Lovely


Den här fina klänningen är påväg hem till mig!

 

 



New moon

Igår, eller inatt kanske jag ska säga såg jag New Moon. Var till Västerås med Sara, Huong och Malin! Tack tjejer för en super rolig kväll. Filmen var inte lika bra som ettan men det visste jag redan eftersom jag läst böckerna. Men jag är inte besviken, den är absolut sevärd! Aldrig fel att se finaste Edward ;)

Kom hem runt 5 imorse och somnade en timme senare och vaknade runt 11 av ett sms av en blondin som ville ha med mig ut på ett träningspass. Det vart ca 40 minuters konditionsträning. Nu fattas bara lite sit ups och armhävningar sen jag gjort mitt för idag!

 

 


Fredag den 13:e

En ganska läskig dag även fast det är mest vidskepelse! Har klarat mig än så länge :). Nu har jag tänkt ta en promenad, handla lite mat och annat smaskens till kvällen sedan sätta på nån bra film. Känns som att jag har haft människor runt omkring mig 24 timmar om dygnet. Är inte van att jobba helveckor... Så nu blir det en lugn kväll.

MEN, imorgon gott folk så har jag andra planer! Mange Schmidt kommer till Fagersta och det vore ju himla kul att gå dit.. Så förhoppningsvis bär det av för att se honom =)


Nu blir det fredagsmys om det så är det sista jag göööör!

 

 


Mumma

För nån dag sen beställde jag hem ännu ett par till samlingen. Måste snart köpa mig ett par låga att ha till vardags. Men de var ju så himla fina...? :-)





-

Empire of the sun - we are the people

We can remember swimming in December,
Heading for the city lights in 1975
We share in each other
Nearer than farther
The scent of lemon, drips from your eyes
We are the people who rule the world
A force running in every boy and girl
All rejoicing in the world
Take me now
We can try
We lived an adventure
Love in Summer
Followed the sun till night
Reminiscing other times of life
For each every other
The feeling was stronger
The shock hit eleven
Got lost in your eyes
I can’t do well when I think you’re gonna leave me, but I know I try
Are you gonna leave me now
Should you be believing now









091004

Hallå!
Idag skulle jag åka till Västerås och jobba men det gick inte speciellt bra att starta bilen när jag kom ut och skulle iväg. Lite lagomt irriterande. Batteriet var nämligen slut. Pappsen kom och bytte det så nu går den som en klocka igen!

Igår beställde jag och en blondin ett par skor från Nelly och som alltid så tycker vi om samma saker. Det fanns inget annat att göra än att beställa likadana skor än en gång. Vi kommer ha de grymmaste fötterna i stan!


 

 





RSS 2.0