let me introduce you...

...to my boyfriend JAY CUTLER!! eller kanske inte.. Tycker inte det speciellt fint att vara såhär vansinnigt vältränad så man ser ut att vara en seriefigur men jag kan ändå inte sticka under stolen med att jag blir lite imponerad eftersom jag vet hur mycket tid som ligger bakom dessa resultat!






9 dagar

I fredags påbörjade jag min 9 dagars ledighet. Ganska nice! Har jobbat hela sommaren så det är skönt att koppla av, börjar bli lite sliten. Går upp vid halv 6 varenda morgon och är på jobbet hela dagen, kommer hem och går ut med hunden, drar till gymmet, går ut med hunden igen, äter, sover. Snacka om rutiner. Det är dags att skrapa fram en mille på triss nu =)

Måste bara berätta en riktigt rolig grej, imorgon ska jag och mamma till hälsocenter i fagersta och mäta kroppsfett, muskelmassa osv.. Kommer bli riktigt kul att träna i fortsättningen och sen gå tillbaka dit om ett par månader och se om det har förbättrats nånting. Bjussar på en bild från gymmet idag så kan man jämföra kroppen sen :)

Dagsformen

 

lilla knähunden i lördags

 

 




löpning

wööööö nu kör vi!! ska ut på pw/löpning med doggy. Allt går bara man vill, titta bara på dessa damer. De började också utan muskler en gång i tiden...






Päron split

Har äntligen smakat detta omtalade protein och det var jättegott med smaken päronsplit. Verkligen värt att nämnas. Från mmsports.se.
Ursäkta dåliga kvaliteten på bilden...


8 Augusti

Måndag igen!
Har just kommit hem från veterinären med min lilla fröken som hade urinvägsinfektion. Hoppas på snabb förbättring nu.

Ska kolla klart på ett avsnitt av pretty little liars sen bär det av till gymmet. Så himla kuuuul att vara tillbaka =)


Bild från helgen. Mys på hamnkrogen!



Urspårad

Jag är förlorad. Var ut med för visso jääättetrevliga människor i onsdags. Skulle smaka lite varm & kall, ni vet det där supergoda vinet. Råkade kanske bli lite för vild kväll med tanke på att jag skulle jobba på torsdagen. Om vi säger såhär, jag gick inte upp när jag borde ha gjort det den morgonen..
Sen var det bara att hoppa i partykläderna på lördagen igen eftersom Mr Ihrfors fyllt 25. Det måste ju naturligtvis firas! Och det var en grymt bra fest, jag hade superkul och tackar alla medverkande för det.

Jag & syrran hos min kusin som fyllde 18 i lördags

Trötta i soffan igår

Jag, syrran och hunden förra helgen

Random bild från en morgonpromenix

 




RSS 2.0