Onsdaag

Var med min bäbiis ner på stan efter jobbet, vi kikade in tjejkvällen som var i plushuset. Köpte lite smått & gott =) Men bäst av allt var att vara med henne eftersom vi inte setts så mycket på senaste, varit mycket jobb och annat... Efter det åkte jag hem och pysslade lite hemma, och nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Gossip girl.

Lateeer!

 

 

 


Älsklingen

Hämtade hem min lilla racer för 1,5 vecka sen. Tog en med lite större motor så det ska gå snabbt att komma till jobbet när jag försovit mig ;)

Tänkte rasta pärlan lite nu och ta en tur till beautytown.

 

 


FINT

 

ÅÅhh så underbart...

 

 


Frozen

Såg nu i efterhand att många sett den, fick förslag av en kompis att se den i Söndags så jag skulle kika på den igår.. Slog på den när jag hade bäddat ner mig i sängen. Hade inte läst nånting om den innan, och visste inte vad den handlade om. Fick stänga av efter halva annars hade jag drömt mardrömmar hela natten. Tittade på nåt annat så jag inte hade den vidriga filmen i huvudet. Kan inte berätta om nån tänkt se den, men eftersom det inte är heeelt omöjligt att nåt sånt skulle hända så var den obehaglig & äcklig. Men definitivt sevärd, en annan gång än när man tänkt sova precis efter =)

 

 


fy skam...

...eller?

 

Mycket möjligt att det blir en sista minuten hit till Turkiet med mamma som födelsedagspresent eftersom hon snart fyller. Helt underbart att bara få vara en hel vecka, utan att tänka på nånting annat än sol, bad och om man kanske ska gå och ta en strawberry daiquiri. Nu har jag jobbat sen förra sommaren utan ledigt så det vore helt amazing!

 


H&M


Lite budgetshopping på H&M såhär på kvällskvisten. En kavaj till en businesswoman är ju ett måste ;-)

 

 


Sjukstuga

Har än en gång fått halsfluss, har legat hemma hela helgen med 40 graders feber. Har inte kunnat äta, knappt dricka nånting, och då menar jag ingenting alls på 3 dagar. Idag har det lättat litegrann eftersom jag fick penicillin igår på akuten. När jag kom dit kunde jag inte prata för det var så tjockt i halsen så mamma fick prata istället för mig, och berätta vad problemet var. När man är sådär sjuk är man inte särskilt kaxig heller =)
Kände mig som 5 år igen...

Kommer definitivt inte bli mycket gjort idag heller, men nu har i alla fall febern släppt så man orkar stå upp längre än några minuter i taget. En kopp kaffe ska man kanske kunna tvinga ner i strupen idag i alla fall..  :)







Kväll

Äntligen hemma efter en lång dag.. Tänkte mysa lite i soffan med tända ljus och läsa boken jag nyligen börjat med =)








RSS 2.0