Tisdag...eller onsdag?

Är lite dagvild så jag trodde att det var onsdag idag men så var det ju inte =)

Är ganska nyligen hemkommen från gymmet. Har haft 4 vilodagar så det gick bra idag, hade mycket energi vilket behövs när man kör ben. Ska strax ta en lång dusch + ansiktsmask & nagellacksmålning. Tänker passa på att smörja in mig med bus också när jag ändå håller på, behöver känns mig lite fräsch. Det är förresten 4 dagar kvar av det här året?! Heeelt galet. Måste försöka få till en årsresumé, det känns dock som att det här året har varit ganska händelselöst, det ska bli ett nyårslöfte att jag inte ska fundera så mycket utan faktiskt GÖRA det istället.

 

 






Someone like you

Sitter här och myser lite framför sons of anarchy med kaffe. Hade mysigaste kvällen med min fina E, var tvungen att gå ur sängen för en timme sen och åka hem till hundis som var kvar själv hemma. Hörde talas om att hon grät lite igår kväll annars gick det bra, min duktiga tjej.

Om ett par timmar kommer E hit och ska lägga mig köksgolv!! Som tack ska jag laga mat och så måste jag testa att göra en efterrätt som jag velat göra länge. Får se om det blir ikväll eller en annan dag. Imorgon är det julafton och jag måste upp tidigt, ska följa med min moster & kusin till morfar på grötfrukost =)

 

 

 


Torsdag

Snart julafton :) Tänk att det är helt år sedan sist... Tiden går så fort!

Ska hoppa i löparbrallorna och ge mig ut på en tur med hunden så vi båda får göra av med lite energi. Blir dock inte så jättelångt idag eftersom jag har ont i benhinnorna. Sen när jag har klarat av löpning, julklappsinslagning och städning tänker jag lägga mig i solariet 25 min för det är jag värd! Dagens gympass får vi inte glömma, bröst & mage står på schemat.

Hahaha




what i have in me, in my mind is you

Åt riktigt fin brunch för en stund sedan. Ägg, bacon, smörgås, juice, kaffe och ett par pepparkakor :}

Har redan varit ut med hunden på 2 smårundor, ska gå en lite längre prommis nu sen ut på julklappsjakt. Ute i sista sekunden som vanligt fast nu är det bara ett par stycken kvar. Igår skulle jag träna axlar och korsrygg på gymmet men jag hittade inte mitt kort, vart sur så jag tog med hunden ut på en löprunda istället. Det vart en hel mil. Riktigt skönt och vilken träningsvärk jag har i vaderna idag, har inte sprungit speciellt mycket sen i oktober. Kör desto mer styrka idag istället. Axlar, lite korsrygg och biceps :)

 


20:e December

Har precis tittat på Twilight Breaking dawn. Tyckte inte den var så bra faktiskt. Framförallt i första filmen tyckte jag att Edward var en av de snyggaste killarna på den här jorden men inte längre. Det känns lite...uttjatat nu, hela grejen.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut med hunden, laga nån mat och naturligtvis gymma. Det gäller att behålla de rutiner som går annars vet jag inte hur det skulle se ut. Ska även åka till per kvadrat och köpa lite material så jag får mitt köksgolv inlagt på fredag. Bästa julklappen av bästa E!

Måste slita mig härifrån nu!

 

 




6 dagar kvar

All i want for christmas is you


Call me your favorite, call me the worst

Tjenamors!
Här sitter jag, dricker kaffe och äter pepparkakor. Ska snart ut på den dagliga långpromenaden med hunden. Efter det tänker jag sola lite mer solarie medan jag inväntar mitt träningssällskap. När ben & rygg är avklarade på gymmet ska jag och doggy åka till mamma för imorgon bitti ska vi iväg på julklappsshopping i västerås. Och som alltid så MÅSTE man få köpa åtminstone en julklapp till sig själv, right?

Det är så mycket jag skulle vilja säga, skriva och berätta, bara ösa ur mig allt direkt men jag vågar inte. Tiden får visa vad som händer, just nu njuter jag bara av stunden ♥









Torsdag

Var ute på en 40-minutare med hunden, nu tänkte jag gå till gymmet. Idag är det bröst & mage. Ska klämma in lite korsrygg också för den tar döööd på mig! Brukar bli bättre när den fått arbeta lite. Så avslutar vi med 25 minuter i solariet, lyx.





Sömnlös

Ligger i sängen och försöker sova. Det går sådär.. Mycket funderingar, mycket energi. Vill inte vända på dygnet. Måste sova... Det gör saken ännu värre. Ska lägga mig och räkna får :)

En bild från förra veckan. SOA och snickers :))


Favorit

När vi längtar efter ett liv utan svårigheter, påminn oss då om att ekar växer sig starka i motvind och att diamanter framställs under tryck.



SOA

Tittade på avsnitt 1 av Sons of anarchy. Var inte så imponerad, tog bort resten av säsong 1 från datorn. Men efter mycket tjat att jag MÅSTE se serien så laddade jag ner den igen och nu är jag fast. Det finns ingen annan serie, har glömt bort vilka jag brukade se. Löööve it!

 


Fredag

Är i Borlänge och ska få en motorvärmare i min lilla Peugeot. Har grymt tråkigt, kan inte direkt hjälpa till så jag och hunden var ute en stund och byggde en snögubbe.

Vill att det ska bli kväll nuuu för då ska jag till skogsbo och dricka rödvin :-)


Onsdag

Är alltmänt seg men ändå pigg & glad. Kom precis hem från gymmet, älskar att vara där. Har förövrigt gått ner 5 kilo på 4 veckor och det är inte med flit, är helt enkelt inte hungrig och då är det inte gott att äta. Matlusten kommer nog tillbaks men motivationen? Jag vet inte vad jag vill göra eller jobba med! Blir galen av allt tänkande, min blondinhjärna är inte van vid det :)

Nu ska jag ta med min slöa sovande hund till en postlåda och posta ett brev.


Min inspirationskälla i alla väder. Larissa!!!


three words and eight letters

say it and i'm yours.

 

 

 


Mirror on the wall, here we are again


Fredag

Veckans bästa dag!
Ska strax ut med hunden, sen ner på stan, låna skrivare och skriva ut papper, söka jobb, ringa några samtal, gymma, ut med hunden igen...sist men inte minst så blir det tacos & film ikväll :))

Försökte i alla fall locka fram julstämningen med lite smått & gott hemma. För tidigt med gran men vem bryr sig.


1:a December

Känns absolut inte som 1:a December, +7 grader ute just nu. That's my kind of winter! Gillar inte kyla fast å andra sidan är det inte så kul när det är såhär grått och träden är alldeles nakna utan löv.. Jag kom precis hem från en riktig långpromenad, 1,4 mil vart det. Gick till en kompis o drack kaffe :))

Eftersom det snart är jul kan jag berätta vad jag önskar mig i julklapp.

1. En lägenhet, som denna ungefär


2. En bil. Helst en lamorghini men för att vara lite mer realistisk kan
vi ta en Volvo c30


3. Väskor


4. En resa till bahamas för 2


5. Pengar. Kanske en miljon eller så!


Nu ska jag igenom duschen sen uträtta lite ärenden, ringa några samtal och sen iväg på nästa fika. Nice!!





RSS 2.0