:)

Hann tyvärr inte uppdatatera igår, och ännu mindre visa skorna. Allt tog sån tid och sen var klockan plötsligt halv 11. Och snart kommer min blondin hit, och sedan huong & Sandra. Blir lite cider och sedan krogen! Kuuul :)

Mindre roligt imorgon bitti när mamma hämtar mig runt 10 och vi ska åka till västerås... Nåväl, skål på er!


Avesta

Då var man tillbaka i Avesta igen då. Dagen var ungefär som den brukar vara, inte så mycket att göra med andra ord. Men det är förståeligt. Jag är bara sommarjobbare och har ingen utbildning i nåt av områdena så då får min chef slita ovanligt mycket. Det är ju sista dagen imorgon så sen kommer hans ordinarie tillbaka.

Var till Tallen och hämtade mina nya skor som kommit från Nelly. Skulle kanske ha haft 38 istället för 39 men jag orkar inte byta. De är i alla fall jättefina! Visar bild senare när jag har ätit för nu är jag utsvulten :P



Boxning

Åkte hem till mamma efter jobbet. Vi ska nämligen på ett boxningspass. Inte ett riktigt utan med handskar och mitsar som man slår på. Skönt att motionera lite!

Nu har jag bara 2 dagar kvar på kontoret i skinnskatteberg sedan börjar jag i Fagersta. Kommer få en chock när jag får så mycket att göra. Nu surfar jag ju mest hela dagarna... Känns toppen att tjäna pengar på´t!

Lär byta om nu, bye.



Jag, när mamma slog till mig i förra veckans boxning..

Diadem

Har tänkt att göra ett diadem av håret många gånger men har inte riktigt förstått hur man ska få till det. Hittade en beskrivning på hur man gör, inte alls så knepigt som jag trodde :)

Såhär går det till: Ta det längsta håret bakom nacken och fläta en så lång fläta som det går. Kamma därefter allt håret bakåt. Ta den lösa flätan och läg den över det bakåtkammade håret. Fäst flätan vid det andra örat. Hittade förklaringen hos Fahrmans mode.


'
Här är Sienna Miller med sitt flätdiadem


H&M

Det fanns väldigt mycket fint hos H&M i höstkollektionen. Alldeles för mycket för att jag skulle kunna köpa allt jag vill ha. Men jag gjorde en beställning i alla fall, finns H&M här i Avesta men det är ganska litet och det är inget bra utbud.


Beställde bland annat de här sakerna :-)



Brunett...?

Som Sara skrev så kikade jag också in på Blondinbellas blogg och såg att hon färgat håret brunt?! Höll ju på att ramla av stolen. Men det passade henne. Jag vart också sugen på att göra en förändring.. Skulle vilja ha som Lauren Conrad som sagt, lite slingor och nån färg mittemellan den på bilderna. Hmm måste hitta en BRA frisör som vet vad hon/han gör :-)


Här med brunt hår 2007


Den nyaste bilden på min nuvarande hårfärg. Väldigt blond...


Hemma

Ännu en arbetsdag avklarad. Gjorde lite business idag med. Gillar verkligen att vara på banken, det är nåt speciellt. Innan jag började där trodde jag att det skulle vara jättelätt och bara utföra allt på ett kick. Men det är lite mer invecklat än jag hade tänkt mig från början.

Undrar vad jag ska göra resten av eftermiddagen/kvällen?! Laga mat är ett säkert kort i alla fall fast det är mest trååkigt. Vi får väl se vad som dyker upp :-)



Bedtime

Jag är alldeles för pigg med tanke på att jag måste upp så tidigt imorgon. Det är dumt att försöka sova när man inte är så trött för då blir man bara mer stressad men jag ska mysa ner mig med älskling i sängen och kanske titta lite på tv. Fast en bättre idé är att läsa om den underbara Edward. Den typen av kille finns nog inte i verkligheten, han är alldeles för perfekt.




Söndag....

Usch, söndag nu igen. Alldeles snart ska vi äta potatisbullar hur det nu kunde komma sig, och sedan fortsätta slöa i soffan. Helgen gick så himla fort som vanligt. Fast det är ändå skönt att ha rutiner, och ha ett jobb att gå till. Imorgon är det en ny arbetsvecka och jag måste även ställa klockan på 6 varje morgon igen. Är det någon mer än jag som HATAR väckarklockans ljud? Man vill bara slänga skiten rakt in i väggen och somna om! Nu vet jag varför det kallas söndagsångest.
















Stillat begäret

Var hem till söta Johanna en sväng istället för att titta på filmen jag tänkte se. Lika bra det för den verkade dålig, de tio minutrarna jag såg. Vi beställde från Nelly, pratade lite strunt och så provade jag ett par skor jag kanske ska köpa av henne. Jag köpte klackisarna jag så gärna vill ha, ett armband och den fräna "Bad hairday" mössan som hon också köpte.





I brist på annat

Det vart inget filmtittande eller godis med min karl. Han åkte till sina kompis och dricker nog i detta ögonblick öl, snackar skit och spelar tv-spel. Så kan det gå... Jag väntar på att klockan ska bli 21.55 då det börjar en film på 5an. Verkar sevärd och om inte så går det fler på andra kanaler. Ovanligt stort utbud idag.

Handlingen beskrivs såhär:
Amerikanskt drama från 2004. Under sin tonårstid delade Bobby och Jonathan allt och de skapade band som för alltid skulle knyta dem samman. Efter tonåren drar deras liv dem åt olika håll för att åter föra dem samman. Situationen kompliceras när Bobby förälskar sig i Jonathans rumskompis Clare som i sin tur är förälskad i Jonathan. Som om detta inte vore nog med påfrestning för deras vänskap så visar det sig att Jonathan hyser starkare känslor än bara vänskapliga för Bobby. Och trots att de lovat varandra evig vänskap så visar det sig att ödet har obehagliga överraskningar i bagaget.


18.18

Det var den dagen det. Har inte gjort mycket vettigt idag inte. Har varit med älskling och handlat lite, och så köpte vi lite Thaimat. Lite senare ikväll ska vi kika på nån film och äta lite godis. Det har varit skönt att inte göra nånting när jag har jobbat hela veckan!

Funderar på att göra en beställning från Eleven.se. Jag skulle gärna vilja något av de här Anti shine pudren. Har dock ingen aning om vilket som fungerar bäst. Det första är från Clarins och det andra från Smashbox. Klurigt =)




Lördag

Äntligen fick jag sova ut ordentligt. Vaknade vid 11. Och sedan dess har jag setat här och läst lite i den tredje boken av Stephenie Meyer, Ljudet av ditt hjärta. Gissa om jag längtar till November när New Moon har premiär! Jag SKA ha en biljett till premiären, det är ett måste.

Undrar vad jag ska hitta på idag då? Känner mig rastlös...

Fredag

Min favoritdag i veckan! Hur skönt är det inte att veta att man får vara ledig 2 dagar framåt? Underbart :) Fast Måndagar är desto värre, då känner man hur jobbigt det ska bli att gå upp 6 resten av veckan. Fast det går bra när man väl är uppe!


Idag ska jag träffa Huong & Sara. Trevligt att ses när Hunken har varit borta så länge. Hade varit trevligt att festa också men inte den här gången tyvärr. Det får bli en annan gång :)

Nu lär jag byta om och prata lite med mamsen!


Cravings

Jag hade lovat mig själv att inte köpa fler heels, men det var tills jag såg de här. Jag MÅSTE bara köpa dem!! Imorgon ska jag beställa dem, då blir det lagomt att betala med nästa lön. De är så fina att jag inte kan låta bli, men sen måste jag faktiskt köpa lite höst/vinterskor också? Men det är inte lika kul.. Fast ett par Uggs ska finnas på min skohylla senare iår!



Gårdagen

Igår var jag ju i Örebro eftersom micke skulle köpa ny bil. Tänkte visa vad det vart för en, jag själv tycker den är sådär.



Det här är den gamla som byttes ut mot...



...den här.



När vi kom hem så gick jag in före och ställde upp porten så att micke skulle kunna komma in. När han väl kom så var det en annan liten parvel som hade hunnit före :)

  

Godmorgon

Här sitter jag och äter lite frukost. Jag var med älskling till Örebro och köpte en ny bil till honom igår. Var hemma ganska sent så det var jobbigt att gå upp nu på morgonen. Visar en bild på pärlan sen.

Nu måste jag äta upp och sedan sminka & klä på mig :)

Nya

Har kikat på de här jeansleggingsen ett tag och köpte de idag. Skulle ju spara pengar? Hihi oops :)



Har just tittat på sista avsnittet av Harpers Island. Om ni inte sett den serien så gör det! Ni kommer inte bli besvikna för det är så otroligt BRA!!

Måndag

Måndag idag igen, vilket betyder jobb. Känner inte för det men när gör man det egentligen? Det är lika jobbigt varje morgon, att släpa sig ur den varma sköna sängen och åka hemifrån. Tänk att det är så resten av livet kommer att se ut! Nejdå, man ska se det från den ljusa sidan... Och så måste man komma på vad det är man vill syssla med, det är inte det lättaste.

Idag är det dåligt väder så då spelar det inte så stor roll om jag jobbar eller inte :)
Nu måste jag sminka mig!

Norn

Dagen har först spenderats med pappsen glassandes i en båt på sjön. Sedan åkte jag hemåt till Avesta och träffade mina underbara tjejer! Vi var och kikade på ett ställe som heter Norns bruk. Det sägs att det spökar där och det tror jag säkert. Stället är från nån gång på 1700-1800 talet. Väldigt gammalt och säkerheten var nog inte så bra på den tiden så det har säkert skett en del olyckor så folk har dött. Det fanns även en kyrkogård som vi tittade in på.

Det var ett ganska läskigt ställe och det vart värre när man inte hade någon täckning på telefonen... Kan visa ett par bilder som är tagna för nåt år sedan av Johanna. Kanske kommer nytagna senare =)


Trädet som är fridlyst. Det sägs att 7 barn dog där och efter det
växte trädet upp med 7 stammar.


Ett hus vid bruket. Skulle aldrig falla mig in att bo där. Lätt att det
är hemsökt.


Nu ska vi spela anden i glaset! Spännande :)

Ny frilla

Skulle vilja göra nåt med mitt hår.. Framförallt färga det lite mörkare. Det sliter grymt mycket att behöva färga utväxten och ha så här ljust som jag har nu. Det är inte så hemskt slitet än men det gäller väl att göra nåt åt det innan det blir det.

Vill ha nåt sånt här som Lauren Conrad. Då kanske det inte skulle behövas färgas lika ofta.

 

Jobb

Timmarna efter jobbet går alldeles för fort! Nu är klockan snart 8. Då är det dags att sova om nån timme... Man hinner ju ingenting. Och imorgon jobbar jag en timme längre, slutar 17.00. Jobbigt men jag måste ju om jag ska komma iväg utomlands nånstans i höst. Plus att man vill ju ha sin egna ekonomi. Hoppas att jag får förlängt eller får jobba som vikarie till hösten. Det låter inte omöjligt i alla fall :-)
 

Nu ska jag äta lite jordgubbar och göra en ansiktsmask. Sedan blir det film innan jag ska sova!
PUSS


Dagen


Första dagen på jobbet gick fint! Min chef var snäll och förstående. Jag trodde att han skulle begära mycket mer av mig men han frågade vad jag hade haft för uppgifter hittills. Skönt det liksom! Dock är det bara en liten by så det är finns inte så mycket att göra eftersom det inte finns så mycket kunder. Fast det är ju bara 15 dagar så det ska jag nog stå ut med =). Hoppas att jag får förlängt sen i höst!

Jag och baby ska kika på film, och sedan ska jag sova. Det blir Death Sentence som Johanna tipsade om :)



Slut på det roliga

Då var det dags att återgå till verkligheten och börja jobba... Jag är så nervös att jag kanske kissar på mig men det får chefen stå ut med! Får se det positiva i det hela, alltså pengarna. Tänk på mig när ni ligger i er varma och sköna säng.

Dags att börja min karriär på Handelsbanken.

Anden i glaset

Nästa helg har vi storslagna planer! Först ska jag låna farmors anden i glaset-bräde och testa det. Har kört det en gång förut men då vart det inte så lång stund. Har lite frågor på lager. Jag tror faktiskt att det fungerar, har hört så mycket från mina släktingar och från annat håll som gör att jag tror på det. Jag har även hört att man ska vara försiktig med frågorna och inte provocera för mycket...

Det är även tänkt att vi ska besöka ett ställe kallat Norn. Det sägs att det spökar där och det har tydligen hänt en del mystiska saker där som inte har någon bra förklaring! Vilken spännande helg jag har att se fram emot :-)


Gårdagen

Det vart inte alls som jag tänkt mig men det vart en rolig kväll. Det började med att jag, Tallen och älskling spelade kort här hemma... Vi spelade Black Jack och ölspelet. när klockan var runt 11 traskade vi till Tobbe och hälsade på en sväng. Och sedan vidare till Trapper. Efter krogen vart det såklart efterfest och vi somnade runt 4. En mycket trevlig kväll med min Tall <3

Idag mår man antagligen som man förtjänar. Imorgon börjar jag jobba. Ser fram emot det men samtidigt är jag ingen morgonmänniska och jag kommer vara grymt trött när jag måste gå upp 06.00. Men vad gör man inte för lite cash?!

Lördag

Har varit hemma med älskling och myst fram till 2 nångång. Då gick vi ner på stan och jag köpte ett saltvattenspray, Mascara och en ansiktsmask på H&M. Skulle ha varit med mina brudar idag men dessvärre skulle Sara vara chaufför så det får bli en annan gång.

Jag får se vad jag hittar på ikväll. Hittar jag inte på nåt vettigare så åker jag till mamma där dom ska ha grillfest. Hörde att det behövdes chaufför där så då kanske jag lyckas tjäna en slant. Nu blir det makaroner och köttfärssås =)

Fredag hela veckan

Det har känts som det i en månad nu. Det ska bli skönt att få lite bättre rutiner igen. Tänk att det faktiskt var så länge sen vi tog studenten... Det känns som att vi snart ska tillbaka till skolan efter sommarlovet, men så är det icke! Dagen har inte varit särskilt bra så jag är glad att den snart är över. Kommer sakna min mormor, vi träffades ganska ofta och det kommer bli ett tomrum. Men jag hoppas att du har det bättre nu! Okej, nog om det.

Baby åkte till Fors för att träffa några kompisar och dricka öl. Jag kände inte för det så jag fick minsann klara mig bäst själv. Sitter här vid datorn och trökar nu.




Idag

Idag ska min mormor begravas. Det kommer nog bli väldigt jobbigt men det kommer kännas mycket bättre efteråt. Jag förstår dock inte hur morfar ska klara sig i fortsättningen.... Han mår förskräckligt dåligt. Hoppas det stämmer att tiden läker alla sår.

Måste äta frukost nu, bye!

Mys

Var på stan och fikade med Johanna, Sara och Sandra. Det var himla trevligt att träffas igen, det lär vi göra om snarast! Längtar redan :). Efter fikat var jag och Sara in på H&M och shoppade lite. Skulle ju inte men jag kunde inte låta bli, hihi. Snodde ett par bilder från Johanna eftersom jag inte hade någon kamera.



Sara & Wallén


Talliz & Jag


Tröjan från H&M. Konstig bild (?)



Ja eller nej?

Tycker de här klänningarna är så himla fina. Båda finns på Nelly.com och är från Rare Fashion. Skulle vilja ha någon av dem men jag vet inte hur mycket de kommer att bli använda. Den till vänster går lös på 749 kr medan den andra kostar 699 kr. Ska jag eller inte...?

 
 
                                       

Home

Då var jag hemma igen! Har just ätit lite kvällsmat, var vrålhungrig så nu måste jag in i duschen så skunklukten försvinner efter det HÅRDA träningspasset. Det märks att man måste träna regelbundet för att hålla konditionen och musklerna vid liv.

Ska såklart fortsätta titta på min serie ikväll. Fast först måste jag nog kila iväg till affären och köpa lite frukost och nåt att knapra på här i soffan =)


Onsdag

Hallå där! Har just ätit en tallrik Havregrynsgröt med sylt, mums. Ska nu in i duschen och efter det plocka in all tvätt i garderoben, diska och titta på ännu ett avsnitt av Harper's Island. Lite senare i eftermiddag ska jag åka till mamma och följa med henne på "boxning". Jag har noll kondition just nu så det lär inte gå särskilt bra! Vill börja träna igen, jag blir mycket piggare av det..

Jag och baby ska kika på resor också, vill så gärna tillbaka till paradiset i höst. Vi får se hur det blir med den saken....


Vaken

Här sitter jag vaken mitt i natten... Tittar på bilder från Thailand. Vill så gärna tillbaka igen! Vilket underbart land.

    
 


Hur underbart ser det inte ut?! Det är som ett enda stort vykort. Men det är ju bara det man ser som turist, det finns nog mycket som inte är riktigt lika inbjudande.

Kanske det blir en tripp dit i Augusti-September trots allt? :)

Harpers Island

Ännu en dag har gått alldeles för fort.. Det är ju min sista lediga vecka!! Eller om jag tänker efter så är jag ju arbetslös V. 35 men det vill jag inte tänka på nu. Jag och älskling ska mysa i soffan och kika på, som rubriken lyder, Harper's Island. Det är nog en av de bästa serierna jag har sett!


Mina älsklingar

Från GoJane.com
Lovely

När jag hör din röst

Som så många andra så läser jag Stephenie Meyers böcker om Edward och Bella. Jag är just nu på andra boken i serien, När jag hör din röst. Förstår att de har blivit storsäljare för de är verkligen jättebra. Och tänk att ha en sån pojkvän som Edward, såna killar finns nog inte i verkligheten :-) 


Slött

Har bara varit hemma i soffan hittills idag! Börjar kännas ganska segt så jag måste hitta på nåt att göra... Har tittat på Harper's Island som jag har glömt att följa på tv:n. Verkar vara kanonbra, har bara sett första avsnittet än så länge. Kikade även på Privileged som handlar om en författare som börjar jobba hos en väldigt rik  familj i Palm Beach. Hon ska vara döttrarnas lärare. Tycker den verkar sådär men i brist på annat så funkar även den =)


Ska se vad jag kan hitta på att göra...
Vi hörs!



Haunting in Connecticut

Tittade nyss på den med älskling. Det var inte några gånger jag hoppade till. Riktigt läskig!! Verkligen en film i min smak. Om ni gillar skräckfilmer så är det här en sevärd film. Den är dessutom baserad på en verklig händelse vilket gör den lite extra bra. Inga kända skådespelare men de gjorde det bra ändå!



Den här...

...är snart påväg hem till mig ;)
Från Forever 21




Söndag

Söndagar brukar vara ganska jobbiga eftersom det inte finns så mycket att göra och det brukar vara skola/jobb nästkommande dag. Men imorgon är jag ju ledig så den här söndagen känns helt okej. Vi ska hem till svärmor och äta mat, hon ville så gärna ha lite besök. Annars är det inte så mycket som står på schemat. Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Men innan vi åker ska jag nog hinna sätta mig på balkongen i solen en stund :)

Bäst jag skyndar mig om jag ska hinna!

Smycka

Fick ett presentkort på Smycka när jag tog studenten. Gick in där idag och såg en ring jag tyckte om så jag köpte den.



Den gick lös på 398 kr


Shoppingen

Det vart en del. Lite smått och gott :)



Fick inte till nån bra bild så jag tog den här från Ginas hemsida.


Underkläder från new yorker och Vila


Svart klänning från Vila, 99 kr. Ord. pris 299 kr.


Jeans från Gina tricot, 249,50 kr. Ord. pris 499 kr.


Tröja från Gina Tricot, 199 kr.
Finare på än när den hänger sådär =)

Det var nog allt.. Om en stund ska vi handla lite och sedan göra Pannkakor eftersom vi har 3 liter mjölk i kylskåpet som blir gammal annars :P


Transformers revenge of the fallen

Kom inte hem förrän halv 1 inatt så jag hann inte uppdatera bloggen. Det var världens åskväder när vi åkte från Västerås. Var väldigt häftigt att se när det var så mörkt ute och hela himmlen lystes upp. Älskar åska!

Vi såg Transformers på bio. Jag brukar inte tycka om animerade filmer men både den här och ettan är kanonbra. Den får 4/5 av mig eftersom jag tycker att den är lite för lång. Ca 2,5 timme. Jag tycker att 1,5-2 räcker för jag blir så rastlös :P. Men bra var den så titta på den =)


Sommar

Verkar som att sommaren vilar sig en stund, verkar bli mest åska och regn i några dagar nu. Men idag gör det inte så mycket eftersom vi drar till Västerås nu!


Andmamman med sina 7 ungar


Hungriga små rackare


Visar mina fynd senare idag...
Bye!

Landet

Är fortfarande kvar ute på landet hos mamma. Känns bra när det är såhär varmt och soligt! Har dessvärre ingen sladd med till telefonen så jag kan inte lägga upp några bilder. Får ta det imorgon istället, då ska jag och baby åka till Västerås för att shoppa och gå på bio :). Mys! Det var länge sedan vi gjorde nåt speciellt tillsammans. Kan visa er om det vart några köp, har en känsla av att min plånbok kommer bli ganska mycket tunnare efter morgondagen!

Jag råkade lova mina syskon att jag ska sova i tält med dom inatt, och det går dessvärre inte att backa ur nu. Jag är väl tvungen att sätta upp det rackarns tältet. Kan tänka mig hur det kommer gå, haha! :)

Mamsen

Ska strax åka till mamma. Det är sååå tråkigt att vara i lägenheten när det är såhär fint väder så jag passar på att åka ut på landet. Då får man lite sällskap också, tur för mig att hon har semester :). Vi ska hälsa på morfar och fika lite med honom, han kommer ju bli lite ensam nu när mormor inte längre finns där.

Efter det blir det sjön för hela slanten. Dock vart jag ganska bränd igår så jag får använda hög solskyddsfaktor =)
Adjöss.



RSS 2.0