Monday

Helgen var grym. I Fredags var den omtalade alfahannen här med en till medlem i flocken. Skämt o sido, Sara skulle hämta sina kläder vi beställt från Gina. Älskar förresten leggingsen! Sedan skulle jag ta hand om en liten sjukling. Vi tittade på Let´s dance, solsidan och början på en film. Köpte med mig ostkrokar, popcorn och stjärnor. Mummmms:)

Även lördagen spenderade jag med ett par gulliga tjejer. Var med Wallén och Talliz på stan efter att mamma & co varit hos mig och fikat. Sedan tog jag polon och åkte till Brovallen. Störttrevligt sällskap hörni, stort tack för det!

Och idag, ännu en dag på banken min. Har hunnit med att städa, diska, laga mat och träna sen jag kom hem. Nu blir det duschen och efter det ska jag kika på Cabin Fever. Ingen ny film precis men den verkar awesome :)









1 år

Kom plötsligt på att idag var det 1 år sedan jag tog det lilla rosa kortet. Tänk att tiden gått så fort. Ibland får jag samma känsla som när jag satte mig i bilen första gången helt själv. Det var bland det roligaste jag gjort. Och speciellt nu när det börjar bli vår och man kör på asfalten, då är det otroligt kul att
köra bil!




Smickrande...




Vanlig dag på jobbet

;)

 


Shutter Island

Igår såg jag Shutter Island. Tycker den var riktigt bra! Mycket spännande. Och med en liten twist på slutet som man inte hade väntat sig. Den handlar om en ö som kallas Shutter island, där de farligaste fångarna behandlas på mentalsjukhus. En kvinna som begått mord har rymt från sjukhuset som ligger utanför Boston. Rymlingen antas gömma sig på ön, vilket gör att kriminalkommissarie Teddy Daniels skickas dit för att hitta henne.

 

Se den! 8 av 10 igelkottar :)

 

 



20 barre

I fredags vart man stor och lämnade tonåren bakom sig. Åkte från jobbet till system bolaget. Var naturligtvis tvungen att testa;) Och sedan vidare till mamsen. Det var flera som inte kom, lite oshyst eftersom det var min 20-årsdag men men... Det var i alla fall trevligt med de som kom! Käkade smörgåstårta osv.

På lördagen kom min "morfar" och grattade mig, av honom fick jag pengar. Det är alltid bra att ha. När han fikat klart åkte jag & mamma till ludvika där jag skaffade en tattoo:) Och på kvällen kom mina älsklingar och firade mig hemma i lägenheten. Det vart himla trevligt faktiskt, lite väl mycket förfriskningar men ska det va så ska det! En lyckad helg, och det tackar jag mina närmaste för <3


Lite pics

Jag & grabbarna grus

En del av presenterna

Mina 2 gull hjälpte mig göra iordning inför kvällen. så hade vi lite tacomys:)

Så småningom kom 2 andra godbitar =)

 

Sådär ja, enough. Ha en bra måndagskväll. Nu ska jag ut och gå en promenix med lite music i mina öron :)

 

 

 

 


shoes

Skor är min passion. Nu har jag hittat ett par till som SKA finnas i min samling i vår. Lär ta och leta på dem i butik eller helt enkelt beställa från hemsidan. Fräsiga.

 

Om ca 15 minuter ska jag befinna mig hos frissan så nu lär jag kila. Byyyyeee!

 

 

 


Söndag

söndagar och måndagar är de jobbigaste veckodagarna. Inte för att jag vantrivs på jobbet utan för att jag verkligen hatar att gå upp tidigt. Väckarklockan är min värsta fiende ;)

Måste bara upplysa er om att jag fyller år om 5 dagar, då blir jag gammal tant. fyfasen. Har köpt en present åt min tjej som också blir stor om ca 2 månader. Var tvunget att köpa nu mer kan jag inte säga. Måste hålla det hemligt en stund till, hoppas i alla fall hon blir glad =)

Nu måste jag laga mat, den lär inte göra det av sig självt :(



Romme

Drog en sväng till romme och åkte lite bräda. Perfekt väder, och perfekt i backen. Var tänkt att jag skulle åka med moster & kusin men det vart ändrade planer. Fick annat sällskap =)

 

 

 

 

 

Nu är jag tröttttt. lär dock städa lite och göra mat tills imorgon för då är det måndag och jobb igen. Ha det bra, pussss

 

 


HEEELG!

Jag älskar fredagar! Och den här fredagen var alldels för härlig, det kändes som att det kommer bli vår snart. Det var underbart att köra bil hem från jobbet när det var soool och bar asfalt. Har uträttat lite ärenden efter jobbet, och nu är jag äntligen hemma. Ska försöka masa mig iväg igen och handla lite mat till kvällen. Imorgon ska jag fika med mina sniiigga tjejer på vallonen. Myys:) Har även söndagen planerad, då blir det snowbooooard! Så jävla skönt.

Nåväl nu beger jag mig. puuuussss





RSS 2.0