Midsommar

Både Fredag och Lördag var hur trevliga som helst! Högt över förväntan. Tror dock att gårdagen är svårslagen:) Men inga kort togs eftersom jag inte hittar på laddaren till kameran...

Ska precis titta på Remember me. Återkommer om den är sevärd eller ej =)
Snacka om Söndagsångest förresten, klockan är strax över 6 och jag har gjort absolut ingenting på hela dagen. Åter till banken imorgon, kunder 10 på morgonen som jag inte förberett men det löser sig. Det gör allt :)


Robert Pattinson i huvudrollen

 

 

 



Sunny

Valde en mycket bra vecka för semester:) Har inte gjort nåt speciellt, bara solat och badat. Tycker det har varit helt underbart att bara få vara ledig lite! På måndag är det jobb som gäller igen och resten av sommaren. Hoppas på bra väder även på helgerna. Imorgon är det midsommar, helt sjukt vad tiden gått fort...

 

 


Storvik

Nyss hemkommen från en färd till Storvik. Provkörde en underbaaaar bil! Jag är totalt såld. Med lite tur får jag snart fast tjänst, då blir det den här kärran. I'm in love!!!! Lite skillnad mot lilla polon eftersom den har 180 hästar.


 

 

 

 


Torsdag

Nu har jag varit förkyld i 3 fucking veckor. Inte så kul vaaa. Mina halsmandlar är som tennisbollar, hostar, snörvlar och idag hälsade även den underbara febern på. Nu får det sluta....

Nu börjar lägenheten min kännas som ett hem. Och ett par finingar fick ett nytt hem, se bilden nedan ;) Ursäkta dåliga telefonkameran =)

 

 

 


...

 

 

♥♥

 


13:e Juni

Var med mami till västerås igår, och när vi varit där följde jag med hem dit. Lite mys det var att sitta alla i soffan och kolla på film osv. Idag var det ju strålande sol ett tag i alla fall men man får vara glad för det lilla. Låg en stund på studsmattan och njöt. Eftersom morfar fyllt 80 skulle vi fiska med honom för det är nåt han verkligen tycker om att göra men det vart insällt pga att de andra tyckte det var för kallt imorse (?) Jaja det kommer fler chanser, jag ska nämligen vinna tävlingen att få flest firrar!

 


 

 

 

 


Onsdag

Hosta hosta hosta, och hostar så ena lungan låg kvar hemma på golvet när jag åkte till jobbet imorse. Okej, en liten överdrift men nästan! Vakna till och med flera gånger inatt. Hoppas det går över snart!

Igår hade jag sönder en spegel vilket betyder 7 års olycka. Alltså 6 år och 364 dagar kvar av missär. Fast min jobbarkompis sa att man blir vampyr om man har sönder en spegel? Så han ska köpa vitlök för att vara på den säkra sidan.

Nu ska jag till affären och köpa mat eller om jag tar en människa på vägen.




Kääär

Är alldeles förälskad i klänningen från Nelly!! Mycket möjligt att det blir den på midsommar. Och så ska jag på bröllop i augusti, långt kvar men vad har man på sig?






RSS 2.0