vinst

Hela 4 vinster! Totalt 153 kr... hmm undrar vad jag ska göra med vinsten. Kanske lägga den på min nya lägenhet?

:)

 

 


Sunday

Imorgon är det jobbtajm igen. Känns drygt att behöva gå upp halv 6 igen, men efter i fredags är jag glad att jag har nåt att gå upp till:)

Även igår höll jag mig lugn, var himla nära att gå ut men det vart inställt. Var tvungen att skjutsa mami och vara barnvakt åt småsyskonen. Lika bra, skulle till farmor nu på dan och få lite mat. Det var trevligt med henne och bästa pappsen. Har även kikat på en lägenhet, gillade den faktiskt. Har även gjort något, med sorg i hjärtat. Haha skämt o sido. En av mina arbetskamrater tyckte jag var knäpp som hade så mycket skor. Han sa att om jag hade satsat mina 25 000 kr i rysslandsfonden hade jag varit rik idag. Jag tror honom :)

Nu ska jag diska den där disken som alltid väller upp och envisas med att komma tillbaka!




Lördag

Näsan rinner men halsen är mycket bättre. Skönt :)
Gårdagen var horribelt tråkig... Satt i min soffa och undrade när dagen skulle ta slut. Mot kvällningen tog jag en tur till solariet och sen, i brist på annat så åkte jag till stan och kikade på Så ska det låta, lite talang och en halv film. Bättre det än att sitta själv. Ikväll därimot är det jag som är chaufför åt mamsi... Samt "barnvakt" åt mina småsyskon när de är ute och roar sig. bäst att vara snäll nån gång ibland.


nu duschen!

Från gårdagen..

 

 


sick

38,2 feber halsfluss IGEN och förkyld. Kul.
Är därför hemma från jobbet idag.

Kan inte förstå hur jag kunde vara timvikarie förut, då hade jag flera dagar, ibland en vecka av ledighet. Nu har jag varit hemma några timmar och jag är så uttråkad... Ska åka och handla lite snart, lär väl slita ut soffan tillräckligt ikv. Eftersom jag inte har så mycket för mig tänkte jag lägga upp en bild på mina nya älsklingar.






Snigg

 

 

 


Friiiiidaayyyyy

Fredag ännu en gång. Ikväll blir det mys med ett par gulliga tjejer ;)
Jobbade till 3, sen fräste jag till min puma som väntade här hemma. Vi tittade på en lägenhet i stan. Skulle vara himla skönt att bo där, mycket närmare till allt. Har till på måndag att bestämma ja eller nej. Efter det var vi ner på stan och shoppa lite smått & gott :)

Ska göra iordning lite chirre och dirre som vi köpte, muuuuuuuuuuums.


 

 



Glad påsk!

Igår var jag till gymmet i 1,5 timme på förmiddagen sedan styrde jag kärran till mamma. Åt lite påskmat, mös, tittade på Talang 2010 och spelade yatzy:) Hur mysigt som helst när hela familjen var samlad.


2 coola ägg på påskbordet



:)





April april

Har faktiskt inte bivit lurad än! Har blivit det så många andra gånger, speciellt på jobbet så det kompenserar den här dagen. Men jag har hört lite smått och gott från olika tidningar.

Har ett par andra saker att berätta. Först och främst så vart min lilla kärra påkörd igår på en parkering. Gubben som körde bilen tittade bakåt, vet inte om han såg mig men han började backa och backade rakt in i min bil. Jag tutade så att han skulle förstå att han gjort det. Men han vände sig om och tittade på mig och åkte sen vidare. Schyrre. Och idag råkade jag få virus på min jobbdator, inte så lyckat kanske. Hade ingenstans att jobba på 1,5 timme och supporten har fortfarande inte fixat det. Fuck. Hörde verkligen hur blond killen i telefonen tyckte att jag var.... Förlåt!

Ni får ha en bra påsk, jag ska byta om och sen åka till Dessireés hudvård här i stan:)

 

 






RSS 2.0