Det är smällar man får ta.


Jag och min vän


Jag och karatekid


Mina gummor


Victorias vän också...


Utanför krogen

Det var trevligt och jag blir ännu mer påmind om att det snart är studenten, jag kommer gråta floder!



Party

Jajemensan, utgång på en Onsdag! Fast vi är ju lediga från skolan imorgon =) Kvällen börjar med att vi ska grilla, och sedan ska vi på studentfest på krogen med Rocktema. Ska alltså vara hårdrockare ikväll...

Är lite besviken på Nelly eftersom skorna var slut. Det har  hänt så för väldigt många, att man får ett mail någon dag efter att varan är slut. Det är ju en ganska stor sajt så jag förstår ändå att det kan vara svårt med lagerinfo, men det är jobbigt ändå. Hade beställt ett armband och ett diadem också, de skickades men inte skorna. Det är inte så kul att betala 60 kr frakt för de småsakerna, passade ju bara på att köpa det samtidigt... Som tur är blir det västerås snart :)


Ha en trevlig kväll, nu måste jag hoppa in duschen!



Förlåt

Fick en förlåt-present av min pojkvän idag.. Ingenting är ju bättre än SKOR! Ville ha ett par platta den här gången :)


Från Nelly.com

Man lever bara en gång


Vart så sugen på lite chips, och köpte mina favoriter. Men det fick bli less fat eftersom jag ska försöka få bort magen! Jag tänker inte välja bort snacks och godis bara för att jag tränar. Man lever bara en gång.

Fredag

Säger som alla andra, redan fredag! Riktigt rolig dag i skolan idag, kan inte förstå att vi snart ska sluta. Har ångest för jag vill inte lämna mina underbaringar. Hade tänkt att gå till gymmet, men det är så fint väder att jag tänker gå en promenad istället. Men imorgon ska jag dit, hur fint väder det än är! Nu ska magen bort.......

Min karl jobbar över och kommer troligen hem vid sex ikväll. Tänkte kika på nån film och kanske grilla lite men vi får väl se hur det blir med det.

Nej time to go innan jag blir för slö =)

SKOR



Jag och Sara beställde de här superfina skorna från Skopunkten, och dom kom idag så imorgon får jag sätta på dem på mina fötter! Lyckaaaa!!!

Britney Spears

Brittan kommer till Globen den 13:e Juli som många kanske redan vet. För att få sitta på scenen med henne får man hosta upp 9000 kronor. Jag skulle verkligen vilja se henne live, men i så fall får jag nog nöjda mig med en annan plats... Fast det blir antagligen ingenting eftersom jag jobbar det datumet. Vill inte säga ifrån när jag fått sommarjobb som så många verkar vara utan...


Begravd...

...i plugg!! Kan fan inte tänka på annat. Eller jo, tränar ju lite också förstårs.. Det är ju snart sommar grabbar, är mer taggad än någonsin. Gymma imorgon, boxning på Onsdag, mer gymma och till och med simma. Boxningen kan vara ett av de hemskaste passen på denna jord men ack så mycket kalorier man måste göra av med! Speciellt när man har Josefin som instruktör...

Nu ska jag mumsa i mig en bit vattenmelon och kika på My bloody valentine med baby =)


Mina mardrömmar lär komma från såna här filmer....

35 dagar kvar...

...till studenten. Blir alldels tårögd när jag tänker på det. Kan inte förstå vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra efter gymnasiet. Mina känslor slits åt olika håll och jag vet inte hur jag ska komma fram till en bra lösning. Och jag vill inte sluta skolan med tanke på mina fina klasskamrater. Skolarbetet ska det bli alldeles underbart att slippa men ändå, jag vill inte sluta!

Pratade med en av mina kollegor på banken och det lät som att jag kommer vara tvungen att läsa på högskolan för att få jobb där. I alla fall någon kurs för att ha de grundläggande kunskaperna.

Nu ska jag titta på nån bra film (Twilight)




Slut

Jag känner mig helt tom. Har ingen energi kvar, orkar inte med skolan. Har sån otrolig ångest över allt plugg som MÅSTE göras men jag orkar bara inte ta mig samman. Trots det så vill jag ha bra betyg, det går inte riktigt ihop liksom. Inte nog med det så har man ju andra bekymmer utanför skolan..

Nåväl, jag får bita i det sura äpplet. Imorgon är det ju i alla fall FREDAG!



RSS 2.0