Förlåt

Förlåt mig för så himla dålig uppdatering. Är mitt i nånting som gör att jag inte har orkat skriva. Men när man är lite deppig får man tröst shoppa, eller hur? Håll med mig nu! :) Funderar på de här sakerna nedanför men inte allt på samma gång kanske.. Märks det att jag gillar svart? Hihi.


 





Dött

Lite dött med bloggningen just nu. Mycket annat som händer för tillfället. Vill inte berätta vad än eftersom det känns ganska jobbigt... Men idag var i alla fall min andra dag på Handelsbanken i Västerås! Trevligt att vistas i storstaden lite :). Blir kvar till på Fredag sen bär det av hemåt igen.

Nu ska jag laga lite käk, bjuds på pytt i panna idag :-)

Pics

Lite bilder från gårdagen. Tycker om de här blondinerna så himla mycket! Vilken tur att jag har er :)


Talliz, Wallén och jag i mitt  vardagsrum



   


<3



Trött

Har varit lite dött i min blogg ett par dagar nu. I onsdagar var jag med mamma på boxning. Tog ut mig så mycket jag bara kunde, skönt! Men efter det var jag trött så jag somnade tidigt. Igår slutade jag jobbet halv 7 och skulle sedan tvätta bilen och laga mat. Så det var fullt upp :P

Idag jobbar jag till halv 4 och efter det blir det lite fest! Håll i hatten.


Lek

Har varit i badhuset och simmat några längder med Johanna och Sandra. Skönt att röra på magarna lite. Softade förstås lite i bubbelpoolen och ångbastun också. Åkte även rutschkanan ett par gånger :-) Nu är jag dödstrött och jag tänker snart lägga mig i sängen.



Avestas badhus



Beställningen

Bilderna från helgen verkar dröja så jag visar vad jag köpt så länge. Det som är tråkigt med Gina är att så många har samma kläder. Men jag älskar de flesta plaggen där, det är verkligen min stil så strunt samma. Är dock ganska tveksam på skjortan och den stickade tröjan. Men jag ska ta mig ännu en tur in där när jag börjar jobba i Västerås :)






Måndag

Måndag nu igen och jag har varit på jobbet. Man behöver i alla fall inte ha långtråkigt för det finns massssor att göra! Bättre det förstås :) Jag och baby ska laga lite mat snart, efter det ska jag hämta ut ett paket från Gina tricot och lite senare ska vi kika på nån film. Ska även lägga upp lite bilder från helgen om mamma kan skynda sig en smula och skicka dem nån gång.... Ska tjata lite så det händer nåt.

Hörs senare :-)



Dagens frilla



Ville ha undan håret så mamma gjorde en inbakad fläta av luggen och resten av håret på ena sidan. Enkelt och fint, tycker i alla fall jag. Det ser mer fixat ut än vad det egentligen är :-)



Gina Tricot

Har kikat på Ginas hemsida. Tänkte köpa nåt tills jag ska börja på banken i Västerås den 24:e. Man måste ju klä sig någorlunda och jag har inte så mycket såna kläder än som passar in där. Därför lär det införskaffas lite nytt men som alltid så hittade jag massor av andra fina saker! Ska lägga en beställning imorgon :-)

Efter jobbet imorgon ska jag även till mamma. Om man är sjötomtsägare så får man fiska kräftor imorgon vilket vi ska göra. Är mest med för att det är tradition. Brukar inte vara så engagerad i just fiskandet :P På lördag därimot är det kräftskiva, då ska jag supa morsan under bordet! Bilder på det sen ;)


Motion

Var ute och gick med bästa Mystallen en timme. Mycket skönt att röra på fläsket. Och vad mysigt det är att gå älvpromenaden! Svängde sedan in på Thairestaurangen och köpte lite käk. Åt den mumsiga maten till The Uninvited. Det är en rättså bra rulle, tycker i alla fall jag. Spännande och med ett oväntat slut. Minst sagt sevärd :)

Imorgon är det jobb igen. 10 timmar ska spenderas på det underbara stället.... Inte det man skulle välja i första hand kanske. Fick förresten reda på att jag får jobba under hösten/vintern också, på lite olika kontor. Nice :-)


Nu ska jag ÄNTLIGEN krypa ner i sängen, är så trött!








21.22

Jag är så himla shoppingsugen, och så är det en massa saker jag måste ha. Jag och baby ska göra nåt mysigt tillsammans om nån vecka när vi båda har tid. Det var ett tag sedan vi gjorde nåt bara vi två. Jag har planerat att åka till huvudstaden och kanske sova på hotell (läs shoppa). Hihi en baktanke med allt :-) Där finns det ju ett rätt bra utbud i alla fall mot här hemma.

Vill även beställa de här från GoJane. Räknade nyligen mina skor, och det är bara 39 par så påfyllning tack!

     















Lång dag

Dagen har gått ganska fort men ändå känns det som att det har varit en lång dag, kanske för att jag ville hem.. Det var grymt mycket att göra också, slet som ett djur för att hinna med allt. Nu är jag i alla fall hemma. Ska övertala min karl att vi ska göra tacos för jag är så himla sugen på det :-) Rättså nyttigt dessutom!



Mumsigt =)



Svårt

Jag har kommit in på högskolan i Västerås, på en fristående kurs. Nationalekonomi. Valde det för att jag vill jobba kvar i Handelsbanken. Men för att få en fast anställning måste man läsa ett helt program på 3 år eller vad det är. Därför vet jag inte hur värt det kommer vara att gå en kurs på 20 veckor och få ett studielån, och jobba lite extra då och då. Om det kommer att löna sig i längden eller ej? Det är ju jobbigt att bara ha lite extra för då kan man aldrig planera nåt eller veta om man får pengar. Dessutom vill min sambo absolut inte flytta med mig, och jag vill inte ha ett långdistans förhållande och träffas på helgerna. Det är värdelöst.

Vet inte hur jag ska göra faktiskt. Om jag väljer att plugga måste jag flytta till Västerås. Det är inte så långt, bara en timme hem men det är jobbigt nog. Finns ju andra jobb att söka även om jag säkert får vänta ett tag innan jag får nåt. Varför ska det vara så komplicerat?!?



Mys

Gårdagen var kanonkul med bästa hunken, sara och tallen. Idag är man desto tröttare... Har även varit på stranden och stekt. Här är några bilder jag snott från Tallen eftersom jag inte hade nån kamera som vanligt. Ikväll blir det ännu en mysig kväll med dessa underbaringar! Vi ska köpa en stooor pizza och lite annat gott och sedan se en film :)


Sara, Hunken och Jag


Jag & Talliz


Bästa sommarbilden :-)


Ha en bra kväll allihoppa!





Skål

Här vankas det fest ikväll. Måste hinna äta och locka håret innan jag ska hämta Johanna. Klanten har ju kört sönder bilen... Vi ska först sitta här och kanske spela nåt, och kanske läsa en bok eller två. Nej jag skojar bara ;-)

Senare bär det av till Kings arms i alla fall där det spelar nåt band ikväll! Ha en bra afton :)



Tidig

Var klar 40 minuter för tidigt idag, det hör inte till vanligheten! Slutar halv 7 idag, orkar inte vara på jobbet i 10 timmar. Blääää. Fast man blir ju glad när man tittar på lönespecifikationen sen :-)

Njut av det fina vädret ni som kan. Själv får jag sitta på ett kontor sommaren ut!


Lillan

Kom just hem igen! Dagen på jobbet gick bra, rätt mycket att göra dock. Fast det är ju bättre än att inte ha nånting att göra. Efter jobbet brummade vi till Sala och kikade på hunden. Clarissa heter hon, fast kallas Lillan. Jättemysig liten hårboll. Men det är ju inte bara att skaffa, man måste tänka på en massa saker... Vi får se, ska tänka på det i några dagar.


Nu ska jag hoppa in i duschen innan sängen väntar :)


Onsdag

En dag närmare pension som min chef brukar säga :-) Är ganska trött fast jag sovit så länge, kanske ska börja äta lite vitaminer eller nåt... Måste bege mig till jobbet om ca 10 minuter. Jobbar till halv 5!

Goodbye


Sömnigt

Jobbade över 30 minuter, känns lagomt kul när man vill hem. Men det är bara att bita ihop. Såna här dagar känns det som att jag inte passar in på banken, att jag mest är i vägen för de andra... Ska kanske byta karriär. Har hittat ett par tjänster jag ska söka! Hälsade på farmor en sväng. Det vart hon nog glad över, trodde aldrig jag skulle få åka eftersom hon hade så mycket att prata om.

Är så grymt trött. Har ingen energi kvar så nu ska jag traska in till sängen! Natti :)


Dilemma

Det är så mycket jag vill köpa! Lönen som kommer den 25:e kommer inte räcka långt. Måste framför allt ha nytt smink. Och så vill jag naturligtvis ha nya kläder även om det egentligen inte behövs med tanke på att de jag har inte får plats i gareroberna längre. Måste rensa innan jag kan köpa nåt nytt. En badrumsspegel så att man kan se bakifrån om man ska göra nån frisyr, och även lite annat smått och gott som behöver inhandlas!


Från det ena till det andra så har jag fått reda på att en liten dam behöver ett nytt hem. Det är inte den bästa tiden i livet att skaffa en hund men jag vill ju inte att hon ska bli avlivad. Ska se vad jag kan göra :P




Måndag

Vilken HEMSK dag! Den började med att jag inte hittade mina nycklar så jag kunde inte låsa lägenheten. Letade men hittade dem inte. Sms:ade min baby så han kunde åka hem och låsa. När jag kom ut till bilen, redan 5 minuter försenad så hade jag glömt lyset på i Fredags när jag senast använde den så det fanns zero batteri. Fick därför låna Mickes BMW. Ganska nice men jag gillar inte att köra andras bilar.

Och jobbet ska vi inte ens tala om. Kunderna måste trott att banken skulle stänga för gott imorgon. Hur mycket som helst att göra! Dessutom måste jag betala 225 kr för en nyckeljävel... Känns bara så onödigt, fattar inte hur jag kunnat tappa den! Och utöver detta finns det annat som ligger och gnager. Vissa dagar ska man inte ens vakna.

Hoppas er dag varit bättre =)


Test

Man har ju hört många många gånger hur bra det ska vara att låta bli att schamponera håret. Istället satsa på balsam och hårinpackningar. Det ska vara bra för att schampot sägs torka ut håret och göra det torrt och livlöst. Om man då slutar med det så ska man tydligen få ett starkare, glansigare och friskare hår. Det ska jag faktiskt prova, men om håret ser allt för smutsigt ut så struntar jag i det. Jag vill ju inte se ut som en smutshög när jag ska jobba på banken. Återkommer om resultatet...


Det här är en av mina favorit-inpackningar


Västerås

Igår besökte jag, mamma och mina småsyskon Västerås eftersom min kusin fyllde 16 år. Det var väldigt trevligt att komma bort lite eftersom allt inte är tipptopp här hemma. När vi kom bjöds det på fika sedan gick jag mamma och moster på en långpromenad. Lite senare mot kvällen lagade vi mat och tittade på 2 filmer. Bland annat twilight :-)

Om en stund ska vi äta tacos hos svärmor och sen hem och ha en myskväll i soffan. Mumsigt, och ganska nyttigt!







RSS 2.0