Underbar dag

Dagen har till största delen spenderats hos hanna i knutsbo. Jag undrar när vi ska ha tid att träffas hela klassen igen, det lär nog aldrig hända... Mysigt var det i alla fall. Det kan vara trevligt med lite sällskap, de flesta bara jobbar och jobbar. Det lär vi göra om :). En av de roligaste sakerna sa förstås blondinen till vänster om mig: Varför vill man hoppa från det där hopptornet? (som var på bryggan) Man är ju ändå i vattnet på en sekund. Hon med sina miljoner funderingar =)


Jag & Hanna


Johanna och jag


Haha, johannas fötter. Men det var en sån somrig bild!


Solen sken heeela dagen



Kanin

Tittade på Google och fick se den här av en slump. Den här jättekaninen vägde 10,5 kilo. Huvudet är ju större än människans?! Jag har en liten krake hemma hos mamma som kanske väger 2 kilo. Den här är ju hemsk! :P


....

Tackade nej till sommarjobbet på europcar. Det är dåliga tider och många är arbetslösa men jag vill inte jobba under vilka villkor som helst. Jag tänker inte berätta exakt vad eftersom alla får bilda sin egen uppfattning om det företaget. Jag håller mig till min bank! Nu ser jag fram emot det, och man lär sig av sina misstag sägs det...

Idag ska jag städa lägenheten, den ser hemsk ut eftersom jag inte varit hemma på hela veckan ;)

Ångest

Det är jobbigt ibland. Jag vill inte jobba på måndag för det är så FINT väder. Jag har ingen bra magkänsla inför jobbet jag ska börja på, känns som att jag inte kommer trivas där med tanke på lite olika saker. Men samtidigt vill jag ha pengar. Jag ville festa idag, men ändå inte av ett par olika anledningar. Det vart dock ganska sent hos mamma så det gjorde att jag inte hade något annat val än att låta bli. Det är inte lätt när det är svårt!

Nåja det kanske löser sig.

Dagen

Här har jag befunnit mig nästan hela dagen. Fick en fin röd-brun bränna... Ska fortsätta steka imorgon när jag har uträttat några ärenden. Känner mig väldigt nöjd med att vara arbetslös just nu. Allt löser sig, som det verkar just nu i alla fall. Det ser ganska lovande ut i höst ändå. Och jag har ju faktiskt 6 veckor sommarjobb ;)





Underbart väder :)

Oops

Råkade bjuda på en väska igår som är på väg hem till mig snart =). Antar att den inte är äkta med tanke på utropspriset, men vad gör det. Den är ju fin i alla fall. Kanske inte det smartaste att shoppa upp alla pengar, men det är så kul!




Morning

Hur härligt var det inte att vakna och titta ut genom fönstret när man såg klarblå himmel och soool?! Ska ut på landet och steka idag, passar på att vara i mammas hus när dom ändå inte är hemma. Så vi får väl se om jag ser ut som en kräfta sen :)

Vi hörs!
Puss

Clean

Var med i en auktion på Tradera och vann den här parfymen. Har dock inte luktat på den än så det blir en överraskning. Men jag har hört många som tycker att den luktar gott. Nyduschat. Och det vart dessutom till ett mycket bra pris om man jämför med priset i handeln.




Snart ska jag och älskling åka till McDonalds och äta kvällsmat. Mest för att få såna där fina Coca Cola glas. Har ett här hemma och det har man ju ingen nytta av så vi måste öka på samlingen lite =)


Vila i frid


Igår kväll fick min mormor en hjärnblödning och dog senare imorse. Kan inte förstå det än. Hon har alltid funnits där... När sånt här händer förstår man att livet är för kort. Det  hände så plötsligt.

Kommer sakna dig jättemycket. Hoppas du har det bättre där du är nu.

Pappas flicka

Ja när det gäller såna här saker, då är jag minsann pappas flicka. Bara att tacka och ta emot liksom! Han har köpt en Polo som jag använder och åker i men nu ska han nog sälja den och köpa en sån här grunka istället. Ganska glassigt att ha en cab på sommaren :)



Chrysler Stratus 2,5 V6

Nämen

Har varit på stan och shoppat, och lunchat med Ellinor. Var bara tvungen att köpa när det var rea :P


REA!


Och de här från GoJane beställdes. Börjar få en ganska stor skosamling nu, tycker i alla fall min älskling =)

Fynd


Gick förbi Kicks och såg att de hade 70 % rabatt på jättemycket saker. Gissa vem som ska dit imorgon och shoppa?! 45 :- för den här lilla godbiten! Imorgon är det ju midsommar också, känns dock inte riktigt så va?

I´m in love



De passade som en smäck, ÄLSKAR DEM!!!



Spännande

Ska gå och hämta min nya dator! Roligt med nya saker :)


En sån här liten rackare...

Balmain

Är så sugen att köpa de här från Tradera. Balmain-inspirerade skor! De är så underbara, utropspriset ligger på 799 kr men det vore dom absolut värda.






13.26

Har precis ätit lunch. Måste ut och gå en promenad tror jag, har i princip bara setat här och degat framför Carrie och gänget.. Så nu är det på  tiden att nåt händer! Hur ska det här sluta? Är totalt uttråkad efter 3 dagar som arbetslös :P

Kan börja med att roa mig med att proppa in all tvätt i garderoben. Senare får jag i alla fall gå på födelsedagskalas, och efter det träffa mina efterlängtade tjejer en stund! Skönt att komma tillbaka ut i civilisationen. Tur för mig att de glömde några saker här :)

Sex and the city

Sitter och kikar på Sex and the city, säsong 5. Hoppas att jag också kommer vara som dom är i den åldern. Inga bekymmer. Tar bara dagen som den kommer. Längtar tills den nya filmen kommer ut!



"Carrie Bradshaw"

Shoppingsugen

Är hemma hos mamsen för tillfället. Var tvungen att hälsa på en sväng eftersom hela familjen åker till Cypern på Torsdag, snacka om lyx! Det vore lite skönare än att vara i det här tråkiga och kalla landet, men i höst är det nog min tur :). Blir antagligen en sista minuten till nåt SOLIGT land.

Är så sugen att shoppa. Jag och älskling ska åka till Västerås nästa helg, men det är ju långt kvar! Funderar på att beställa nåt från...Nelly kanske? Men jag vet inte vad jag vill ha heller..


Nu ska jag ut och klippa gräsmattan, jag är väl tvungen att hjälpa till lite då :-)

Presenter



En del av presenterna jag fick på studentdagen! Skulle absolut kunna gå de här 3 åren igen, det har varit den bästa tiden i mitt liv hittills. Lite deppigt nu på Måndagen när man officiellt är arbetslös. Men det kommer säkerligen bättre tider :)

21.28

Hela dagen har gått åt till onödiga saker känns det som. Och hela dagen har det varit sämst väder, blir så trött på det! Började med att städa hela lägenheten (nästan). Tvätta, diska, dammsuga, torka golven och plocka undan allt... Åt lite mat, gick och solade solarie, åkte till både mamma och pappa för att hämta saker och var hemma för ca en timme sen. Inte så roligt.

Imorgon är det Måndag, kommer vara deppigt. Då är jag arbetslös på riktigt! Får väl sätta mig med laptopen i soffan och söka alla tänkbara jobb så känns det nog lite bättre ;)

Det är över nu

Då har man tagit studenten då. Med blandade känslor om man säger så. Det ska såklart bli skönt att slippa prov och läxor, men och andra sidan så kommer jag sakna mina älsklingar så mycket. Nu när jag har gått ut gymnasiet kommer vi inte träffas varje dag som det har varit. Jag hoppas och tror att vi fortsätter träffas, och prata med varandra ändå. Skulle bli väldigt ledsen annars. Vi har ju kommit så bra överens. Jag har ingen aning om vad jag ska göra i höst, vilket känns ganska jobbigt att inte ha några planer.


Lite bilder från balen och studenten =)


Jag och min kavaljer




  
Fina tjejer, <3


Jag och Sara Rara Underbara

       


Min klass på champagnefrukosten


Jag och bästa Tallen

 
Mina bästa blondiner

   
Daniel och Sandra


HP3 <3
                                           

Skooooor

Har länge velat ha de här skorna, men de har inte funnits i min storlek. Nu när jag tittade in på H&M´s hemsida så fanns det ett par 39or till mig, dessutom är de på rea och kostar nu 249 kr. Kan det bli bättre? Hoppas de passar bara...


Vad vore en bal på slottet


Första bilden på mig och älskling. Fler kommer när jag fått alla bilderna skickade.

Var en rolig kväll även om jag hade högre förväntningar. Lite trubbel med bilen innan vi väl kom dit bara, en gammal rackare som inte kan stå still eftersom den blir överhettad då. Men annars vart det lyckat :)

Nails

Var tvungen att ordna naglarna idag eftersom jag har tillräckligt att göra ändå imorgon. Ska först gå upp och duscha, sedan iväg och köpa present till svärmor, sola solarie, till frisören och sedan iväg på STUDENTBAL!!! Börjar bli nervös faktiskt, både för det och inför Fredag när det är studenten!


Studentpresent?

Visst brukar väl studenter få presenter när dom gått ut skolan?? I så fall vill jag ha någon av de här... Snälla? Den som har nån miljon till övers kan väl offra sig ;)




Bilder lånade från blocket.se

Nattblogg

Har haft en kanonkul dag med mina sötnosar. Vi började med att göra oss klara hemma hos mig. Åkte sedan vidare för att kika på cruising men regnet bara öste ner och vi hade ingenstans att ta vägen så vi brummade tillbaka hem till mig. Jag, Johanna och Wallén grillade på min balkong och efter ett tag kom Sara, Huong, Hanna, Sandra och Vickan. En hel drös alltså :). Hade det jättemysigt och tittade på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen".

Var nyss ute på en till raggarrunda, ganska mycket folk ute faktiskt. Hemma igen, och snart kommer ett gäng fyllon hit på efterfest. Hurra.....


Korv med bröd


Sötast

Dagens...

...sysselsättning har varit skolan i några timmar. Var och lunchade med tjejerna :). Fick reda på att jag får G i Engelska B, lite surt eftersom hon sa att jag haft VG på flera test men hon bedömer väl efter något annat. Jag har ju i alla fall gått kursen! Var även till solariet idag igen för att få lite mer färg (och fräknar tydligen). Snart väntar ett pass på gymmet, härligt att svettas lite.

Imorgon blir en rolig dag, ska först till skolan och prata betyg, sedan makeuprådgivning på kicks och efter det SHOPPING i Västerås! Härligt att spendera lite pengar. Visar vad det vart för gamla trasor sen :). Lördagen blir ännu bättre, med mina bästa tjejer <3


Måste byta om, bye!



Parfym

Fick hem en ny parfym som jag beställt här om dagen. Luktar jättegott! Kyle Minoge - Sweet Darling.


Annars har dagen bjudit på skola i några timmar. Gjorde klart projektarbetet så nu finns det inget mer att göra i någon kurs. Och nästa fredag tar vi studenten?! Tur att vi har mycket planerat med klassen nu, vill inte skiljas från dem! Kommer sakna!! Efter vi gjort klart det vi skulle var det solarietajm för att få lite mer färg. Och nu sitter jag här efter ett pass på gymmet :)

Ska gå och duscha nu, sen laga mat till älskling. Snällt va? Och vika tvätt, ännu snällare!

I taket lyser stjärnorna

Igår kikade jag och Micke på I taket lyser stjärnorna. Tror att jag tycker den är snäppet bättre än honom eftersom det inte riktigt är hans typ av film. Den är lite seg och inte världens bästa film men den är väldigt fin och med ett bra budskap. Grät en skvätt för den är ganska sorglig. Helt klart sevärd :)

 



RSS 2.0