Tisdag

Har inget nytt att komma med. Vill göra nåt kul så om nån har en resa till bahamas eller så i bakfickan är det bara att säga till. Bjussar på en blandad kompott bilder så länge, jag vill ha sommar föralltid ♥
Bilden längst ner var jag bara tvungen att lägga in ;))












Sur

Vaknade 9 imorse, tittade ut och det var molnigt??? Why? Skulle hämta hunden vid mamma och åka ut till min låtsaspappa och småsyskon för att sola & bada. Hoppas det blir fler fina helger :)
Igår var jag chaufför åt en gäng fyllon på power meet i västerås. Det var kul att titta på alla bilar faktiskt!

Nu tänker jag lägga mig och titta på film och vara sur för att det vart dåligt väder. Ska i alla fall ÄNTLIGEN få se water for elephants, har velat se den så länge :)



P&L

Vill bara meddela att det var såååå roliga dagar i borlänge förra veckan. Det var fest på campingen dygnet runt även om jag kanske sov mig igenom en del av dem. Startade ett par mornar med redbull/vodka. Har aldrig i hela mitt liv kännt mig så ofräsh som där. Uäääk! Aldrig mer tält. Men det spelade inte så stor roll just då, njöt bara av stunden.

Det blir ju som ni kanske vet inte så bra bilder med iphone när man försöker fota på långt håll. Men jag lägger upp ett par stycken ändå :)

Vi invigde vår festival med paolo nutini som jag aldrig hört förut

men som överraskade och var sjukt bra!

Lykke Li

Sick puppies

KINGS OF LEON!!

Volbeat

Äkta festivalbild, sista dagen. sliiiiteeeen

 

såg en massa mer bra artister som tex Veronica maggio(!), the sounds, the ark, bob dylan, deadmau5, 30 seconds  to mars, mando diao mfl. TOPPENVECKA! Men samtidigt har det aldrig någon varit så skönt att få komma hem och sova i riktiga lakan och ta en dusch när man vaknar :)

 




RSS 2.0