Lycklig

Hoppas ni haft en bra midsommar, min helg har faktiskt varit hur grym som helst!! I Torsdags hämtade jag min lilla sötnos som ska bo hos mig nu. Jag & Dora har blivit sambos :) Pratar alltså om en amstaff-tik som är 1 år.
I fredags åkte vi båt som bara vart helt spontant. Lilltjejen var så duktig och tyckte det var hur kul som helst. Och igår var jag på en fest i fagersta, var dock nykter och körde. Trots det så hade jag en underbar kväll, det var verkligen en sån kväll som inte får ta slut.
Den här dagen har inte heller varit så dum! Legat i solen med hunden, mamma och min lillasyster.

Här kommer lite pics
Vi börjar med mig & lilltjejen

En midsommarstång i västerås

Igår kväll

Mys i soffan

Lilla knähunden i "mormors" knä

soffmys igen

Avslutar med den här som är tagen för en timme sen. Var med hunden till vattnet och gick en promenad så hon kan sova med mig länge imorgon bitti. Har ledigt den här veckan från jobbet för snart börjar peace & love. Kommer bli galet kul!

 


Rehab

Dricker kaffe ur min finaste mugg som jag fick av darling ♥
Ska strax hoppa in i duschen sen åka på rehab i fagersta.




18:e

Kan bara meddela att jag ska ut och gå nu. En riktig långpromenad. Till typ... stockholm. Eller nej, inte överdriva. Ska gå en vända sen lägga mig i solariet eftersom vädret ute inte vill låta mig få en solbränna.

Vill tipsa om en film också! Red riding hood. Har sett att den inte fått så bra kritik men då är det på tiden att den får det. Det är en modernare version av lilla rödluvan.

 

 

 


Tisdag

Nyss hemkommen från gymmet. Vart 1,5 timme idag, biceps och axlar. Biceps är bland det roligaste jag vet men axlar däremot...Urk! Hate it.
Gymägaren ringde mig precis, han frågade förut om jag visste nån lokal där han kunde öppna ett nytt gym i hedemora. Och nu bara för att jag är hans favoritkund så berättade han att det kommer att bli ett extraerbjudande så man får betala 100 kr extra i månaden och sola i solariet obegränsat. Sweet! 

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder. Hittade min iphone-sladd igår :)



Ett träd när det var som finast i April


Jag & darling på karnevalen




Hockeymatch. SVERIGE VANN!!!




Grillen tänd med ett vinglad i handen. Top notch!



Söndag

Hemma i avesta efter en nykter(!) Lördag i Fagersta. Var först och främst till västerås igår eftermiddag och tittade på en hund som den nuvarande ägaren inte kan ha kvar. Vill så gärna ha henne men jag har en hel del övervägande att göra, måste ju förstå att det gäller ett åtagande 12-14 år framåt. När vi varit o hälsat på henne så åkte jag & mamma till hamnkrogen och åt mat. Sen kom bla drägg-huong och satte sig vid vårt bord så vi vart kvar till 23 nån gång..

Nu ska jag till gymmet och svettas lite sen får vi se vad den här söndagen har mer att bjuda på =)

 

Lite inspiration, nu kör vi!!


9 Juni

Jag har inte dött efter föregående helg även om man skulle kunna tro det. Näst intill kanske? Nej inte fullt så illa men det vart fest..... Riktigt ordentligt. Ågren? Känner honom ganska bra nu :)

Ska strax ut och gå en långpromenad i värmen. Om ni ser en stor pöl nånstans så är det jag som har smält! På tal om promender så är jag otroligt sugen att skaffa hund. Tänk så mysigt att bli sambo med en liten fyrbent sötnos, och ha nån att ha med när jag är ute och går. Jag vill jag vill jag vill!!!


Amstaff.... Så himla fina hundar!


Onsdag

Shit vad veckorna går fort! Här sitter jag och dricker Celsius och väntar på att åka till gymmet :)

Snart är det helg igen men först och främst ska jag till kupolen imorgon eftersom jag är ledig. Ska shoppa lite färgglada kläder hade jag tänkt, min garderob är fruktansvärt svart. På Fredag ska jag "hem" till fagersta. då kommer min gamla kärlek o gänget och underhåller oss, bruuuket. Och på Lördag is petter in the house! Kommer kanske bli lika kul som föregående helg. Vet vem, fagersta har överraskat förr.


 




RSS 2.0