Sunday


 



This is big

Ååh äntligen helg!! Mycket nya intryck och personer att lära känna på ett nytt jobb. Men de är så snälla och goa mina arbetskamrater =)
Titta vad jag fick idag, alldeles egna visitkort. Overkligt!

 

 

 

Nu bär det av till gymmet. Lite senare kommer renoveringshjälpen och ikväll åker jag till fagersta. Imorgon bitti är det body pump, betyder att det vart en 6 dagars träningsvecka. Inte illa!

 

 


The hulk

Nyss hemkommen från veckans andra pass på gymmet. När man tränar "på riktigt" vill man verkligen inte förstöra det genom att äta dåligt. Därför har jag lite ångest att det vart (för mycket) alkohol i Lördags. Hade suuupertrevligt men det förstör så mycket, fast å andra sidan lever man bara en gång. Och som grädde på moset fick jag vara med min stumpis som jag saknat så mycket! Nåväl, vad jag babblar :)

Idag körde jag rygg & lite biceps. Som sagt så är alex guld värd, verkligen en jättebra tränare. För nån vecka sen började jag köra marklyft. Just den kan han inte vara med på eftersom han har diskbråck... Idag gjorde jag 5 set med 6-7 reps på 75 kg. Great!





















Den ser ut såhär, finns naturligtvis många olika tekniker men jag gör den med böjda ben.


Farbror doktorn

Ska till sjukhuset imorgon, får se om de har nån lösning... För nån vecka sen gjorde jag illa mig på gymmet, tog för tunga vikter utan att vara riktigt uppvärmd. Nu ser man hur viktigt det är att vara varm innan man kör för hårt. Mamma som jobbar inom sjukvård sa att det kan vara muskelfästet som blivit inflamerat. Kan nämligen inte använda den muskeln alls.. Men är det riktigt illa kan man dra av muskelfästet om man fortsätter använda den. Det har inte gått över än så nu ska doktorn få titta.

Håller tummarna att det ser ok ut....








Onsdag

Veckans tredje gympass avklarat. Idag vart det ben & mage :)
Eftersom jag fick gå själv idag vart det lite lättare men fler reps istället. Förra veckan slog jag personligt rekord i benpress, 180 kg på 6-7 repetitioner. Inte illa tycker jag.


Proteiiiindriiink

 

 





Söndag

4 koppar kaffe senare - fit for fight.

Tänker ha en typisk söndagsdag. Har fått ont i halsen så nu är det 3 filmer påväg, tänker nog inte göra så mycket mer än så idag. Fast innan jag ska bädda ner mig i soffan måste jag ut på en promenad, krävs lite frisk luft.. Samt en sväng till affären. Och just ja, bokade ju tvättstugan... Och ikväll skulle jag ju laga mat med grannen. Typiskt, min filmsöndag är förstörd :-)

Kan passa på att rekommendera en film, The experiment. Om ni inte sett den är det ett bra val!




Peter Marshall

"När vi längtar efter ett liv utan svårigheter, påminn oss då om att ekar växer sig starka i motvind
och att diamanter framställs under tryck"

- Peter Marshall



vad är det för dag?

FREEEDAG!! :)

Har jobbat och varit på gymmet. Har tränat ca 4 veckor med alex nu, 3 av dem har vi varit där 5 dagar i veckan. Det känns helt fantastiskt. Att träna med honom var det bästa jag kunde ha gjort. Cred till dig raring! Många tjejer vill inte köra ren tyngdlyftning eftersom de är rädda att få för stora muskler. Men det är ingen risk, för det första är det inte lika lätt för en tjej att få såna muskler.. Men det är sååå kul när man märker att det går att lägga på mer vikt. Och att ha nån brevid som peppar, har aldrig varit såhär kul att träna. Har dessutom tappat några centimeter runt midjan, det är ett plus :)

Nu ska jag höppa in i duschen och göra mig klar för
bio - Paranormal activity 2!
See you


Till min pt :-)

 

 




L O V E

 


 

 


Nu kör vi

Innan träning

 

 



2010

En försenad sammanfattning av året. Bättre sent än aldrig :)

började på mitt nya kontor på Handelsbanken i Stora Tuna

Snowboard i Romme

Fyllde 20

Första tatueringen

Andra

Hjälpte morfar att kratta löv :)

 

Lady gaga med min sötnos

Grillade

Var med min blondis

Var på kräftfiske

Kräftskiva

Putte i parken

 

Bjöd mamma till turkiet som födelsedagspresent

Rock'n'roll

 

Julafton

Juldagen

Nåt gick snett

Sätter tummen upp för det gångna året

Och så får vår fina bild på nyårsafton avsluta det hela :)

 

Tack för mig!

 

 

 




RSS 2.0