Paranormal Activity 3

Eftersom jag har sett de andra var jag tvungen att se trean också. Det var faktiskt den bästa i serien fast nu räcker det med paranormal-filmer, dags att hitta på nåt nytt. Jag tvingar ingen att tro på "spöken" eller andar men jag har själv varit med om konstiga saker och hört talas om från olika familjemedlemmar, de som tror att allt går att förklara får gärna tro det men jag undrar fortfarande över vissa saker. 1,5 timme kändes i alla fall inte som bortkastad tid :)
Nu ska jag ta en dusch, sen åka och kramas med min darling. vill se mer skräckfilm idag, hoppas han går med på det :)

31:a Januari

Sov hos finaste inatt. Stackarn fick ligga och lyssna på mig som hostade huuur mycket som helst. Erbjöd mig faktiskt att lägga mig på soffan men det fick jag inte så då har han inte så mycket att klaga på :)
Jag har ångest för att jag inte får träna, det är ju så kul och jag vill till gymmet nu nu nu!!! Bjuder på 2 snygga brudar, lite grym hon högst upp är :)

Måndag

Mår ännu sämre idag. Ont i bihålorna, öronen, halsen, näsan rinner och hostar som fan.. Nån som tar hand om mig? Knappast! Det kunde jag ju bara drömma om. Åkte från E för en stund sen så nu tänker jag släpa mig genom duschen, sen åka till affären och köpa nåt gott. Plus mer Ipren, nässpray, halstabletter..jepp hela kitet! Sen befinner jag mig i sängen resten av dagen :) Får kanske lite sällis om jag har tur...


Sjukling

Vaknade inatt med ont i halsen, rinnande näsa och feberfrossa. Tur jag låg bredvid finaste så jag fick lite värme :) Lämnade doggy till "mormor" för som det ser ut nu orkar jag inte mycket. Hoppas på lika bra omhändertagning som jag gett min sjukling de senaste dagarna. Ligger i soffan nu med lilla Tascha i knäet :)


Lördagsträning

Har hunnit med 2 prommisar med hunden och ett svettigt pass på gymmet! 45 min på löpbandet, 3 set utfall, 3 set baksida lår och 8 set mage. Idag vart det blod, svett och tårar bokstavligt talat! Linnex är inte att leka med, inte skivstänger heller.


Hårt slit

Satt och tittade på gamla bilder på datorn. Under åren har jag pendlat ganska mycket i vikt. Började styrketräna regelbundet för ca 1.5 år sedan. Det var när jag började träna med min granne som jag verkligen tyckte det var kul. Han visade hur jag skulle göra och peppade mig när jag egentligen inte orkade. Nu kör jag precis som vi gjorde då, när man inte orkar EN enda reps till så gör man TVÅ till. Det ska göra ont! Visst finns det hjälpmedel men tyvärr inga genvägar. Man får göra uppoffringar men jag har valt det här och vill satsa på att tävla första gången i sommar. Det tar tid att bygga upp grunden och man får inte ge upp när man känner att man står still. Jag personligen tycker att det är finare med en vältränad kropp än att bara vara pinnsmal.

Här var jag ganska smal, vägde inte så mycket i förhållande till
min längd. Är ändå 170 cm
På balen. Jag fick åka och sy in klänningen 3 gånger för att jag gick ner
så mycket i vikt från att vi hade tagit mått första gången
December 2009
Julen 2010, årets julgrisar....
Juli 2011
Beach 2011
Fick kämpa med 205 kg i benpressen för ett år sedan
För 1 vecka sedan...
Kul att se hur man förändras! Ska aldrig mer tillbaka till den pluffsiga kroppen. Sexpacket ska sitta på min mage före badsäsongen, var så säker!

Tredje promenaden

Precis, snart dags för tredje promenaden idag. Rastlös matte! Hunden ligger och sover i sin korg men snart är det dags att vakna. Funderar på en till skogspromenad så hon får springa lös.


Längtar

...till sommarvärmen! Det här är perfekt vintervänter, max 10 minusgrader och lite snö. Hellre än slask och regn. Men ändå, tänk så skönt att gå runt i bikini. Ta båten till nåt mysigt ställe och grilla lite korv. Gå till stranden, ta ett kvällsdopp, ta med hunden till sjön en kväll utan att frysa...
Måste även berätta att jag har världens finaste. Han sa här om dagen att han ska göra mig till världens lyckligaste, jag smälte lite mer. Med honom känner jag mig trygg, glad och som en bättre människa ♥

Nytt

Nu ska här tränas! Köpte dem från mmsports.se. De förtjänar lite reklam :)

Weekend

Ännu en bra helg har passerat. Har varit med min underbara E ♥
Idag ska jag och hunden gå en riktig långpromenad för igår var inte matte i skick för att vandra runt med henne. I eftermiddag ska jag tillbaka till gymmet på riktigt. Förra veckan vart det 3 pass men alla var bara halvhjärtade. Idag kör vi igen!!! Ben och rygg :))
Ska sätta på en kopp kaffe nu så jag får lite mer energi!
bild från gymmet i somras. mycket hårdare i kroppen nu!

Torsdag

Halkade på parkeringen när jag skulle till bilen. Det är alltid en fasa när det är folk runtomkring. Man vill skynda sig därifrån men det gick inte, kunde knappt resa mig. Ännu sämre gick det att försöka skynda mig iväg. Gjorde illa benet rejält! Så jävla typiskt. Vet inte vad som hänt men ont som f*n gör det. Fast jag kunde inte hålla mig borta från gymmet, körde lite bänkpress, chins, mage och latsdrag. Imorgon får jag mysa med min finaste igen, då kommer det genast kännas bättre :))



Breaking news

I sommar ska jag vara med i fitnessfive!! Tror det är en mycket bra tävling att börja med. Man kör 5 olika grenar där man ska hinna så många reps som möjligt under 75 sekunder
  • Bicepscurl där tjejer kör på 30% av kroppsvikten
  • Bänkpress, 60 % av kroppsvikten
  • Benböj, egen kroppsvikt
  • Dips, egen kroppsvikt
  • Chins, egen kroppsvikt
Finalen går i Åhus. Tror inte jag har chans till pallplats men till finalen SKA JAG. Så nu vet jag hur jag ska spendera min lediga tid - på gymmet och i motionsspåret! Följde med Sara till gymmet idag trots att det är vilovecka men jag var tvungen att prova de olika övningarna. Tog det väldigt lugnt så det är egentligen inget att skryta med.
Nu ska jag slänga i mig lite Jack3d och ta en vända i elljusspåret. Sen kommer bästa hit och förgyller min vardag ♥
som jag har sagt förut så är Larissa Reis en stor inspirationskälla. Hon
har riktigt snygg kropp!

Älvpromenaden

Hemma från en prommis med hunden. Gymmet är stängt 2 dagar så jag passar på att ta en vilovecka därifrån. Tror det är välbehövligt nu! Då blir byrackan glad när hon får sällskap hela dagarna, hon är så mammig.


16:e

Ligger i soffan med 2 tröjor, filt och en hund på mig. Fryser jättemycket!! Hoppas det inte är nån förkylning på gång. Ska gå ut i skogen med min mysgroda snart, blir så glad när hon är glad :)


Söndag

Helgen börjar lida mot sitt slut. Har precis varit på stan och fikat, nu ska jag byta till träningskläder och köra ett pass med grannen. Mycket duktigt måste jag säga :)) Var ute på en långprommis i skogen på förmiddagen. En väldigt lycklig hund sprang så mycket hon orkade, jagade pinnar och hade sig.


Mys

Vi vilar lite på soffan :)


:)

It's friday!! Om 20 min ska jag & Sara till gymmet. Idag kör vi:
  • Benpress
  • Utfall
  • Bencurl
  • Benspark
  • Marklyft
  • Latsdrag
  • Liggande rodd
Sen kommer jag vara totalt slut men hunden däremot, hon har energi så jag tänkte ta med henne ut i skogen så får hon springa av sig utan koppel. Ikväll blir det mys med min finaste, imorgon eftermiddag ska vi till mamma på födelsedagsfika och på kvällen ska vi äta mat med annat trevligt folk sen se Hamilton på bio. Så ser helgen ut ♥

STOR eloge till mig själv

Var egentligen allmänt seg men jag tog mig till löpbandet ändå. Har kört 1 timme styrka och 40 min på bandet + hundpromenader. Har jättelångt kvar men med viljan klarar man det mesta. Gillar varken skryt eller spännisbilder men här kommer 2 st svettiga såna!


Torsdag

Riktigt härlig start på den här dagen, fick mysa bredvid underbaraste men när han åkte till jobbet låg jag kvar för mig själv en stund. Nu sitter jag här och dricker kaffe, ska strax bege mig ut på en till promenad med hundis i regnet. Kl 2 har jag en träningsdejt med Sara. Har förresten köpt nya löpardojjor, hoppas jag slipper få så ont i benhinnorna nu. Måste slita mig härifrån nu för det är några saker jag måste uträtta innan det är gymdags!


Mys i hundkorgen

<3


Pretty women

Nu ska jag till gymmet och ge axlar & mage vad de förtjänar. Sen när jag har duschat ska jag äta lunch framför Pretty women. Härlig film tycker jag! :)
fina julia roberts

Måndag

Idag har jag en del att göra, skönt. Då slipper jag krypa ur skinnet av rastlöshet! Har varit ute på 2 promenader med hunden och strax ska jag till gymmet o kötta ben. Eftersom jag använder träningskläderna en hel del har jag precis beställt lite nya. Gina Tricot har en ny kollektion.

KALL promenad


Beautiful day

Myslördag! Vaknade för ett par timmar sen bredvid finaste. Ska snart gå en promenix med hunden sen köra ett pass på gymmet, det 5:e den här veckan. Eftersom jag brände 1400 kcal igår och kanske kommer upp till 1000 idag är jag definitivt värd att äta på mc donalds ikväll. Sen blir det filmmys i skogsbo :)

Bjuder på några bilder från telefonen
Mattes tomtehund på julafton :)
Tomten & jag
Mamma & tomten
Jag & min stumpa

Onsdag

Har precis ätit lunch efter ett riktigt bra benpass på gymmet! Blir grymt besviken om inte träningsvärken infinner sig imorgon. Och tack Sara som fick iväg mig i tid :)
Snart kommer fikabesök sen ska jag ta mig till affären och köpa hårfärg. Utväxtsfärgning börjar bli ett måste nu! Det börjar även det där diskberget bli... Bäst jag tar tag i det också innan det blir mys med finaste ikväll ♥
bild på mig och skruttan i brist på annat. precis när jag hade hämnat henne =)



RSS 2.0