Shopping

Var en sväng till västerås igår och handlade. Köpte en mobil på Media Markt, alldeles för dyr. Men det är lika bra att köpa en bra så det inte blir som med min gamla som är rutten. Nu får jag stå ut med den här ett tag... Shoppade även 2 tröjor, en topp, underkläder och en axelremsväska. Tröjorna som var från Gina tricot var på halva rea-priset! Perfekt :)


Idag blir det bilkörning, om det inte snöar allt för mycket. Kan det inte bara vara sommar året om??


Underbart

Ännu en dag på banken. Åh så härligt att stiga upp 6 på morgonen och höra fåglarna kvittra... not. Nu sitter jag i alla fall här, redo att gå till bussen! Igår fastnade bussen på väg hem och kom ingenstans på ca 15 minuter eftersom det var extremt halt. Då kände jag att snart får det vara nog med kollektivtrafik ;P. Men vad gör man inte, måste ju hålla ställningarna på min bank.

Jobbade i Måndags, toppen att tjäna lite cash. Dock är det inte riktigt lika roligt att tänka på att vi snart tar studenten och då är det ett måste med jobb, om man inte väljer att plugga vidare vill säga :)



Okej, måste kila!


Helgen

Har laddat mp3n full med låtar för imorgon ska jag gå en låååång promenad. Ska hem till mami och mysa med Let´s Dance. Måste övningsköra lite också, så håll i hatten gott folk! Men först skola, underbart med sovmorgon! Efter skolan  ska jag till stan och bränna lite stålar ;). Man måste ju hitta på nåt sätt att göra sig av med dem, right?

Helgen blir lugn, tyvärr. Är på festahumör men min lillasyster ska tydligen sova över här så jag måste väl hålla mig inne. Ska träna bort det suget, behöver ju inte hälla i mig onödigt mycket kalorier i alla fall! 


Nu ska jag kika på The sisterhood of the traveling pants 2  =)


Med min favoritskådespelerska "Serena"


Empty

Vill att det ska hända nåt roligt!!! Nåt drastiskt och stort. Känns som att dag ut och dag in bara går förbi mig. Måste börja fundera på vad jag ska göra resten av mitt liv, högskola eller inte? Kan det hända nåt snart? Satt och kikade på Semester Sverige på fyran. Det vore kul, att bli reseledare. Men jag är lite hemkär av mig.. Fast det vore ju kul att inte veta vad dagen kommer att bjuda på och vara i ett annat land än Sverige. I alla fall ett tag.

Jag vet inte, men det blir så långtråkigt. Det ser ju dessutom inte så ljust ut på jobbfronten när vi slutat skolan. Äsch vilket tråkigt inlägg ;p

Bäst jag sover på saken! :)

Tänk positivt...

Men det är svårt idag. Är otroligt trött och har absolut ingen lust att gå till banken igen. Det måste bero på att vi haft lov och man vänt på dygnet. Jobbigt att vända tillbaka det igen. Orkar verkligen inte, men vad gör man... Vilket öde att behöva gå upp vid 6-7 varje morgon resten av livet, det gör inte saken lättare.

Jag får härda ut.

Gymmet

Jag älskar att träna. Det är så skönt när man är klar och känner sig så duktig. Har haft mitt gymkort i lite över 2 månader och har tränat 3-4 gånger varje vecka. Förutom när jag var sjuk.

Idag ska jag hämta ut mitt protein, så nu kommer man se ännu mer resultat. Hoppas jag. Idag ska ben, rumpa & rygg få sig en omgång!




Beställning

Det där ha-begäret slog till igen och jag beställde lite kläder från H&M. Bland annat detta:

  

Mest baskläder men det behövs. Eftersom jag lovat mig själv att träna så var jag tvungen att köpa ett par till träningsbyxor. Men tyvärr så kommer det inte förrän i slutet på Februari. Så länge kan jag roa mig med hårklippning, ska boka en tid imorgon så jag får ordning på håret. Och en ny telefon ska jag minsann köpa också...

I´m a heartbraker

Jag har gjort bort mig och har riktigt dåligt samvete. En kille i våran klass frågade om vi kunde gå på balen i Juni. Jag sa ja eftersom han lät så ironisk. Men han var tydligen inte det. En annan tjej frågade om han ville gå med henne, då svarade han ja. Men när hon sedan frågade igen för någon dag sedan vem han skulle gå på balen med svarade han att han skulle gå med mig?! Jaja, ska säg att det vart ett missförstånd, för jag vill defenitivt inte göra nån ledsen på kuppen.

Igår kunde jag inte sova förrän 3 eftersom det satt två idioter och vrålade i vardagsrummet när dom spelade NHL. Ska bryta sönder både kontrollerna och skivan. Vaknade runt 10 och tvingade mig upp. Och nu ska jag försöka mig på lite plugg!

Bye

Lyckat

Kvällen började hemma i min soffa. Vart tillslut en väldigt rolig kväll. Killarna satt i kökte och spelade poker tills vi skulle gå men inne i vardagsrummet satt "småtjejerna" som någon kallade oss för....






Jag, Tallen och Sandra


Glasögonen var ganska populära

Dagen idag var mindre rolig. Vart som vanligt lite för full och det fick man lida för idag. Hata bakfylla!
Nu blir det film, Street kings är det som visas idag gott folk :)



Hysteriskt...

...kul har vi haft idag! I alla fall bitvis. Hittade på en rolig sida, busring.se. Ringde bland annat min pojkvän som vart så BLÅST! Även fast han inte vill erkänna.. Och Huong, fast det var mindre roligt då hon sov och inte hade lust att prata. Testa vettja! Hihi.

Ska börja göra mig klar. Tror dock inte att det kommer bli den roligaste utekvällen eftersom alla backar ur :P. Men man får väl göra det bästa av situationen!

Bye

OH NO!

Imorgon är det skola... Och jag måste gå upp 3 timmar tidigare än idag. Hur ska det gå till?! Fast jag får väl nog med ledighet efter att vi tagit studenten, med lågkonja och allt. Finns nog inte så många jobb åt oss.

Ska väl försöka ordna lite frukost. Sen ska jag träna musten ur mig så jag kan somna i tid ikväll! Jag orkar inte gå till skolan än, snälla bara en vecka till?


Händelserikt...

Detta har varit en ganska händelserik dag i jämförelse med mina andra dagar på lovet. Jag började med att duscha, gick sedan ner på corner och åt lunch + gjorde några historiafrågor tillsammans med hanna och sandra.. Bra gjort! Fick skjuts till Fagersta och övningskörde lite smått. Efter det åkte jag o mamma hem och lagade mat. Sen vidare till mormor och morfar eftersom det är hans födelsedag.

Och så har jag spelat kort med min lillasyster och gjort lite mer historia, och nu sitter jag här! Funderar på att försöka sova även fast jag inte är trött, måste ju upp tidigt till skolan på Torsdag så jag måste vänja mig. Extremt jobbigt.


Imorgon firar vi 3 år. Mysigt. Blir bjuden på mat någonstans, det är ju inte varje dag :)

3 år







På Tisdag har vi varit tillsammans i 3 år. Jag har hört att det är en överraskning på gång, spännande. Själv har jag ingen aning vad jag ska göra eller köpa! Känns som att det var igår vi träffades men ändå känner vi varandra extremt bra. Det är en konst att bo tillsammans med någon, ibland har man olika viljor och det är svårt att kompromissa om vissa saker. Visst bråkar vi och ibland vill jag bara slänga igen dörren och gå, men du är ändå den underbaraste person jag känner. Du finns alltid där för mig när jag behöver dig.

Jag älskar dig.

Vaken

Kunde inte sova till längre än 8, kunde knappt andas. Näsan är helt igentäppt och halsmandlarna svullna + bihåleinflamation så jag det gör grymt ont. Jag börjar bli trött på detta nu, har haft det här i snart 2 veckor och det blir inte bättre! Jag som skröt om att jag aldrig blir sjuk....

Igår färgade jag underhåret brunt, en kopparbrun färg. Det vart helt ok men utväxten på det blonda måste färgas för nu har jag typ 4 olika färger i håret, inte så fint. Det måste ordnas today!


Lite frukost till mig tack.



Tatuering

Jag har länge tänkt att göra en tatuering men har inte vetat vad jag vill göra. Nu står det mellan en tribal i svanken eller ett tassavtryck på skulderbladet. Och jag kan inte bestämma mig... Tänkte göra den när lönen kommer i Januari fast jag vet inte säkert ännu.

Har tänkt mig nåt sånt här...
   

Ångest

Inte samma ångest som halva befolkningen har idag, efter att ha gjort bort sig på fyllan. Utan en ångest över att jag inte har nånting att göra!!!! Har fortfarande halsfluss så jag kan inte träna, fatta vad hemskt. Har inte gjort det på 2 veckor snart... Men nästa vecka kommer mitt Whey-80. Då ska jag träna stenhårt under perioden jag äter det, får se om det ger resultat.

Klockan är snart halv 3 och jag har inte gjort en vettig sak på hela dagen... Paniiiik.




Saknar min kissekatt.





RSS 2.0