Promoe

Då var man inflyttad i lägenheten med installerat internet! Igår var jag på Promoe på Älvan. Hade jag inte haft så trevligt sällskap av min lilla hannis så hade det inte varit så kul. Tycker inte det var någon höjdare. Idag var jag med bästa blondie till Västerås. Var fortfarande full när vi skulle bege oss iväg så jag var inte tipp topp precis. Hittade inte så jätte mycket men pengarna gick åt vill jag lova!

Dessutom har de här beställts från Nelly.com. ÄLSKAR!


Helgen

Vilken helg det har varit! I Fredags var vi hemma hos Johanna och groggade. Det finns dock ett dilemma och det är att jag inte minns nånting alls efter halv 10 på kvällen. Det är så läskigt för det är precis som att det aldrig har hänt... Nåväl, det jag minns före var i alla fall superkul =)

Igår besökte jag min blondie igen och vi kikade på en film, och åt lite popcorn! En trevlig kväll helt enkelt. Idag därimot ska jag flytta in i nya lägenheten! Som min snälla mammi har köpt åt mig :-) Kommer bilder på min lya sen.. Nu måste jag äta lite lunch!





Kupolen

Vart en spontan tripp till den underbara staden Borlänge med mina blondiner. Vi besökte naturligtvis Kupolen för lite shopping :-) Dock fanns det inte speciellt mycket att ha. 2 tröjor och ett paljettlinne fick i alla fall följa med hem!

Imorgon ska jag kila ner på stan en snabbis och införskaffa ett rosa läppstift ;) Och sen får vi se om jag kanske umgås med blondin barbie en stund.. Måste även hjälpa farmor igen eftersom hon inte är så pigg än.


Nu, sängen! Äntligen :)


Good morning

Har precis ätit frukost och lyssnar för tillfället på lite musik :) Dagens planer består av att hjälpa farmor eftersom hon nyligen har kommit hem från sjukhuset och operation. Annars står inte så mycket på schemat, förutom träning kl 8 ikväll med min bästa blondin =)

Idag är det bara 4 dagar kvar innan jag får flytta in i nya lägenheten! Ser fram emot det. Måste slänga på mig lite trasor och bege mig till farmor, vi hörs.



Body Balance

Provade ett nytt pass i Fagersta hallen igår kväll. Det var intressant, och det kommer deninitivt bli fler gånger! Det var en blandning av Yoga, tai shi och Pilates. Jag hade ingen aning hur det skulle vara innan jag kom dit men det är extremt styrkekrävande! Imorgon är det dags igen :)

Idag har jag inte så mycket planerat, ska ta den där promenaden som inte vart av igår.. Och lite andra småsaker jag måste ta tag i. Så kan det hända att jag kanske åker till Avesta en sväng men det visar sig!


Bild lånad från Google



Blandat

Kände för att lägga upp lite bilder... Här är mamsen, jag och farsan :) Vem är jag mest lik?




Ganska konstnärlig va? Tagen på kräftfisket i Augusti


Samma ställe


Jag och lillasyrran


Vår lilla jack russel :)



Nu ska jag ta hand om min kanin och sedan ska jag nog släpa mig iväg på den där promenaden...



Ny lya

Den 14:e flyttar jag in i nya lägenheten. Mammi köpte den i Fredags. Den ligger i skogsbo, inte det bästa läget men det får duga så länge :-) Badrummet är alldeles nytt och fräsht. Köket är sådär, lila skåpsluckor men det är ju ganska enkelt fixat. Lite annat smått och gott som också måste åtgärdas men så är det väl för det mesta =). Har tyvärr inga bilder än men det kommer så småningom!

Undrar vad som händer idag då... Blir nog en promenad senare i alla fall :)




Vill ha

Hur mysiga och varma ser inte de här jackorna ut från Canada Goose?! Har velat ha en så länge så det kanske är dags att slå till... Köpte dock en annan från Everest förra vintern, men det skadar väl inte att ha flera :-)




Bomben

Ja det kanske är dags att släppa bomben. Alla kommer ändå få reda på det förr eller senare. Jag ska flytta till en egen lägenhet. Jag ska alltså flytta ifrån min sambo. Anledningarna är flera. Hur allt blir nu vet jag inte. Till att börja med ska jag flytta dit och vara själv ett tag, sen får vi se vad som händer och sker.

Har inte hittat någon lämplig lya än men jag ska snart åka till Avesta och titta på en! Hoppas verkligen att det är nåt att ha för det är så jobbigt att leta. Även att bo i väskor, och inte riktigt veta vart man ska ta vägen. Så nu vet ni det! Meddelar om lägenheten var fin eller ej :-)



RSS 2.0