28/11

Den 28:e November och första advent. Det är helt sjuuukt vad fort det här året har gått! Och som allt annat så kommer saker till ett slut, vilket mitt vikariat tyvärr också gör... Kommer vara riktigt jobbigt sista dagen på jobbet, men nu njuter jag av mina underbara arbetskamrater som jag aldrig någonsin kommer glömma. Kanske märks att jag trivs nåt oerhört på jobbet :-)

Den här helgen skulle kunna vara en av de mysigaste i historien. I Fredags var jag hos mamma och tittade på idol med henne och småsyskonen, åt tacos och hade det riktigt bra. Gårdagen spenderade jag hos pappa för omväxlings skull. Vi lagade till en hemmagjord pizza, och tog ett glas rött. Jag & pappsen satt uppe och pratade till 2 inatt. Som gengäld att han bytte mina bromsar så diskade jag det som vart igår när vi åt, bra deal ;-)

Nu ska jag krypa ner i sängen, bjussar på ett par bilder på djuren hemma hos papi. Mina sötnosar!!!

Snacka om hundögon =)

 

 




Nordea

Fick jöbbet på Nordea.. Chefen ringde till mig idag. Wohooooo, skönt att kunna gå hemifrån 10 minuter före. Och vad mycket pengar det kommer sparas när man slipper åka bil!! Vad roligt att prova nånting nytt, fast läskigt på samma gång. Nu när jag varit på Handelsbanken i 2 år är jag inte nyast längre, men nu ska det börjas om på nytt igen :-)

Kuuul :)


 

 


......

Så himla synd om fröken Ericsson idag.. Förkyld, IGEN (!)

Imorgon bitti ska jag på ett väldigt intressant möte, sen till jobbet. Och om jag är bättre blir det träning på kvällen. Vill verkligen komma igång igen.


Jag tidigare idag

 


 


New

Belöning till mig, ett par skor från H&M.

Eftersom jag är så grym var jag värd ett 76:e par skor. Tror nämligen att jag har goda nyheter mina vänner men det avslöjar jag när det är spikat och klart =)

 

 

 


Onsdag

Idag har det varit väldigt synd om fröken Ericsson. Trodde att jag fått magsjuka, men det var bara min mage som var ovanligt dum.. Den som hittar felet får 1 milj, utan att överdriva. Har haft problem med den sen jag var liten, och det är ingen som vet vad det kan vara. Har varit till sjukhuset ett antal gånger, som slutar med att jag får mediciner och undersökningar men inte blir det bättre för det.. Får stå ut helt enkelt :-)

Imorgon är det Torsdag, sen fredag och då blir det afterwork i Borlänge. Kuuuul!! Nu ska jag ta ut min delikata lasagne ur ugnen. På återseende!




Take me back to turkey....


weekend

Har varit en bra helg.. I fredags firades Erica som egentligen fyller år idag. vi åkte även till fagersta och green man för att se erik hassle. Lyckad kväll från start till slut! Igår var jag lite matt i pälsen, och orkade inte göra speciellt mycket. Följde med la familia till morfar eftersom han fyllde år. Sen vart det mestadels soffläge =)

Idag sov jag så länge jag bara orkade, som inte vart längre än till 9. så går det när man jobbar dagtid... När jag gjort allt som skulle göras med dusch och annat så drog jag till pappa och fick vintersulor på peggan. Och vi hade sån tur att vi fick lite mat hos farmor. Vart kvar ända till 4, hon är lite ensam så såklart tycker hon det är kul när hon får sällskap :-)

Syskonen wagnborg :)

 

Jag and the hunk

Jag i min röda klänning..

...och dagen efter, kanske inte lika pigg

 

 

 




Life

Mycket av livet består av jobb. Trivs som fisken i vattnet på banken men det jag är rädd för är att fastna där nu och för all framtid. Eller att börja jobba på seco i fagersta som alla andra. Samtidigt tycker jag om att jobba på banken, det är väldigt givande och det finns alltid mer att lära sig oavsett hur länge man jobbar. Men det är risk för att jag måste läsa på högskola först.. Minst ett år med plugg. Det är jag beredd att göra men det finns så mycket mer att se. Eller så är jag arbetslös ett tag och får a-kassa, också ett alternativ men eftersom det är ändrade regler måste man befinna sig i sverige under den perioden. Inte så kul att bara gå hemma o släpa benen efter sig.

Börjar jag plugga nu så får jag garanterat jobba på banken sen, men vill jag det nu? Gör jag inget annat nu så händer det aldrig, för det är inte så lätt att åka ifrån jobbet när man väl har ett. Jag är bara 20 år, och plugga hinner jag sen, det är bara 2 kurser som behövs... I-landsproblem, men ack så svårt val.


 

 




RSS 2.0