Nu: gossip girl

 

 

 


Tisdag

Fick jobba över en halvtimme idag, det var så mycket folk inne... Visste att det skulle vara mycket att göra men det här hade jag inte föreställt mig! 4-5 på kö heeeela tiden, fick bara 20 minuters lunch. Fast det är roligare än när det är helt dött =)

Åkte hem och bytte om, gick till coop och sen gymmet. Gick så bra idag! Körde benböj, bencurl, vader och 2 bicepsövningar + en massssa mage. Sweet!


Här har vi snygga Mandy Blank. Den magen är to die for.




Underbart

Kom just hem från en promenad med bästa johanna♥
Det är verkligen helt underbart ute, blir såå glaaad!!! 20 plus grader, sol och titta så fint med så otroligt mycket vitsippor. Det måste vara flera miljoner av dem där vi gick, supermycket på denna bilden!









Back to basic

Har haft några jättebra dagar. Såhär borde livet alltid vara. Men imorgon är det vardag igen, och jag ska tillbaka till the bank. Ska bli kul det med :)


den här roade jag mig med när pappa bytte däck på min bil


Såhär bor dem. Typ världens ände, kul att hälsa på ibland men det räcker
med en dag då och då


MIN


Lillsyrran


Jag & mamsi


Min bästa väska :)


Enough said?!


solen & förra årets midsommarstång på holmen


Tack alla ni som gjorde min helg så bra ♥





Långledig

Åh skärtorsdag, som jag har längtat efter att få vara ledig såhär länge. Lyx! Vi stängde kontoret 1 idag, då åkte jag raka vägen till Borlänge och min camilla :) Drack kaffe & åt glass i solen. Shoppade lite småsaker och åkte sedan hemåt. Bytte om, drack whey 80 och gick till gymmet. Gick totalt värdelöst. Hade ingen ork över huvudtaget. Men så får det vara IBLAND. Då är det ingen idé att försöka för det går inte bra ändå. Körde 1 timme sen vart det solariet 25 minuter istället. Nya tag imorgon.
Då ska jag få träffa Hunken som är hemma en stund, kul!!! :)


Fick en jättefin blomma av chefen idag, perfekt till balkongen!





Förkylning

Vaknade i Onsdags med vääärldens halsont. Gick till jobbet ändå, men under dagen vart det 100 gånger värre. Kunde knappt svälja och jag fick den hemskaste förkylningen. Både ögon och näsa bara forsade. Stod och pratade med en kund när ögonen började rinna så han frågade om jag var ledsen eftersom jag var så snuvig också. Stannade därför hemma igår, gissa om jag var rastlös... Idag är det redan mycket mycket bättre, men jag MÅSTE tyvärr ta det lugnt i helgen för nästa vecka kan jag inte vara hemma. Ska äta all C-vitamin jag kommer åt =)

Har fått ett nytt träningsschema med fokus på rumpa, ben och mage så nu jävlar!!! Så himla peppad! På måndag är det jag som är på gymmet dirrrrekt efter jobbet :D




April

Nu är det April, hoppas det blir lite soligare & varmare snart. vill ha riktig vår :)

Idag har jag kört ett grymt bra pass på gymmet, det är fortfarande lika kul. Love it!
Det här är kanske att gå händelserna lite i förväg men nu har en ny tjej börjat på mitt jobb, och jag ska försöka lära henne allt jag kan. Kommer INTE gå fort vill jag lova ;) haha. Jag därimot ska börja internkurser, och få göra ännu mer saker än jag gjort hittills. Ska dessutom få åka och hälsa på Handelsbankens huvudkontor i stockholm. Hur kul?! Ska även byta kontor nästa år, om det går som planerat. Till självaste huvudstaden :D Det är en möjlighet som inte kommer flera gånger så jag måste ta den även om det bara blir för en period.

Nog om det, nu ska jag duscha!




Jag.....snart. Not.






RSS 2.0