Dagen efter

Igår var en lyckad kväll. Först förfest hos Sandra och sedan till krogen som var smockfull. Eftersom det var helgen efter lön är det klart att det var mycket folk men det gick knappt att röra sig... Och idag mår man väl som man förtjänar. Inte nog med att det jag drack innehåller ca 2000 kcal så är jag alltid så hungrig dagen efter hur mycket jag än äter. Men det vart i alla fall ingen pizza idag, det var ju lite duktigt =). Har till och med satt upp ljusstakar och sånt.

Har faktiskt varit otroligt pigg, med tanke på hur full jag var efter en halvliter sprit + 2 rosa pantern på krogen...




Syns ju inte så mycket på bilden, men det är i alla fall jag & hunkan :)

Hårvård

     


  • Björn Axén Conditioner
  • InStyle Värmeskyddande spray
  • Lee Stafford Protecting Split Ends
Behöver nåt bra till mitt hår som är extremt torrt. Ska beställa tid för klippning men några bra hårvårdsprodukter ska införskaffas. Annars har jag snart inget hår kvar så mycket som går av när jag borstar det....



Gårdagens Bellme



Vet inte ens om den luktar gott. Det var bara mitt ha-begär som råkade klicka hem den...



Uggs



Jag är med i en auktion på Tradera om dom här skorna. Har aldrig provat ett par men dom ser så sköna ut så jag kunde inte motstå... Skönt till vintern =)

Bästa dagen på hela veckan!

Vilken bra dag det har varit. Jobbat från 8.30-16.00 och tjänat lite cash.. Var på min älskade Handelsbank eftersom dom var 3 för lite på kontoret.. Börjar bli riktigt roligt faktiskt, får väl ta o flirta lite med chefen så jag får jobb efter skolan :)

Men nu är jag extremt trött, ska bara se på film och äta lite thai. Men imorgon därimot, då blir det krogen! Tjoho. Fast som alltid har jag ingenting att ha på mig?!




Öppet hus

Jag vill INTE gå till skolan idag. Vi har öppet hus ikväll och eftersom vi driver företag ska vi ställa upp våra montrar och ha försäljning. Det kommer bli så pinsamt då våran är mini jämfört med alla dom andra! Allvarligt så kommer jag skämmas. Bordet är dessutom snett som vi ska ha produkterna på. Jävla byggprogrammet :p

Jaja, hoppas dom inte skrattar för mycket åt oss....


Barnhemmet

Satt just och funderade på vad jag skulle hitta på. Ville inte gå till gymmet själv så jag stannade hemma idag.. Men imorgon ska jag dit, med eller utan sällskap. Man blir ju inte tränad av att sitta här ;).

I alla fall hade vi filmkväll förut och skulle se Barnhemmet men ingen ville se så då får jag väl kika själv då. Läskigt med skräckfilm själv men jag får väl sova med lampan tänd! Brukar jag göra ändå ibland, är sjukt mörkrädd...






Fast hur var det egentligen med den där telefonförsäljningen? Ska ju vara klar om 3 veckor, har fortfarande lika många kapitel kvar att göra. Äsch, tar det natten innan som vanligt! GREAT!

Testar

Har blivit medlem på Gratismode.se för att få gratis presentkort. Går ganska fort om man anstänger sig lite. Jag samlar de mesta poängen genom att besöka hemsidor och klicka på några gratiserbjudanden. Funkar säkert bra...

Själv...

Jag är själv i lägenheten. Det har jag varit kanske 3-4 gånger sen jag flyttade hit. Det är läskigt att sova själv. Baby är  i uppsala och jobbar, och måste sova över då det kommer bli så sent. Dom hade visst problem med elen och behövde hjälp. Om dom hade otur skulle dom få sova kvar 2 nätter.

Det är ju faktiskt skönt att vara för sig själv också! Då kan jag göra precis som jag vill :). Ska gå och handla lite mat snart, har en mjölk i kylen och det är allt ;p


Svag för rosetter

 

Älskar kläder med rosetter. Kan inte stå emot. Vill ha!!

Huong 18 år



Igår var vi till Huong som fyllde 18 år. Nu får du också följa med på krogen, kul va?!
Säger väl grattis igen då, fast jag sa det ju på riktigt igår, det är mycket bättre ;)




Impulsköp...

Det är jag mycket duktig på. Och ibland om jag inte har tid att prova kläder köper jag bara det jag tycker ser fint ut, och när jag kommer hem ser det inte riktigt ut som jag tänkt mig. Lika om jag beställer nåt, så provar jag det en gång och då passar det rätt bra. Men sen använder jag det nästan aldrig ändå av nån anledning.. Har massor med kläder som bara ligger, använder inte ens hälften av det jag har i garderoben. Säljer därför lite på Tradera. Ska sätta ut mer när jag orkar ;p.

Idag tänkte jag vara lite slö och kika på film osv :)


H&M Divided



Hur fin är klänningen till vänster?! ÄLSKAR den! Synd bara att allt vart slutsålt samma dag som kollektionen kom ut.... Finn att köpa på tradera för ungefär dubbelt så mycket.

Motivation

Den är det lite ont om just nu. Känner mig bara så himla stressad hela tiden! Miljoner saker att tänka på. Nu måste jag skynda mig att skriva klart en rapport om praktiken för imorgon måste jag göra en massa historia, och hinna träna. Är det såhär man ska ha det resten av livet? I så fall känns det inte så kul.....

Nu ska jag hämta en mandarin och börja skriva! Happy happy...


Eget företag

En sak har jag kommit fram till, jag ska absolut inte ha ett eget företag! Vi har börjat sälja våra produkter i UF-företaget och jag tyckte det gick rätt bra.. Tills idag när vi skulle beställa. Vi skulle behöva mycket mycket mer pengar än vad vi har. Det vi kan beställa kommer inte räcka nånstans på öppet hus, vi kommer att stå där utan produkter när folk frågar vad vi säljer. Dessutom har vi en skuld att betala som våran manager sponsrade oss med för att vi skulle komma igång. BLÄ på det här.

När jag kom hem från praktiken så låg det en avi från GB Glace på 2.5 kg här hemma?! Jag har defenitivt inte beställt nåt därifrån. Mystiskt. Ska gå och hämta det nu. Jag kanske sprängs i luften?





Nytt

Hämtade ut ett paket som kommit från Jotex. Det innehöll en matta, tyg att lägga på kökssoffans lock, gardiner och speciella gardinstänger till panellängder :). Älskar att få nya saker, och nu vart det mycket bättre i lägenheten.


      

Julgardinerna & mattan


Planering?

Jag har miljoner saker att göra känns det som just nu. Har en bok att göra klart i Telefonförsäljning, som det finns 13 kapitel i varav 6 är klara. Det ska vara gjort om 5 veckor. Historia har jag att göra så det heter duga. Och UF-företaget kommer jämnas med marken, vi har inga pengar att köpa in det vi ska. Detta känns underbart! NOT. Uppkörningen gör ju inte att jag känner mig mindre stressad. Plus träning & praktik! Jag dööör.

Idag var jag till Tandläkaren i Falun med mami. Fick övningsköra lite, det kändes bra. Är lite mer förberedd nu. Jag ska klara det, i can do it!






Nyårsklänning


Jag hittade världens underbaraste klänning. Den går lös på 198,50.
Jag vill ha den!!!


Muskulös

Eller kanske muskellös. Nejdå, inte riktigt så illa. Gick bra idag också, körde mest ben & rumpa. Tog lite hantlar och axlar för att jag inte hann det förra passet. Nu blir det duschen i minst en timme ;). Sen ska vi handla, ta ner den ena datorn i källaren och ordna nya garderoben så att sovrummet inte behöver se ut som en krigszon.

Nej, måste ta och duscha lite nu :)




Absolut ingenting

Idag har nog varit en av mina tråkigaste dagar.. Men ändå ganska bra eftersom jag fick vara med familjen lite grann. Har inte gjort nånting på hela dagen, var hemma med mina småsyskon idag eftersom mamma jobbade och deras pappa hade varit ute på krogen och var lite trött idag av nån anledning :P. Vi låg i soffan och titade på film/tv i ca 4-5 timmar förutom en dusch vid 12.  Sen kom mamma hem och vi lagade mat tillsammans..
Efter det hände inte mycket, övningskörde och tittade nyss på en till film. Ungefär.

Nu ska jag leta efter en ny mobil eftersom min nuvarande är skräp. Har haft ca 12 mobiler, jag måste ha en förbannelse över mig. Alla har gått sönder eller blivit stulna, FUN!

        


Någon av dessa i think....

Nåt hemskt...

...kommer att hända den 20:e November! Jag har uppkörning. Jag kan inte fatta det. Tänk om jag inte klarar det?! Då kommer jag inte vilja försöka igen. Och tänk om jag klarar det? Jag vill inte ha körkort, då kommer jag känna mig alldeles för vuxen. Det blir fel hur jag än gör =)

Har ju fått en bil redan, så jag är väl så illa tvungen att klara det här rackarns körkortet. Vem ska annars rasta bilen? Det kan ju vara bra också, jag slipper vänta på bussar & passa tider. Bara att åka när man känner för´t. Önska mig lycka till....


Klänning från Forever 21

Köpte en klänning från Tradera som är från Forever 21. Vet inte vilket skick den är i än men jag tycker den är så fin så jag var tvungen att bjuda... Vet inte riktigt när jag ska ha den, den är lite somrig. Det visar sig, annars har jag ju en fin klänning till sommaren! Den har funnits länge men jag har inte velat beställa på webbshoppen, tycker det är så dyr frakt.


Den här är det...

Barnvakt

Färdigjobbat för idag. Är just nu hemma hos mamsen och ska vakta mina småsyskon. Dock ska båda på disco men i olika omgångar. Och mamma tycker inte att skitungarna ska vara själv så länge så jag får väl offra mig.. hihi. Undrar vad mer jag ska hitta på i helgen då, träning på söndag i alla fall. Då får jag ännu mer träningsverk, känns som jag haft det i flera veckor nu när jag inte är van att lyfta skrot.

Nu är det pannkakstajm! :)

Aloe Vera

Nån som vill köpa Aloe Vera? Mitt UF-företag säljer alla möjliga Aloe Vera-produkter från Forever Living.
Vi har drycker, krämer, tandkräm och Lypsyl. Drycken kan uträtta underverk så jag har börjat dricka den jag också, tar dock ett tag innan man märker skillnad. Man blir bla piggare, får finare hud, finare naglar & hår. Har även hört historier som vad som kan hända men som man inte vet i förväg. Det är en bra investering för de som bryr sig om sin hälsa.
Finns i olika smaker, själv dricker jag naturell som endast är pressad aloe vera.



Huvudvärk

Var ledig från praktiken idag, mötte mina kära UF-kamrater för att gå till Karl Hedin och fråga om de skulle kunna sponsra oss med material till en monter. Men jag tycker inte vi fick speciellt mycket uträttat. Han vi sökte jobbade inte idag och plan B fungerade inte heller. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra för att få tag i en monter... Vi fick i alla fall en lång promenad. Satt och kikade i skolkatalogerna som kom idag, det var väl det enda vi fick uträttat.

När jag kom hem åt jag lite soppa och tittade på ett avsnitt av Gossip Girl, love it! Fick en förskräcklig huvudvärk så jag sov en stund, sen kom älskling hem från jobbet så vi gick till affären och handlade lite.. Får se om det blir nån praktik imorgon, beror på huvudvärken. Brukar få migrän lite då & då, det är inte kul att vara på jobbet/skolan då. Det enda man vill göra är att ligga i ett mörkt rum.


Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på nån film :)



Utmaning

Jag vart tydligen utmanad... :)

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag får ångest över mina "bilringar" ibland, eller ganska ofta. Måste då göra några situps så känns det bättre.. Haha töntigt. Det blir ju ingen skillnad så fort.

2. Jag vill ha en kattunge, saknar min Muffin!

3. Jag säger som Huong, jag har en ålderskris! Jag vill vara 4 år och vara med min mamma. Saknar verkligen när man var liten och inte hade något att bry sig om. Eller möjligtvis vad man skulle önska sig i julklapp...

4. Jag är i behov av nya saker. Älskar att shoppa, oftast kläder. Mina kläder får inte längre plats i garderoben så det ligger massa saker utanför, ska därför göra en walk-in-closet!

5. ÄLSKAR godis! Speciellt choklad. Har dock dragit ner på det, nu blir det bara 1 gång i veckan och det med basta!

6. Jag älskar att busa med baby. Nypa och kittla honom, men när han nyper tillbaka är det inte riktigt lika kul. Och så gör han 10 gånger hårdade än mig, känns det som i alla fall....

7. Jag är väldigt rastlös. Kan inte sitta still så länge, måste ha nånting att göra hela tiden. Men om man tittar på film eller någon serie så går det bra ibland.

Jag vart utmanad av Huong.
Jag utmanar Xellie.

Per Boman

Igår hade vi finbesök på Handelsbanken. Högsta chefen var till lilla Fagersta av alla ställen.
Det är coolt.


Jag känner mig som 40+

Ännu en dag på praktiken... Sen hem och byta om för att åka till gymmet, tillbaka hem för att laga mat och matlåda. Jag är ju bara 18 år, tror jag flyttade hemifrån för tidigt, var ju 16 år. Längtar efter mammas mat, och att få kläderna tvättade, diskade tallrikar, någon som städar efter mig. Nu kommer det vara såhär resten av livet, nåväl jag får göra det bästa av situationen! Och tänk vad skönt det vore med en utlandsresa, saknar THAILAND!! Var lite skeptisk när vi skulle åka dit men det är faktiskt så härligt som alla säger. Kolla bara....



Dit ska vi absolut åka fler gånger! Jag trivdes som fisken i vattnet. Nästa år åker vi igen, det är så gott som bokat och klart....nästan. Det var värt varenda öre. En resa som är så gott som bokad är en kryssning med klassen. Det är en studentkryssning med plats för 2500 personer! Åh vad roligt vi kommer ha, längtar! Vi åker den 18:e April med nya Silja Line Galaxy, mycket fin båt.



Nu måste jag ta mig in i duschen....

Bloggvärlden

Då var man inne i bloggvärlden då! Har dock haft en blogg förut men det var inte roligt längre... Men nu känns det kul att skriva lite igen. Designen ser ju inte allt för rolig ut...än. Har tänkt att ordna det men hittills har det varit en massa krångel med att ens få bloggen att fungera. Så när jag får hjälp ska det bli en fin header :)

Kom hem från gymmet för inte allt så länge sen. Har testat en ny metod som pappsen lärt mig, han som är ett muskelberg borde väl veta vad han pratar om.. Tänkte sikta på att bli fit, nog med slöandet! Så nu ska jag gå och göra kvällsmat och matlåda till praktiken imorgon. Träffade förresten högsta chefen för handelsbanken idag där jag praktiserar. Tog ett kort tillsammans med honom ;p.






Detta är jag om några månader....







RSS 2.0