Movie

Pausade lite i flytten och glodde på en film. Ingen mindre än Dear John. Vilken fin film:) alltid kul att se såna. Typisk kärlekshistoria och ganska förutsägbar men i brist på annat så...

 

 

 


:)

Är det fest eller?



väntar på att bruden ska sluta jobba, ska hämta henne på shell halv 4:) Och snart kommer min andra blondin hit och gör mig sällskap. All in!


Torsdag kväll

Imorgon börjar den storslagna Avestakarnevalen/festivalen. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra än, mer än att jag har köpt Rosévin, cider och Minttu. Men det ska ju räcka 2 dagar? Kanske.. Kul ska vi ha i alla fall. Nu ska jag hänga upp min tvätt, sen kolla på sista avsnittet av Gossip girl, sen sängeeen!

Cheers mina vänner.

 

 

 




06.58

Glömde mitt busskort i min jacka som hänger kvar hos mamma. jääävligt bra, för det första hade jag inga kontanter så jag kunde inte åka med bussen. För det andra hade jag kunnat sova en timme till. För det tredje måste jag ta bilen, vilket jag inte orkar. Ingen bra dag hittills alltså :p

 

 


Nelly

Jag och bruttan min besökte solariet nu på kvällskvisten. Sen gick jag en 45-minutare ute, hur skönt som helst! Vi beställde även ett par saker från Nelly. Det här vart det för mig, och hon köpte ett par läckra leggings:) Blir perfa till helgens bravader!

 

 

 


With or without you

 

 

 


:)

Mina ♥

 

 


det sämsta...

...med sommarvärme är dessa otäcka djur som biter sööönder mig jämt. Eftersom vi satt ute hela kvällen igår hade de jävla myggorna lång tid på sig. Mina ben ser hemska ut, som stora bölder överallt. Även ryggen, fötterna och händerna KLIAR!!!! Svårt att fånga på bild men jag ska hämta sandpapper och skrubba...

 

 




Bildär

Efter en dusch började jag gårdagen på stan med Talliz. Kikade i butiker och hon gjorde premiärhandlingen på systemet;) Det här var gårdagens skörd + underkläder och alkohol. (Så måste jag bara visa min underbara väska från sthlm!!) Efter det drog jag till mamma och fick mat, samt satt i den underbara solen. Och till sist kubbspel, grillning, kortspel, mys, trevligt sällskap och alkohol. TACK för det♥


Tröja från Vero Moda

Skor från Tommy Hilfiger























Tack igen sötnosar!



fredaaag

Fredag igen? Fan vad tiden går fort!! Idag vettefasen vad som händer, ska nog inte göra så mycket. Blir nog att kika på nån film. Har inte ätit sen 12 så man lär väl fixa käk även fast jag inte är nå sugen. Imorgon sägs det att det ska bli fint väder, då åker bikiniöverdelen på och så blir det att sitta i en badenbaden hos mamsi ett tag. Vore inte så pjåkigt:)


In fagerstacity




GRATTIS

GRATTTTIS gullet på 20-årsdagen!!!! Hoppas du får en kanondag♥

 


10/5

Måndag igen då, och jobb.. Kort vecka i alla fall! Stänger tidigt på Onsdag och ledig på Torsdag. Lyx.
Har just varit ute på en joggingrunda, tog ca 45 minuter. Duktigt tycker ja!





Nu blir det en dusch sen godaste lokan :)






Weekend

Igår var jag med Hunken och Sara, vi hade lite film och mys i Faggetown. Riktigt trevligt, tack tjejer! Och när man är nykter en lördag får man naturligtvis vara chaufför.. Somnade runt 4 imorse, så vaknade jag strax efter nio med ett ryck och kom på att jag skulle åka halv 10 till mamma för vi skulle till morfar. Hjälpte till att kratta löv och fixa till på gården.

här är lite pictures från dagen




Alla jobbade hårt, oj oj oj!




Maaat :)

Nu ska jag laga lite matlåda, sen blir det nog en film.




Sthlm

Jag älskaaar huvudstaden!! Det negativa var att både jag&babe hade sjukt ont i fötterna av skorna. Samt att det var så jävla kallt så man höll på att frysa till döds. LadyGaga var så gryyyym!!! Vilken underhållande cool brud! Fler bilder kommer men det gick inte att ta med min vanliga digitalkamera.

 

Den korta kön

Hoppas det var en okej present stumpan:)

 

 

 


mina kunder

Idag var en kund in till mig på jobbet med 12 chokladkakor(!)
Han jobbar tydligen med att sälja choklad så han ville dela me sig lite till sina underbara banktjänstemän & kvinnor. Vi delade upp det lika kan man säga:) Resten ligger kvar på kontoret, inte bra inte bra!






På torsdag på torsdag

3 days to goooo!!! Sen åker jag och den här härliga bruden till huvudstaden. Får väl se om vi återvänder :)



Inte så kul... =)




tips

När man beställer från Eleven.se får man alltid med olika tester. Hittade ett test på en hårinpackning som jag fick för ett tag sedan. Den var riktigt bra! Funderar på att beställa en faktiskt.

Macadamia

 

 


Valbooorg

Började kvällen i skorre i min lilla etta i fredags, tack för kvällen. Har en känsla av att man skulle tagit det lite lugnare med tequilan. Och igår vart det Norberg med några störtsköna tjejooor:) Tyvärr glömde jag kameran hemma men bilder från fredagen kan jag i alla fall bidra med.

Love♥

ett par godbitar :)

Taxi till stan

 

Nu lär jag gå ut i det fina vädret :)

 

 




RSS 2.0