17.53

Äntligen måndag igen så man varken kan eller får sova till längre än absolut senast 06.30. Det är så underbart, speciellt när man somnar 02.00. Men vad gör det egentligen :)))

Av någon anledning är min lägenhet precis lika stökig som i Fredags så det är städ som står på schemat idag, samt lite matlådelagnig och en promenad. Tror att det kan bli en 20-minutare i solariet eftersom jag jobbat varenda solig dag! Vi får se =) Ett som är säkert är i alla fall att det blir ett par avsnitt av True blood. Helt ok måndag.


 







23 Juli

Yees, fredag igen då! Har varit ner på stan och besökt glasbanken samt setat på Trapper en stund bara för sällskaps skull. Har även röjt upp i den här lägenheten. Det var mycket behövligt, utan tvekan. Om en stund blir det film och mys :)


Imorgon är det du & jag i Västerås ♥
Shopping upp över öronen!

 

 




Landet

Från och med idag till Fredag bor jag ute i Sörbo i mammas hus eftersom de är i Stockholm. Underbart såhär på sommaren! Blir bara 1 mil längre till jobbet så det är inget att bråka om :-)

Nu ska jag på tipspromenad runt eskiln i Fagersta sen kommer världens mysigaste sällskap hit så ska vi göra pannkakor. Mums!

 

 


It's mine

 

Vet dock inte nåt passande tillfälle att ha den... Kanske på bröllopet jag ska på i Augusti. Who knows.

 

 


Tired

Är så himla trött... Får ju aldrig vara ute och njuta av sommarens värme:( Kunderna kommer in på banken och tycker vi har så svalt & skönt. Det är väl möjligt men jag vill inte vara där inne ändå, vill vara ute och bada!!! Nåväl, får se det positiva - jag har i alla fall jobb. Ska nog inte göra så mycket resten av dagen, laga lite mat och se en rulle. Gjorde förresten mitt livs bästa köp idag, en GOLVFLÄKT med kontroll till!

Case 39 ser det ut att bli ikväll!




Jag har...

...vunnit på LOTTO!!! Nejdå, men det känns så nu när det äntligen är helg!! Stressigaste veckan på jobbet EVER! Nu blir det grill, bad & kanske en film med en av sveriges gulligaste människor =)

(gammal bild)

 

 


Onsdag

Idag är en "måstedag". Har tvättstugan om en timme, innan det ska jag stryka ett par gardiner och sätta upp i sovrummet, städa, bära upp saker på vinden, och diska. Ska även göra en matlåda tills imorgon =)
Skönt att bli av med det men det är mindre kul... Ska försöka hinna med en promenix också, känns behövligt. När allt är gjort blir det Jordgubbar och ett avsnitt av True blood. Lovely!

 

 


Heidi Klum

Jag är lite efter, i know. Har tyckt sen jag såg t-shirten för första gången för ca 100 år sen att den var så snygg.. Men jag har inte beställt förrän nu. Love it!

 

 


16.04



Dagens view. Sjukt varmt...dusch...mmmmmm


Biotime

Ska se Eclipse med Sara, huong och emma. Även mamma och småsyskona ska vara med på ett hörn. Lite vi har längtat =) förresten, den som tänkt se Remember me gör det om ni inte har nån annan film att välja på. Den var helt okej men har sett mycket bättre.

 

 






RSS 2.0