20.59

Torsdag redan?!
Kan det bli varmare nån gång eller???? Min bil var inte så pigg att starta när jag skulle iväg igår. Inte så värst konstigt med tanke på att det var 28 minus. Och eftersom min fläktrem skulle ha blivit bytt för ungefär 500 mil sen så laddar inte batteriet som det ska. Men nu står den på laddning, håll tummarna för att den går igång.

Imorgon ska jag till västerås med mamsen och småsyskonen. Vi ska sova över hos min moster & kusin. Naturligtvis klämmer vi in lite shopping :) Sen på kvällen....partajj med hjärtat ♥

 

 

 




127

Söndag eftermiddag.. Fryser galet mycket!!! Ska ta på mig min canada goose och vandra till ica, hämta ut paket och handla lite mat. Sen laga köttfärssås och spaghetti. Det är jag, lady & lufsen ikväll =)

Såg förresten en bra film i Fredags kväll, 127 hours. En verklig händelse.
Se den!



 

 


Renovering

Åååh... Har inte ens borstat håret, satte upp det i en knut när jag vaknade. Gick upp till grannen och drack kaffe. Gick ner, och fortsatte renoveringen. Har varit täckt med damm ända upp till öronen hela dagen! Kom på för en stund sedan att jag inte ens ätit sen frukost. Men ojjj så fint det blir :)

Har fått riktigt mycket gjort så nu ger jag upp för dagen. Ska ta en lång varm dusch, laga mat och sen landar jag i soffan. Mys!


Jag vill ha sommarrrrrrrr NU....




Friday

Brukar vara på otroligt bra humör på fredagar, det är jag naturligtvis idag också men mitt öra värker och likaså halsen. Men vad gör det om hundra år, hahaa :)

Idag ska jag ägna dagen åt att måååla, slipa och måla lite till så mitt kök kan bli klart nån gång. Även imorgon och på söndag. Eftersom det känns som att jag är på bättringsvägen i förkylningen ska jag försöka ta mig ut på en löptur, can't wait!! Så ser min helg ut :)

Har jag tur får jag träffa min söta tjej som jag saknar så mycket!


 

 

tihi ♥




Sjukling

Här sitter tjejen med det sämsta immunförsvaret ever.. Förr i tiden var jag aldrig sjuk, antar att jag tar igen det nu =) Har fått öroninflammation, halsont och lite feber så jag åkte från jobbet vid 2 tiden. Hoppas det känns bättre till på måndag. Värst av allt är ju att missa gymmet!!

Sitter och spanar på lite tatueringar. Ska nämligen göra ett par stycken till, fast en i taget förstås. Det är väldigt konstigt, tänkte förut att jag skulle göra MAX 2, men har man gjort en är det kört :)
De ska se ut såhär på ett ungefär, den på foten vill jag i liiite färg.





When I see you face, There's not a thing that I would change

Alla ♥-hjärtans dag. Alone.





Torsdag är...

...dagen före FREDAAAAAAAAAAAG!!! Har varit så trött hela veckan. Igår somnade jag halv 10(!). Ögonen gick ändå inte att öppna mer än 2% imorse. Gick halvsovandes in i duschen. Har som gräddet på moset träningsvärk i hela kroppen. Fast det är ju positivt egentligen :)

Gissa vad kommer till mig imorgon eller på Måndag...
Jooo en Iphone 4 :-) glad tjej!








Gnällspiken

Min fina lilla bil bara gnäller & gnäller. Beror på att den vill ha en ny fläktrem, men matte är så lat... Kan inte byta den själv men jag väntade på att pappa skulle säga "klart jag byter den lilla gumman". Det hade han sagt, men så gick han och sågade av sig tummen. Onödigt? Öh jaaa.. Nu var jag tvungen att hitta nån annan som kan göra det ;)
Nej det är synd om pappsen, det har dessutom blivit både infektion och blodförgiftning. Plus att den varit helt köttig i snart en månad, fattar ni vad äckligt?!

Nu ska jag ta o hoppa in i duschen efter ett svettigt benpass på gymmet!




Min älskliiing =)


20.35

Tueeeesday..
Har varit på gymmet, idag tränade vi rygg & biceps. Gick superbra :)
Om 6 veckor är det dags för deff, längtar inte!! Det är en väldig hat-kärlek till gymmet egentligen. Ibland gör det sååå ont och man vill bara ge upp. Men samtidigt är det så grymt roligt att jag vill vara där hela tiden. På lördag ska jag äntligen få träna Yoga ; )










Myo Fusion

Testade Myo Fusion från Fitnessguru för första gången idag. Ett proteinpulver som ska hjälpa till att både bygga muskler och hindra nedbrytning. Den rekommenderas både vid uppbyggnad och under diet som mellanmål eftersom man får en väldig mättnadskänsla. Och eventuellt innan man går o lägger sig för bästa muskeluppbyggnad och återhämtning. Om den håller vad den lovar får den definitivt 5 av 5 för den himmelskt god!!! Tog smaken Strawberry and Cream.







V.6

Imorgon är det måndag igen och ny vecka. ska tillbaka till gymmet, can't wait!! Men det betyder också att jag ska jobba heltid, träna 5 dagar i veckan, renovera kök, hinna laga mat och kanske sova lite. Men det går nog bra, då går tiden fort i alla fall. Min högsta önskan är att ta en sista minuten nu i vår, vart som helst. Bara det finns en pool och det är strax över 20 grader varmt. Sen åka på nästa resa i augusti, till turkiet. Skulle även vilja göra nåt väsentligt med mitt liv, och säga upp mig från banken.

Nu vart det en salig blandning. Ha en bra söndagskväll :))




Drömma får man...




Nytt

Köpte en jumpsuit från Nelly.
Världens skönaste!!! Vart min för 459 riksdaler =)
Ska tala om att det kliar i mina shoppingfingrar just nu, men tyvärr är plånboken lite för tunn för att kunna köpa allt. Dags att satsa på en ny karriär.

 

 





























Look at the stars, Look how they shine for you

jobbat, kommit hem, bytit kläder, slipat köksluckor, målat köksluckor, lagat mat, ätit mat. hur ska jag dessutom ha tid att träna sen?
just nu är det vilovecka. men jag har vilat klart, vill till gymmet nuuuu!!

Nu ska jag borta tänderna och dyka ner i sängen. Sex and the city gör mig sällskap, lovely!


 







RSS 2.0