30 december

Näst sista dagen 2010. Undrar om man skulle slå till på ett nyårslöfte? Nja, tror vi skippar det i år. Har precis varit på gymmet med min neighbour. Nåt som spökar i högra armen, den är inte alls bra... men efter några gånger till kanske det börjar rätta till sig.

Nu ska jag laga en sen kvällsmat, och efter det ta en lååååång dusch!
Ska nog fixa till en resumé av det här året sen :-)




4 dagar...

...kvar till THE DAY. Julafton alltså. Måste ju säga att jag inte är riktigt lika exalterad som förr. Börjar jag bli gammal nu? I Fredags på julbordet trodde flera att jag & min arbetskamrat var syskon. Det är ju positivt men jag hoppas att de trodde att hon var storasyster eftersom hon är 13 år äldre. Märks inte i sättet, syns inte heller för den delen men jag vill inte bli tagen som den äldre, hahaa.. ;)

Nu ska jag ut på en promenad i kylan. Lär hålla i gång mitt lovade schema.. även fast min partner är ute på villovägar den här veckan. Har även varit och tittat på tapeter & golv. Inom en snar framtid får jag ett "nytt" kök, lovely!

Brrrrrrr, ut i det kalla.

För 361 dagar sen.. :-)

 




Jason Statham

Tittade just på the expendables med bla Jason Statham...mmmmm...






Mållös

Gladare människa får ni faktiskt leta efter.. Behöver inga julklappar alls.
Firade med ett riktigt hårt pass at the gym med min granne, som förövrigt är guld värd :-)



Stressmåndag

Som rubriken lyder så har det varit fullt upp, och är fortfarande innan jag kan ta't lugnt. Jobbade till 4, tog ett 80 minuters gympass, lagade mat, stoppade i tvättmaskinen, diskade, städade lite.. Och nu måste jag hänga tvätt, lägga in kläder i garderoben som alltid hoppar ut i stora drivor av nån anledning. Dammsuga, och diska lite till, duscha. SEN mina vänner är det kväll :-)

Nu har jag & grannen kommit överens om att köra träningsläger ett tag framöver.


Nu kör viiiiii



Mami

 

 

Min underbara mamma. Vad skulle jag göra utan dig?

 

 


Som hittat

Kikade på hemnet, hittade mitt framtida hem. Kan bli mitt för den minimaliska summan av 27 miljoner som utgångspriset är :-)
Huset är i Alingsås.






5 December

Här snackar vi bakfylla.... Åt just för första gången idag. Men kul var det! Tack bästa Johanna, och alla andra gullisar som gjorde kvällen kanoners ♥

Kan även passa på att ge en puss till M

 

 


Red

Igår kväll efter jobb & träning tittade jag på Red. En ganska ny film med bla Bruce Willis i huvudrollen. Riktigt bra faktiskt. Det är alltid kul när man hittar en sån som visar sig vara över förväntan.
Den handlar om några pensionerade CIA-agenter som en gång var de bästa. I den korrupta branschen är det många som är ute efter dem, och anklagar dem för mord. Så för att överleva samlar de hela gänget igen.

Den får 4/5 mössor!

 

 


Mix Megapol

Jag säger bara...sjukt. Är fortfarande i chock, så himla knäppt! Om ni har möjligthet ska ni lyssna på Mix Megapol 16.35 imorgon :-)




RSS 2.0