Renoverar

Ja som ni kan se så är det renovering på G. Blir säkert  jättebra till slut :).

Ikväll är det Melody Club som gäller! Dock är det kvarstående problemet, vad ska jag ha på mig, vilka skor och hur ska jag ha håret??? Usch så mycket nonsens...

Nu ska jag rota igenom min garderob så får vi se om det kan finnas något intressant. Ha en toppenbra valborgsmässoafton och håll er en bit ifrån brasorna!

Skoköp


Dessa kommer om 2-3 dagar! Hallelujah :)
Från Nelly.com och kostar 249 riksdaler.

Sooool

Ser verkligen fram emot helgen. Det ska bli så fint väder :). Började skolan 12 idag så jag hann tyvärr inte sitta på balkongen. Men imorgon tänker jag befinna mig där ute hela dagen lång! Allt känns mycket bättre när det är bra väder. Jag och älskling ska grilla både idag och imorgon, vilken sommarkänsla!

Nu ska jag dammsuga lite och sedan gå och handla mat =)


Hihi


Titta vad jag fick av älskling när han kom hem :)
Karlar är förjävliga för det mesta men även dom har sina ljusa sidor! Hihi.

Peter Siepen

Från Lördag-Söndag så var även Peter Siepen på båten och dj:ade. Så jävla cool kille! Musiken han spelade vad GRYM!


Han har nog inte en gnutta fett på kroppen som det såg ut. Bara muskler.

Det syns inte speciellt bra men detta här hans autograf på min bröstkorg =)

SLITET!

Det är just vad det är!!!! STUDENTKRYSSNING 09 - Bästa någonsin. Drack från att vi gick på båten till att vi gick av den 18.15 igår kväll. RÖJ!

Lyckat??


Var ut och plockade påskliljor i grannens rabatt igår, tyckte att det behövdes lite fina blommor här inne men resultatet vart ju inte det bästa... Den fulaste buketten någonsin. Två av blommorna var helt slappa så de står inte ens upp, och jag hann bara få med mig 8 st. Hahaha vad fult!

Dagens...

...humör: Helt okej.

...motion: 1 promenad och en joggingtur

...sysselsättning: Facebook för tillfället, ska snart se på film

...sämsta: Att jag inte har nån bil

...bästa: Min älskling

...saknad: Pappsen, och farfar.

...väder: kallt

...jobbigaste: Ont i magen

...utstyrsel: Student 09-byxor och linne

...vill: Jobba och tjäna pengar

...lättnad: Finns nog ingen sån

...frågetecken: Framtiden?

...längtan: THAILAND!!!

Snodde den från xellie :)

Allt i allo-dag

Kom hem från en 45 minuters promenad för en stund sedan.. Det var trevligt med lite sällskap! Klockan 2 ska jag vara hos tandläkaren, efter det ska jag köpa lite lunch. Måste även posta lite saker. Senare i eftermiddag ska jag naturligtvis till gymmet :). Och eftersom jag har lov nu så ville min lillebror komma och sova över. Det får väl gå för den här gången då ;). En riktig nyttodag alltså!

Funderar på att göra en beställning hos H&M. Har dock lite ont om pengar för tillfället.. Men jag kan liksom inte motstå suget. En ny bikini är dock ett måste, jag tänker då defenitivt inte gå naken på stranden!

Okej, time to go.

Film

Klar med recensionen! Duktigt. Så nu ska jag kika på en film, även boka solarie. Vill bara passa på att säga att jag ska kika på en av mina favoritfilmer.


The Texas Chainsaw Massacre är baserad på en verklig händelse. Dock läste jag i ett repotage att det inte alls är så brutalt som på film. Det utspelade sig i Texas (tror jag). Det var en kille som var lite egen, och dödade människor med skalpell. Och sparade deras huvuden?! Äckligt men det är ju en bra story, och självklart så måste de göra filmen värre för att få publik. Det finns även en tvåa, den är dock inte lika bra. Älskar filmer som det finns nån verklighet i.

Hörs sen, om jag överlever ;)

Effektiv

Eller inte? Jag ska i alla fall sätta fart nu. Ska planera min dag väl! Sola skulle vara skönt... Fast jag tror att jag börjar med att skriva klart den där recensionen på Emma - Mias dotter. Efter det ska jag gå till biblioteket, det vore ju dumt att inte ha nån bok att läsa.

Har dessutom sökt sommarjobb på Länsförsäkringar. Antar att det är intervju som gäller innan de bestämmer sig. Tänk om jag skulle få det? Då måste jag förhandla om tiden eftersom jag redan tackat ja till jobb på Handelsbanken. Länsförsäkringar söker någon kan jobba från Juni - Augusti. Det skulle ju vara bättre än bara 6  veckor, men man får väl inte ändra sig? Typiskt...

Just ja, plugga var det ja..




Vardagslyx

Har just kommit hem från mami och när jag kom in möttes jag av tända ljus och jordgubbar i köket. Till och med han kan vara mysig nån gång ibland ;). Hihi. Tänkte att jag skulle plugga lite, för att få nånting gjort av allt som bara ligger på hög..

Men det verkar bli en senare historia eftersom Desperate Housewives snart börjar. Dubbelavsnitt dessutom! Jag var lite efter och trodde att det skulle vara förra veckan också, desto bättre idag när jag får se 2 stycken :)


Träna träna


Jag på gymmet :)

Dagens träning avklarad. Vet inte vart den här dagen tog vägen... Ska hoppa in i duschen nu och sen lämna av bilen hos pappsen. När det är gjort blir det fika hos mormor. Det kan ju vara trevligt att umgås med släkten nån gång ibland ;)

Slitet

Hade ganska mycket planer för dagen. Men det verkar bli mindre och mindre... Mår illa och har ont i magen. Är väldigt trött också. Därför tänker jag inte göra så mycket alls. Ska åka och handla lite mat, sen ska jag följa med och tvätta bilen. Älskling hjälper mig. Måste dessvärre göras just idag eftersom den ska på lagning imorgon.

Dags att sätta fart..

Till huvudstaden

Gårdagen var rolig, vilket känns i huvudet idag.... Men det jag har ju ingen annan att skylla än mig själv.

Idag ska jag och älskling till huvudstaden på "spökmiddag". Jag fick det i födelsedagspresent när jag fyllde för en månad sen, men vi har inte kunnat åkt förrän nu. Spökmiddagen köps från Liveit.se. Det beskrivs såhär:

Följ med på en vandring i några av Stockholms hemsökta kvarter. Din erfarne spökguide och hans skådespelare låter dig uppleva medeltida gränder, gårdar och hemsökta torg. Vandringen avslutas med en trerättersmiddag i en hemsökt restaurang. Gamla stan i Stockholm blir sig inte likt efter denna tur.

Verkar spännande, kommer ju inte bli mindre mörkrädd efter det  här....


Just nu


Stek på balkongen. Borde egentligen vara på gymmet men jag får trösta mig med att de har stängt idag. Helt rätt egentligen, de jobbar alltid annars. (Askkoppen är inte min, den är kvar sen några fester tillbaka)

Läser en bok jag fick av mamma - Sanna historier om spöken. Man vet ju aldrig, kanske det har inträffat på riktigt =)

Aldrig mer!

Som jag berättade så är min bil inte i så bra skick. Det är något fel på växlarna, ibland när jag kör så blir de alldeles hårda och det går inte att få i någon växel alls. Så hände det 3 gånger igår. Och en av gångerna var när det inte fick hända.

Vi åkte i uppsala för att hitta nånstans att äta, och de har väldigt mycket trafikljus och korsningar till höger och vänster. Bilen började krångla och jag fick panik. Frågade de andra i bilen vart jag skulle åka. Någon sa höger. Tänkte inte utan svägde bara, utan växel eftersom det inte gick att lägga i någon. Bilar bakom och var var tvungen att komma bort från vägen. Bakom mig ser jag polisen komma med blåljus. Ännu mer panik! Jag kunde ju inte komma nånstans så jag stod kvar där och en polis kom och knackade på rutan och frågade vad jag höll på med. Hon tittade på körkortet och jag fick blåsa. Jag hade alltså åkt mot motortrafik förbjuden....

Jag förklarade att jag inte var från uppsala och att bilen var sönder. Efter mycket om och men så lät hon mig gå utan 1000 kr i böter. Tur för mig! Jag åker aldrig mer i Uppsala. Och jag kör inte bilen förrän den är lagad.


Dagens träning avklarad


Iförd svettiga träningskläder, smickrande!
Nu lär jag dricka mitt proteintillskott och kila vidare till solariet :)

Körde triceps, biceps, axlar, mage och rygg idag.



Beach 2009

Hemma i min ensamhet igen. Åkte till pappa för att få bilen lagad, men icke. Lika trasig som innan jag åkte. Det var mer än vi hade väntat oss, en del andra saker till som måste bytas samtidigt. Hoppas den håller till Stockholm och tillbaka i alla fall.

Nu tänker jag krypa ner i sängen och kika på en film. Måste upp i tid imorgon bitti, ska till gymmet och sola innan det bär iväg. Beach 2009 närmar sig, jag är inte riktigt förberedd än. Dags att börja gymma 4 gånger i veckan, nu kör vi!


Ska tänka på henne när musklerna gör ont och jag inte orkar en repetetion till.
Då är det bara att bita i det sura äpplet och göra en i alla fall! :)

Mums



Titta vad som står på mitt vardagsrumsbord :)

Krångel

Jag börjar 8.30. Hinner jag på 10 minuter? Eller just ja, det ska krångla hela tiden! När jag precis blivit frisk från min förkyldning som gjorde att jag inte var på praktiken förra veckan så händer det nya saker som ställer till det.

Det var nämligen såhär.. Igår morse kände jag att det började skava i vänstra ögat. Gick till spegeln och tittade, där fanns en brun fläck som jag trodde var skräp. Försökte få bort det men det gick inte. Så jag åkte till skolsköterskan och hon fick titta. Hon sa att jag antagligen hade fått smuts i ögat så att det hade blivit nån slags blödning. Om det inte gick bort under dagen skulle jag ringa vårdcentralen. Men jag väntade till denna morgon, och det är fortfarande inte borta!!

Nu måste jag vänta till 10.40 innan någon ringer upp mig, funny.


Skor

 

Igår fick jag hem de här underbara skorna, och båda passade som en smäck! Båda från skopunkten.com

Tisdag 20.27

Hello!
Vilket underbart väder det har varit de senaste dagarna, blir alldeles lycklig. Dock spenderades hela dagen inomhus, i skolan. Och istället för att sitta i solen så var jag & Sara rara underbara och solade i det skadliga solariet. Vi blev ju bruna i alla fall :).

Imorgon är det praktik igen... Och efter det ska jag hämta min bil hos pappsen som ska serva lite. Måste tvätta och städa den också. Massa tråkiga måsten hela tiden! Jag får se det positiva, jag kan hämta hem min älskling :)

Nu ska jag städa upp lite här i svinstian och sen blir det Desperate housewives!




Framtiden

När jag gått ut gymnasiet och framtiden är lite mer planerad vill jag köpa en hund.. Har velat det så länge nu. Det finns såklart för och nackdelar men det är jag medveten om. Och så vill jag ha en större lägenhet. Vi bor ju i en 2a men den börjar bli väldigt liten nu när vi båda har en massa saker. En sak har jag kommit fram till i alla fall, jag vill inte bli särbo. Det är mycket mysigare att bo med min älskling.

En sån här liten sötnos ska bli min....


Gymmet

Yes, idag är det ju inte riktigt lika fint väder så idag kan jag stå ut med att vara på gymmet en stund. Har setat i soffan och degat framför Robinson eftersom jag inte hann titta igår.. Klickade just hem en present till älskling som fyller år snart, och nu har jag lite ångest om jag ska köpa ett solkort eller inte. Man måste ju tänka på ekonomin liksom.


Den här hade jag tänkt mig, från zoovillage.se. Skvallra inte!
( Hoppas att han inte läser )

Soligt

Var ut på en skön promenad tidigare idag. Undrar hur varmt det är?! Ska just äta lite lunch, har setat på balkongen och läst i det fina vädret. Blir så lycklig :). Hoppas det håller i sig läääänge!

Efter maten måste jag hoppa in i duschen, kan ju inte luka snusk när jag ska bort på fika =)


Läser denna. Har läst den men kommer inte ihåg så mycket. Måste skriva bokrecension så det är väl bäst att friska upp minnet en smula. Älskar verkligen alla 4 i serien. Struntar i att en del av storyn är fejk, de är lika bra ändå =)


De kommande dagarna

Ikväll åker min älskling till Robert för att sedan åka vidare till Arlanda flygplats, och sedan Vancouver. Kul för dom, men mindre roligt för mig. Eller egentligen både och, jag för göra vad jag vill utan att någon säger åt mig men ändå lite ensamt. I alla fall så vann Robert en pokertunering, ni vet den genom Pokerstars som det gått reklam om. Man får se Mats sundin spela 2 matcher + att man får bo 4 nätter på ett hotell. Dock är det 24 timmars flygresa hem så jag är inte så avundsjuk. Jag gillar inte hockey, och det är inte kul att vara på ett flygplan.

Jag själv ska till Sara och fika imorgon. Efter det kommer veronica och hälsar på mig. På söndag ska jag hälsa på mormor och morfar, sedan till pappa och laga + tvätta bilen. Fullt upp alltså. Tror att dagarna kommer gå ganska fort.



Ikväll visas denna gott folk. Måste se den eftersom jag bara hört gott om den :)





RSS 2.0