Lördag

Dagen har hittills bjudit på bilåkande och besök hos släkten. Pappsen fyllde år i veckan så vi vart bjudna på lite mat och tårta. Skulle även kolla bilen eftersom den varit lite underlig, men troligtvis kom pappa-bilmek på problemet. Nu på kvällskvisten har jag bara varit hemma och myst med min sötnos.

Kvällen bjuder på Robinson, och efter det The Amityville Horror. En jäkligt bra Skräck/Thriller från 2005. Har sett den ett antal gånger men det är verkligen en film i min smak. Himla läskig att se själv men jag får sova med lyset tänt :). Att den är baserad på en verklig händelse gör inte saken bättre om jag säger så! Och eftersom jag tror på övernaturliga ting så blir den ju ännu bättre.

 




Trevlig Lördagskväll =)





Lite av varje

Kul att bilen börjar med att krångla... Var så glad att ha en bil och kunna åka vart jag vill när jag vill. Nåt skumt fel, går inte att lägga i växlarna ibland. Men det har bara hänt när jag kört den än så länge, ska tvinga med Micke på en tur när han kommer hem. Har inte varit speciellt händelserik dag och kommer nog inte att bli heller, började med ett träningspass. Dock är jag förkyld som en dåre så det gick inte så vidare bra.


Nu ska jag surfa in på Ginas hemsida, börjar klia i fingrarna :). Sen kanske laga lite mat, har inte ens ätit frukost än. Great!



Det lilla rosa kortet

Vem har fått korkort då?! JAG SÅKLART! Äntligen klar. Vill ni ha skjuts så ring, anytime :)


19 år

Ännu en dag närmare pensionen... Vilken tråkig ålder förresten. Inte har jag tagit körkort än heller. 18 år körkortsåldern, och 20 är systembolagsålder! 19 skulle jag kunna hoppa över, fast man får ju presenter ;). hihi.

Oops, nu plingar det på dörren!

Brittan och jag

Vid busshållsplatsen står två små pojkar i 8-9 års åldern. Efter en stund kom en pojke fram och frågade:
- Är du Britney Spears?
- Haha nej!
- Okej, men du ser ut som henne....

Hahahaha not.


Melodifestivalen??

Vad är det som är bra med Caroline af ugglas låt?! Jag tycker den är riktigt hemsk. Visste inte vart jag skulle ta vägen när den vann över Star pilots låt... Kan inte förstå hur vissa säger att Sverige kommer ha en chans i Eurovision om den vinner??? Men men, smaken är olika. Personligen tänker jag aldrig mer titta på melodifestivalen om den vinner. Punk slut, det låter gräsligt!


Så har du aldrig sett mig förut

Det är temat på morgondagens studentfest! Jaha?? Vad ska man ha på sig då? Det är dagens stora fråga.... Kanske skulle ha tänkt på det lite tidigare men man kan ju inte ha koll på allt, right? :)

Jag vet i alla fall inte, förslag? Blir tokig!


Såhär?


Såhär?


Såhär?


Såhär?

I DON´T KNOW!!!

Män som hatar kvinnor

Jag är en filmälskade, som alla säkert redan märkt. I Tisdags var jag med min mamma på bio, vi såg män som hatar kvinnor! Eftersom jag inte läst boken visste jag inte riktigt vad den handlade om.. Men jag vart inte besviken. Kan inte förstå hur en sån bra film har fått 3 av 5??? Av mig får den 10 av 5! Jag tycker det är en av de bästa filmerna jag sett, och det säger inte lite! Nu är det ett måste att läsa triologin av Stieg Larsson!

Och hon som spelar "Lisbeth Salander" är så underbar. Kan inte säga annat än att filmen måste ses.







RSS 2.0